Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5673 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אהלן,

לפני כ-10 חודשים רכשתי MX5 שנת 2004. קיבלתי עם הרכב מגבן מאוד ישן, אני מדבר על משהו בן 15-20 שנה, ענק, של שארווד וסאב 12" של פיוניר. כשקניתי את הרכב, רכשתי רמקולים של פוקל ורדיודיסק של קלאריו (שגם זה היה סרט בפני עצמו, אבל סרט אחר). הכל עבד סביר במשך מספר חודשים.

לפני כשבועיים יציאה אחת של המערכת הפסיקה לפעול, המכשיר נשלח לתיקון, תוקן, וכרגע נאמר לי שאחד הכבלים שרכשתי לא תקין ולכן לפעמים לא שומעים ב-2 הרמקולים.

בקיצור, נשבר לי כבר מהמדבר הזה, אני רוצה לקנות מגבר חדש.

הצרכים שלי לא בשמיים, רוצה לשמור נקי, ולא בווליום מאוד גבוהה בעיקר רוק ודאנס.

חשוב לציין שמכיוון שמדובר בתצורת רואדסטאר יש 2 רמקולים וסאב.

התקציב הוא כ-900, מעדיף בפחות, ויש אפשרות להדגמש מעט.

איזה מגבר לדעתכם יענה על הצרכים שלי? אני צריך מגבר של 2 יציאות? (ויהיה חיבור לסאב?) הספק ב- RMS?

תודה לעונים.

תודה מראש.

פורסם

אם אמרו לך שיש לך כבל לא תקין - למה אתה רץ להחליף מגבר?

תתחיל אולי בלהחליף RCA??? :-D

B4 2010 - ANY-PHONE + MOSCONI AMAS96 + Pico DSP 8-12 + Stetsom HI.8004 + ScanSpeak D2004 + AlphaSonic 275 + Morel Hybrid602 + Morel CCWR254 + Audison TH10 +

Pioneer TS-X150

C5Aircross - Audsion BitHD + Bcon + Match 2.1amp *2 + Torotech MR2 + Sony XS-162-ES + JL 12TW3

פורסם

אני זוכר את המגבר שלך הוא מגבר ישן אבל טוב ,אם הוא תקין אין סיבה להחליף אותו.

אם יש לך תקציב הייתי שוקל להחליף חלק אחר במערכת.

דבר ראשון כבלים RCA איכותיים.

דבר שני איזה דגם של פוקאל רכשתה.?

פורסם

כל הכבוד על הזיכרון.

אתה חושב שהמגבר הזה סביר?

רכשתי כבלי RCA איכותיים.

עכשיו אני צריך להעביר מהמערכת למגבר כבר חדש ( כבר יש לי), ולעשות דוקטורט איך משתמשים בקרוס הישן הזה (קופסה גדולה).

אני לא יודע בדיוק איזה דגם של קומפוננט זה, הוא עלה בסביבות 750 שקל.

תודה מראש.

פורסם

הייתי ממליץ לך לחבר את ה RCA בתחילה באופן פרובזורי "באוויר" מהרדיודסיק למגבר

ולבדוק את התוצאה לפני שאתה עומל מחדש על החלפתו.

בתקציב הנ"ל כניראה מדובר בקומפוננט הנ"ל ,זה קומפוננט סידרת פתיחה סביר.

http://www.zap.co.il/model.aspx?modelid=31292

פורסם

רעיון טוב.

אני אנסה לעשות קודם את כל הבדיקות לפני שאני רץ לקנות מגבר, למרות שהמתקין אמר ש"המגבר גמור" - מישהו שאמור להיות מקצועי מאוד.

אנסה להתמודד לבד עם הרצה של הכבל החדש, ויותר מזה, להבין מה יוצא ונכנס לקרוס הזה.

נראה לי שאעלה תמונות ומי שמכיר יסביר :-D.

תודה מראש.

פורסם

הנה תמונות, אני יודע של פשוט להסביר ככה על דפי אינטרנט לא פשוט ומעט אנשים מכירים את זה, אבל מאוד יעזור אם משהו יתן כיוון, איך לחבר ומה לכוון.

32067890.jpg

58128038.jpg

95586387.jpg

1457228.jpg

92002934.jpg

58224642.jpg

תודה.

תודה מראש.

• תוכן חדש...