Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5665 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום תמי מאלדן

ברצוני לרכוש קורולה 2008 - מאלדן. בטופס הבדיקה רשום שהוצגה לי

בקטגוריית שלדת מרכב נרשם- פגיעה משמעות נמוכה. האם ניתן לדעת

יותר פרטים על ידי יצירת קשר עם מוסך טויוה מורשה?איפה הפגיעה,

האם יש ירידת ערך וכו,

תודה מראש

פורסם

אם אתה מעוניין לדבר ישירות עם מישהו ספציפי תשקול לשלוח לו הודעה פרטית.

סתם עצה ידידותית אליך - לא הייתי קונה רכב על פי טופס בדיקה של אלדן בלבד (עם כל הכבוד ..) כמו שלא היית קונה ממני אוטו כאשר אני מביא לך טופס בדיקה ורשום שם כל מני דברים.

פגיעה משמעות נמוכה יכול להיות שהוחלף הפח או יכול להיות שיש לאוטו שאסי, ממליץ לקחת את הרכב לבדיקה במכון שאתה בוחר.

Of all the things I've lost, I miss my mind the most

פורסם

פגיעה משמעות נמוכה אומרת שהוחלפו חלקים כלשהם אך ללא פגיעה בשלדה ("שאסי").

בלי שום קשר מומלץ לקחת את הרכב לבדיקה נוספת במכון אחר מטעמך.

בקשר לרכב עצמו, ניסית את הגיר הרובוטי?

פורסם

תודה רבה על העצה הטובה!

בכל סעיפי הבדיקה אשר הוצגה לי הכל תקין, הרכב נראה מושלם , מגיב טוב וקילומטרז 70000ק"מ.

בסעיף שמונה בטופס הבדיקה,שלדת מרכב, רשום:

תיקוני מרכב. משמעות נמוכה:.סימני פגיעה בדופן ימין, תיקוני מרכב וצבע,מעיכות/מעוך/שריטות בצבע+פגמים, נזק לפגושים.

הסברת לי שזו לא פגיעת שאסי ,אך האם תהיה בעיה במכירה \ירידת ערך?

לגבי הגיר הרובוטי, תודה על ההתעניינות,בדיוק החזרתי רכב כזה לאחר שלוש שנות ליסינג ו -75000 קילומטר,

הגיר הרובוטי זה הדבר הכי טוב באוטו לדעתי, אני נוהג בו ידנית בלבד וזה החזיר לי את כל חדוות הנהיגה.

תודה

פורסם
שלום תמי מאלדן

ברצוני לרכוש קורולה 2008 - מאלדן. בטופס הבדיקה רשום שהוצגה לי

בקטגוריית שלדת מרכב נרשם- פגיעה משמעות נמוכה. האם ניתן לדעת

יותר פרטים על ידי יצירת קשר עם מוסך טויוה מורשה?איפה הפגיעה,

האם יש ירידת ערך וכו,

תודה מראש

היי dannyl

יש להפריד בין פגיעה בשלדה לבין פגיעה במרכב,

השדה (בטופס הבדיקה) אמנם משותף – אם ההערה היא בחלק העליון – אזי יש פגיעה בשלדת הרכב ואז לרוב יהיה פירוט...

אם ההערה היא בחלק התחתון - אזי יש פגיעה במרכב – ואז יהיה כתוב "פגיעה במשמעות נמוכה/שולית/גבוהה..." עם פירוט

לגבי ירידת ערך – זה מאוד משתנה, ע"פ כמה זמן הרכב על הכביש ולפי דרגת האירוע וקריטריונים נוספים. לא ציינת מה הפירוט של "פגיעה במשמעות נמוכה" בבדיקה ולכן קשה לי לענות על כך.

מוסך מורשה פחות יכול לעזור כיוון שהוא אינו מכון בדיקה (יכול לתת לך מידע בנוגע לטיפולים שהאוטו עבר), המלצתי היא (כמו לכל רוכש) לקחת את הרכב למכון בדיקה חיצוני וזה ייתן לך את החותם הסופי לגבי מצב הרכב.

שלח לי במסר פרטי את שמך ומס' הטלפון שלך ואדאג שנציג שלנו יחזור אליך להבהרות נוספות אם יש צורך

מקווה שעזרתי, אשמח לענות על שאלות נוספות

מיטל מאלדן

• תוכן חדש...