Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

מחיר Toyo T1R התעדכן לרעה

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5637 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

• תגובות 74
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם

כולל הרכבה? כך או כך זה כלום כסף. הרווח שלו הוא מינורי מאד.

שמעון תמיד היה חזק בלחיצות, עוד כשהיתה לו המאה שש ראלי היה עושה רכבות מטבריה לת"א.
- רזמל על שמעון פרס :-D
פורסם

תנסו אצל אנתון ברחובות, לעיתים הוא מגלה גמישות יתרה מאשר ההוא ביפו.

ו400 לr1r במידה 15 50 195 לדעתי זה זול עד סביר.

''גם דברים פשוטים יכולים להיות טובים'' - אביה בת ה-10

CBR600RR-sold

z-750-crashed

wrx run by ecutek-sold

פורסם

אגב בצמיגי אנטון נתנו לי הצעה של 610 שח לצמיג רביעיה ב-2440.

כרגע אני עם בערך 70 ק"מ על הצמיגים, השוני בין הצמיגים קאמפריו GT הזבל סיני שהיו לי, הוא פשוט שמיים וארץ.

ומי שאמר שהצמיג הזה רועש פשוט מדבר שטויות, יותר שקט מזה לא שמעתי.

ולפרוייקט הבא, החלפת תותבים במולשים לתותבים של אוודי TT, אני רק מחפש לי איזה חולץ מיסביים להשאלה לכמה שעות באיזור הדרום :)

מדריך מצולם יעלה לפורום בתקווה ואני אמצא כלים לשליפת התותב והחזרת החדש למקום.

פורסם

למיטב זכרוני וידיעתי, דובר על כך שה- R1R רועש, לא ה- T1R. אמנם הבדל של אות אחת, אבל צמיג שונה לגמרי.

[FONT=Comic Sans MS][COLOR=green][B][COLOR=#696969]ACTION speaks LOUDER than WORDS[/COLOR][/B][/COLOR][/FONT] [FONT=Comic Sans MS][COLOR=green][B]K[/B]eep [B]m[/B]e [B]c[/B]aged [B]a[/B]nd [B]f[/B]ree [B]t[/B]he [B]b[/B]east[/COLOR][/FONT] [COLOR=#f1f6f8][FONT=Verdana][COLOR=#000000][B]Jin Ba Ii Tai [/B]-[FONT=Book Antiqua] [URL="http://www.youtube.com/watch?v=cVarDBb199M&feature=player_embedded"]Fast[/URL] in, [URL="http://www.youtube.com/watch?v=CyDykQWck74&ob=av3e"]Drift[/URL] out[/FONT][/COLOR][/FONT][/COLOR]

פורסם
כן אני יודע שזה צמיג שונה, והיו כמה אנשים לא בהכרח מכאן שטענו שT1R רועש..

אז אני אומר שזה שטויות

כן, אני זה אחד מן האנשים שטענו שהצמיג רועש וזה ממה לא שטויות.

כאשר אני מגדיר רעש מבחינתי זה לא רעש של צמיג R1R אך לצמיג עם כיוון נסיעה יש רעש נסיעה גבוהה מזה

שללא כיוון נסיעה. במיוחד במהירות נמוכה.

* טעמה המר של איכות ירודה נשאר זמן רב לאחר שפג טעמו המתוק של המחיר הנמוך.

* ההתפשרויות של היום, הם הנורמה של המחר

פורסם

קיבלתי הצעה למחיר של 400 ש"ח ליח' במידה 195.55.15.

מה דעתכם? זה מחיר טוב, לא טוב?

ומבחינת עמידות, המידה שאני לא ממש מתחרע, הם אמורים להחזיק מעמד לשנתיים נגיד?

תודה,

סער.

פורסם

מחיר בסדר גמור.

זה היה מחיר סביר ל 185.55.15 לפני שנה בדיוק.

איתמר.

"מדינה מפותחת היא לא מדינה בה העניים נוסעים ברכב פרטי אלא מדינה בה העשירים נוסעים בתחבורה ציבורית"

• 3 שבועות מאוחר יותר ...
פורסם

לפי התאור באתר הרכב עלה על שלולית ואיבד אחיזה.... T1R איך שאני רואה את זה. אני נועל אותם. טוב, בעצם אין לנו שלוליות.

93chimaera_20110106_3.jpg

93chimaera_20110106_2.jpg

Seat Leon FR 2.0 (190bhp) DSG 2019

• תוכן חדש...