Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5659 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום לכולם,

אחרי שאני קורא באדיקות את הפורום כבר כמה שבועות החלטתי להתחיל להיכנס לעניין רכישת הרכב ברצינות.

מאחר שאין לי הרבה זמן לחפש רכב רציתי את העזרה של אנשי הפורום בצמצום האפשרויות שיקלו על החיפוש.

מה שיש לי להוסיף על הכותרת: הרכב לא צפוי לנסוע יותר מ200 ק"מ בשבוע, לא להסיע יותר משלושה אנשים גג, הכוונה היא להחזיק אותו לפחות 5 שנים בתקווה שלא יהיו הפתעות. אני אוהב לנהוג, מעדיף אוטו שיהיה נעים וכיפי אבל אני לא מתכוון להיכנס למיאוצי רמזור. בהנחה שאי אפשר לבנות על מזל רציתי המלצות לרכבים שאין להם "בעיות ידועות".

חייב לציין שמשחר ילדותי היתה לי חיבה למכוניות אירופיות, למרות שאני לא פוסל כלום מראש.

הבנתי שהכי חשוב זה למצוא רכב ספציפי שהוא מטופל ובמצב טוב, אבל רציתי לקבל עזרה במיקוד החיפושים לפני.

פורסם

מקפיץ ומצמצם:

החלטתי להתמקד ב4 דגמים:

1. פיז'ו 206

2. פיאט פונטו "ספייס"

3. פולקסווגן פולו

4. סיטרואן C3

אני מכוונן לשנים 2001-3 שעברו כמה שפחות ידיים ועם קילומטראז' נמוך.

מישהו יכול לשפוך קצת אור? מה עדיף מבחינת כוח ונוחות נסיעה, בטיחות וכמובן אחזקה ואמינות?

• תוכן חדש...