Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5671 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אני רוצה להזמין רכב חדש וכשהלכתי לבדוק בסוכנות הם אמרו לי שגם אם אני מזמין עכשיו הרכב יהיה 2011 (שזה מה שאני רוצה).

הבנתי שזה בגלל שהרכב פחות משנה מאז שנכנס לארץ לכן אין להם בעיה.

בסוכנות אמרו לי שכדאי לי לשלם עד 31/12 כדי שההזמנה תבוצע השנה

כי אם נכנסים ל 2011 הם לא יכולים לדעת אם יהיו שינויים ולא יכולים להתחייב על המחיר.

השאלה שלי היא מה מה הקשר? האם זה רק כדי להלחיץ אותי או שזה באמת עובד ככה משנה לשנה?

הרי אם הרכב כבר נמצא בארץ אז המחיר שלו לא צריך להשתנות.

או שהם מחילים את המחירים החדשים אוטומטית על כל הרכבים כולל המלאי?

מה לעשות?

להזמין או לחכות?

פורסם

תלוי איזה רכב אתה מתכוון להזמין, אבל בעקרון מחירי המשפחתיות (ונראה לי של עוד הרבה רכבים) אמורים לעלות בתחילת השנה מעט (להגיע ל120 אלף ואף לעבור), מה שבטוח המחירים לא ירדו, אז אני אישית ממליץ לך להזמין כבר עכשיו ולא לחכות. תחפש מאמרים בוואלה וYNET בנושא הזה.

:turn-l: יש לי סחרחורת.
פורסם

tomerm שלום

קראתי את שאלתך ואשמח לעזור

רכב חדש נרשם לפי שנת עליה לכביש כשנת יצור, כלומר ירשם לפי התאריך בו הועבר לקונה

אם הרכב עלה לכביש בתאריך 31.11.2010 הוא נחשב כשנת עליה 2010.

אם הרכב יוצא בתאריך 2.1.2011 ירשם כ2011 עלה לכביש בינואר 2011

כשמחירון לוי יצחק מתמחר אותו לפי תאריך העליה לכביש

לדוגמה

נניח מאזדה אקטיב שנת 2009 מחירון 100000ש"ח (המחיר רק לדוגמה…)

על כל חודש נוסף מינואר יש תוספת למחירון של 600 ש'ח

כך שמחיר רכב לחודש אוגוסט יהיה מחירון + 600 ש'ח כפול 7 חודשים

ליבואן לא משנה למתי תשלם ,אך הוא מעוינן לסגור לך את המחיר עוד לשנה הקרובה כך שאם המחיר יעלה לא תחויב התוספת מחיר.

שים לב, המחירון עשוי להשתנות בשל שינויים בשערי המטבעות ועשוי אפילו להיווצר מצב בו מחיר המחירון של הרכב ירד ב2011

במקרה כזה שווה לדרוש מהיבואן במעמד הקניה התחייבות על החזרת ההפרש ולקוות שיענה

מקווה שעזרתי, אשמח לענות על שאלות נוספות

מיטל מאלדן

• תוכן חדש...