Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5670 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

הצמיגים הנוכחים הם בני 4-5 שנים והתייבשו קלות והגיע הזמן להחליף, ועדיף עכשיו לפני החורף. אני מחפש רבעיה במידה 185/60/1R14 (לא המידה המקורית) עבור קולט. עד עכשיו היו לי פירלי P5000 מקדימה (מאחורה היה סתם זבל, סיפור ארוך) וסך הכל הייתי מרוצה מהם. אני מחפש צמיגים שיאחזו טוב, גם ברטוב. ואם אפשר שיהיו שקטים בנסיעה לא ספורטיבית, הבידוד רעשים בקולט לא מזהיר. אין ממש מגבלת תקציב, זה לא משהו שאני מעדיף להתקמצן עליו, אבל יש סיכוי שאני אמכור את הרכב בעוד שנה ככה אז לא להשתגע.

תודה, יגאל.

1995 Mitsubishi Colt

2004 Mazda MX-5

2012 Toyota GT86

פורסם

אהלן

אני נוהג בקליאו RSI

וזו גם המידה שלי ואצלי עומדים הקלבר שאוחזים מצויין גם בגשם וגם על יבש.

אם אני לא טועה ה 88H

בקשר לרעשים לא זכור לי משהו יוצא דופן לא רועשים מעבר לרגיל.

שמעון

308GTI 2017 - כיום.

1994 CLIO RSI - נמכרה!

פורסם

לגבי ה-P6 הטביעת רגל שלהם לא נראית ספורטיבית במיוחד. ראיתי את ה-P6000 ב-tires4u אבל הם לא מופעים באתר של פירלי אז הם כנראה יצאו מיצור. יש גם את הפלקן ZE912 שנראים כמו אופציה טובה.

1995 Mitsubishi Colt

2004 Mazda MX-5

2012 Toyota GT86

פורסם

פאלקן ZE912 צמיגים לא יקרים, שקטים מאוד, אבל ממש לא ספורטיביים (למרות שהסוליה נראים נחמד).

גם קלבר HP2 רחוקים מלהיות ספורטיביים, גם לא נראים כך.

אבל שני הדגמים (פאלקן וקלבר בסך הכל צמיגים לא רעים ונותנים תמורה טובה למחיר).

בסופו של דבר, קולט רחוק מלהיות רכב ספורט.

בנוסף, הדרישות לצמיגים שקטים וספורטיביים בדרך כלל לא הולכות יחד.

אם אתה מחפש צמיג שקט ולא יקר, תיקח פאלקן (שגם נראה לך יפה):

http://www.tires4u.co.il/?search=1&iGarageID=&ar=1&r=14&a=60&s=185&m=3

או TOYO TPT:

http://www.tires4u.co.il/?search=1&iGarageID=&ar=1&r=14&a=60&s=185&sc=&mm=15

יותר יקרים,

יש לך את YOKOHAMA C.DRIVE, מצויין.

צמיג נוסף, לא זול, אבל איכותי - BRIDGESTONE ER300

אם אתה מחפש אחיזה,

יש את קונטיננטל פרמיום קונטקט:

http://www.tires4u.co.il/?search=1&iGarageID=&ar=1&r=14&a=60&s=185&m=26

toyota verso 2016 - יש מקום לכולם!

בעבר : ניסאן NV200 2012, סיטרואן ג'מפי 2007, רנו קנגו DCI  2007,  פולו סטיישן SDI 2000, לנסר 93, אופל קדט 84.

פורסם

יש לי קונטיננטל דגם TL EcoContact 3 שבאו עם הרכב.

צמיגים מעולים של יצרן מוביל ואיכותי. שקטים, אוחזים טוב, והעיקר מאוד נוחים, בקיצור איו תלונות.

לטענת היצרן, הצמיגים אמורים להיות גם חסכוניים יותר ובעלי אורך חיים גדול מהממוצע.

ממליץ, אם כי המחיר אף הוא טיפה יקר הממוצע...

Straight roads are for fast cars, turns are for fast drivers

:-):arrow::idea:

פורסם

בסופו של דבר, קולט רחוק מלהיות רכב ספורט.

נכון, אבל לחלוטין לא רלוונטי. צמיג משמש לא רק להאצה. ואחיזה גבוהה חשובה בעיקר ברכב כמו קולט שהוא בלי ESP, כרית אויר או אפילו ABS.

ה-ContiPremiumContact נראים טובים רק שהם קצת יקרים, זה יוצא 1800 לכל ה-4.

1995 Mitsubishi Colt

2004 Mazda MX-5

2012 Toyota GT86

פורסם

ה-ContiPremiumContact נראים טובים רק שהם קצת יקרים, זה יוצא 1800 לכל ה-4.

אין ממש מגבלת תקציב,

לא הבנתי, יש מגבלות או אין?

אם יש - תקנה פאלקן.

רק שתדע, המחירים באתר TIRES4U זה לא תורה מסיני.

לרוב אפשר למצוא את אותם הדגמים בפנצ'ריות ברחבי הארץ במחירים יותר זולים.

פשוט האתר הזה נוח מאוד לקבלת מושג ראשוני בלבד לגבי המחירים.

דווקא לפאלקן המחירים טובים בפנצ'ריות האתר.

toyota verso 2016 - יש מקום לכולם!

בעבר : ניסאן NV200 2012, סיטרואן ג'מפי 2007, רנו קנגו DCI  2007,  פולו סטיישן SDI 2000, לנסר 93, אופל קדט 84.

פורסם

אם כבר יוקוהמה אז S.DRIVE, שיעלו מעט יותר מ-C.DRIVE ויותר טובים מהם.

לי לפני כשנה רביעיה עלתה 1600 (כולל התקנה איזון וכל הבלאגן), במידה 185-55-15 (שהיא מידה בעייתית מי שיודע).

ולכן אתן לו בכל הכבוד את הזכות להרצות לי על מחזיקי כוסות וגגות שמש, לא יותר מזה.

ZOOM-ZOOM

פורסם

S.Drive אין במידה שלי. תכלס, היתי צריך בזמנו לקחת רימז 15, אין צמיגי ספורט במידה 14.

איך ה-A.Drive בהשוואה ל-C.Drive וה-ContiPremiumContact?

מה לגבי הברידגסטון AR10?

לגבי עניין התקציב, אני יכול להרשות לעצמי גם צמיגים באלפיים שקל, השאלה האם יש תמורה לתוספת במחיר.

1995 Mitsubishi Colt

2004 Mazda MX-5

2012 Toyota GT86

פורסם

נעלתי על האיביזה את ה C DRIVE ולהגיד לך את האמת ? התאכזבתי ... לפניהם היו לי DUNLOP SPORT לא יודע בדיוק את הדגם אבל אני יכול להגיד לך שאז יחסית הרכב היה כמו טנק על הכביש וגם מתי שהחלקתי הרגשתי שליטה מלאה בסי דרייב כל פניה אתה לוקח סיכון כי אתה לא יודע מתי יתחשק לצמיג לריב עם הרכב

פורסם

הלכתי לפנצריה, לצערי לא היה לו את הפרמיום, היה אבל ECO3 והוא טען שזה מעל ומעבר לרכב הזה. הייתי צריך לקחת החלטה על המקום, ובסוף הלכתי על זה. בגלל שזה חבר של אבא עשה לי מחיר טוב (אני מקווה אתם תגידו), רבעית ContiEcoContact 3 82T שבוע 35 2010 במחיר של 1250 ש"ח כולל איזון והרכבה.

על הדרך גם עשיתי איזון קדימה ואחורה, עוד 300 שקל במקום אחר שהמליצו לי בפנצריה.

בדקתי איך הרכב בולם בכביש יחסית צדדי. בבלימה חדה הצמיגים ננעלים ובקושי עוצרים, לעומת זאת אם בולמים בהדרגה ונותנים לרכב להעביר את המשקל קדימה, הצמיגים אוחזים ברמה שאני לא יכול אפילו לנעול אותם, לא עם רגל אחת בכל אופן. והרכב בולם ברמה שאני מרגיש כאילו חתפתי אגרוף לחזה. אוקי, אגרוף מבחורה, אבל עדיין.

1995 Mitsubishi Colt

2004 Mazda MX-5

2012 Toyota GT86

פורסם

הECO זה לא הצמיג ה"ירוק" הזה של איכות הסביבה גם למישלין יש כאלה , מהביקורות שקראתי (בפורומים של חו'ל ) דווקא לא התלהבו מהם

• תוכן חדש...