Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

למה הMICHELIN PRIMACY HP כ"כ יקר?

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5662 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום,

היום היינו בטיול ובכיכר במצפה רמון המדרכה בלטה החוצה קצת, והצמיג התפוצץ.

עכשיו, הרכב נועל רביעיית MICHELIN PRIMACY HP בני 20K קילומטר שעבדו די קשה, ועוד צמיג רזברי מלא מאותו סוג, שהוא חדש חדש.

כמובן שהזמנתי כבר צמיג MICHELIN PRIMACY HP, ואני אשים את הצמיג הרזברי+החדש על הסרן, כי שהשחיקה תיהיה אחידה וכל הצמיגים ברכב יהיו זהים(בייחוד על אותו הסרן).

אבל הייתי בהלם מהמחיר, 950ש"ח לצמיג אחד!

למה זה עולה ככה?

האם הצמיג הזה הרבה יותר טוב מכל הצמיגים האחרים שהוא עולה ככה?

אריאל

פורסם

מצאתי בtiers4u את הצמיג הנ"ל ב200 שקל פחות מהמחיר שציינת.

לדעתי אתה צריך לעשות קצת סקר שוק ...

סתם שאלה, מה רע בt1r ?

Of all the things I've lost, I miss my mind the most

פורסם

במידה 225/55/17?

כי אני לא רוצה צמיג ספורטיבי, אני רוצה צמיג נוח ושקט.(לCITROEN C5)

בנוסף, אם הייתי קונה T1R, הייתי צריך לקנות זוג כזה, אם לא רביעיה בגלל השוני בין הצמיגים.

פורסם

דבר ראשון - בגלל האופנה לצייד מכוניות בגלגלים יותר גדולים אז ככה גם המידה עולה וככה גם המחיר.

דבר שני - אם זה מחיר המחירון של הצמיג סביר מאד שתוכל להשיג אותו ב(הרבה?)פחות. רק עניין של מיקוח.

דבר שלישי - כפי שציינו באחד מהשרשורים לאחרונה - מחירי הגומי עלו מאד לאחרונה, ביחד איתם כל המוצרים הנגזרים מהם.

שמעון תמיד היה חזק בלחיצות, עוד כשהיתה לו המאה שש ראלי היה עושה רכבות מטבריה לת"א.
- רזמל על שמעון פרס :-D
פורסם

מאיפה הזמנת את הצמיג?

אם זה מהמוסך המרכזי של היבואן, המחירים אצלם בשמיים.

צמיגים קונים בפנצ'ריות.

באופן כללי, הצמיגים של מישלין מתומחרים יחסית יקר, לפעמים ללא הצדקה אמיתית (בגלל השם MICHELINׂ).

toyota verso 2016 - יש מקום לכולם!

בעבר : ניסאן NV200 2012, סיטרואן ג'מפי 2007, רנו קנגו DCI  2007,  פולו סטיישן SDI 2000, לנסר 93, אופל קדט 84.

פורסם

בTIRES4U הוא נמכר ב1033ש"ח

בצמיגי אנטון ביפו הם נתנו לי ב950ש"ח, מחר נראה אם אפשר ב900ש"ח.

vladclar- תענה בכנות, האם הMichelin Primacy HP שווים את הסכום, מי יותר טובים מהם שאפשר לרכוש בארץ?

אריאל

פורסם

בכנות:

צמיגים זה לא ריצה ל100 מטר (מי שמגיע ראשון הוא יותר טוב).

יש עניין של טעם, צרכים.

מישלין פרימאסי HP זה לא צמיג ספורטיבי, אבל לפי התגובות בעולם הוא זוכה לחוות דעת טובות מאוד:

http://www.tyretest.com/pkw_sommerreifen/michelin/primacy_hp/index.html

עם כל הכבוד לטויו, אני ממש לא חושב ש T1R יותר טובים ממישלין המקוריים שלך.

אבל אין על מה לדבר, הרכב עבר רק 20 אלף ק"מ, החלטת לא לעשות קומבינות (למשל, להרכיב גלגל רזרבי ולקנות משהו זול בתור ספייר ) כדי לשמור על שחיקה אחידה.

אתה קונה צמיג בודד בשביל שיהיו 4 צמיגים זהים (מצב הכי טוב).

אם נגיד היית מחפש 4 צמיגים כמה שיותר זולים, אולי היה אפשר להסתפק בפאלקן ZE912, שעולים חצי מחיר ממישלין (אבל גם פחות טובים).

http://www.tyretest.com/pkw_sommerreifen/falken_ohtsu/ziex_ze_912/index.html

אבל לא זה המצב.

המידה שלך יקרה, ומישלין PRIMACY HP רחוקים מלהיות הכי יקרים.

בעבר : ניסאן NV200 2012, סיטרואן ג'מפי 2007, רנו קנגו DCI  2007,  פולו סטיישן SDI 2000, לנסר 93, אופל קדט 84.

פורסם
שלום,

היום היינו בטיול ובכיכר במצפה רמון המדרכה בלטה החוצה קצת, והצמיג התפוצץ.

עכשיו, הרכב נועל רביעיית MICHELIN PRIMACY HP בני 20K קילומטר שעבדו די קשה, ועוד צמיג רזברי מלא מאותו סוג, שהוא חדש חדש.

כמובן שהזמנתי כבר צמיג MICHELIN PRIMACY HP, ואני אשים את הצמיג הרזברי+החדש על הסרן, כי שהשחיקה תיהיה אחידה וכל הצמיגים ברכב יהיו זהים(בייחוד על אותו הסרן).

אבל הייתי בהלם מהמחיר, 950ש"ח לצמיג אחד!

למה זה עולה ככה?

האם הצמיג הזה הרבה יותר טוב מכל הצמיגים האחרים שהוא עולה ככה?

אריאל

קניתי לפני חודש רביעיית צמיגים כאלו במידה 205/55/16 ב2650 ש"ח.

פורסם
בכנות:

צמיגים זה לא ריצה ל100 מטר (מי שמגיע ראשון הוא יותר טוב).

יש עניין של טעם, צרכים.

מישלין פרימאסי HP זה לא צמיג ספורטיבי, אבל לפי התגובות בעולם הוא זוכה לחוות דעת טובות מאוד:

http://www.tyretest.com/pkw_sommerreifen/michelin/primacy_hp/index.html

עם כל הכבוד לטויו, אני ממש לא חושב ש T1R יותר טובים ממישלין המקוריים שלך.

אבל אין על מה לדבר, הרכב עבר רק 20 אלף ק"מ, החלטת לא לעשות קומבינות (למשל, להרכיב גלגל רזרבי ולקנות משהו זול בתור ספייר ) כדי לשמור על שחיקה אחידה.

אתה קונה צמיג בודד בשביל שיהיו 4 צמיגים זהים (מצב הכי טוב).

אם נגיד היית מחפש 4 צמיגים כמה שיותר זולים, אולי היה אפשר להסתפק בפאלקן ZE912, שעולים חצי מחיר ממישלין (אבל גם פחות טובים).

http://www.tyretest.com/pkw_sommerreifen/falken_ohtsu/ziex_ze_912/index.html

אבל לא זה המצב.

המידה שלך יקרה, ומישלין PRIMACY HP רחוקים מלהיות הכי יקרים.

תודה על התשובה המפורטת והעניינית!

אני לא מחפש צמיג ספורטיבי, אני מחפש צמיג שיהיה בעל אחיזה מצויינת, נוח, ושקט.

אני מבין שהצמיג טוב מאוד, ועשיתי בחירה נכונה.

ובוודאי שאני לא אעשה קומבינות, לא בצמיגים בכל אופן.

אני אעשה את הכל כדי להגיע למצב אידאלי והכי טוב שאפשר.(במחיר סביר כמובן) ויש פה מקום לציין שהרבה בגלל הפורום הזה, שהכניס לי לראש לא להתפשר על צמיגים.

שאלה:

הT1R במה לא עדיפים על המישלין?

לron215

אשמח לדעת איפה קנית!

פורסם

יש בפורום אהדה כלפי צמיגי טויו.

IT'S NOT MY CUP OF TEA

לגבי T1R באופן כללי, הם נותנים תמורה טובה למחיר (בדיוק כמו פאלקן 912), אבל למי שמחפש כמה שיותר איכותי, שקט ונוח בנסיעה רגועה,

יש עוד הרבה אופציה לפני טויו T1R.

כל זה, כמובן, דעתי האישית והלא מחייבת.

http://www.tyretest.com/pkw_sommerreifen/toyo/proxes_t1_r/index.html

פורסם

מובן...

בנוגע לפאלקן, לא הכרתי את הדגם הזה עד היום.

אבל עכשיו אני רואה שהוא דגם ממש לא רע, איך הוא מול הCONTIECOCONTACT ודומיהם?(שואל בשביל רכב אחר, ובגלל שהוא מאוד זול יחסית, ואשמח להמליץ עליו לאנשים, בייחוד שהם עומדים לקחת סיני)

ויש לי די בעיה עם האתר הזה.

כי אנשים שקונים מישלין פרימסי HP לדוג', הם בדר"כ נשארים ברמה הזאת של המחיר(200דולר לצמיג), ואז הם משווים מול צמיגים בדרגת המחיר.

אבל מי שקונה צמיג ב100דולר, אז הוא משווה מול צמיגים אחרים ב100דולר, ואז נוצר מצב שצמיג ב100$ שווה בביצועים ובאיכות ובבטיחות לצמיג של 200 דולר.

פורסם

אם הם רוצים לקחת סיני, עדיף כבר פאלקן (במחיר דומה).

צמיגי קונטיננטל, גודייר, מישלין, פירלי יהיו יותר יקרים מפאלקן.

כנראה החברים שלך מחפשים כמה שיותר זול, לכן פאלקן 912 יתאימו להם יותר (לא לנהיגה ספורטיבית).

על הרכב שלי (ג'מפי) יש זוג פאלקן 912, צמיג שקט מאוד, אין לי בעיות אחיזה.

אני מסכים איתך לגבי האתר הזה, צריך להשוות דגמים מאותה רמת המחירים, אבל הוא יכול לעזור למי שמחפש צמיגים סיניים כמה שיותר זולים:

http://www.tyretest.com/pkw_sommerreifen/wanli/s1088/index.html

פורסם

אתה יודע כמה אנשים מחפשים זול? הם לא מודעים עד כמה זה חשוב.

הרכב הוא של אבא שלי, וישבתי לו על הראש כבר מהרכב הקודם שלא ישים סיני.

הוא שם סיני, וראה איזה הבדל יש, היום שהמקרה קרה הוא אמר לא מעניין אותי אני שם את הטוב ביותר.

בנוגע לקונטיננטל וכו', עזוב יקרים יותר, הם טובים יותר?

ובנוגע לעריכה שערכתי, האם יש צדק בדברי? או שהמחירים בחו"ל מאוד קרובים?

"

כי אנשים שקונים מישלין פרימסי HP לדוג', הם בדר"כ נשארים ברמה הזאת של המחיר(200דולר לצמיג), ואז הם משווים מול צמיגים בדרגת המחיר.

אבל מי שקונה צמיג ב100דולר, אז הוא משווה מול צמיגים אחרים ב100דולר, ואז נוצר מצב שצמיג ב100$ שווה בביצועים ובאיכות ובבטיחות לצמיג של 200 דולר.

"

פורסם

באותו האתר אתה יכול להזין את המידה שלך ולראות את כל הדגמים עם המחירים .

פורסם

לא הבנת את הטענה שלי.

זה כמו שתיקח רכב סופר מיני, שבחנת אותו והוא פשוט מצויין, ונתת לו 5 כוכבים בסעיף המרווח והנוחות.

ואז בחנת רכב מנהלים, ונתת לו רק 4.

אז די ברור שרכב המנהלים שקיבל 4 כוכבים, יותר טוב מהסופר מיני.

אותו דבר באתר הזה.

לקחת צמיג מישלין יקר, נתת לו 4 כוכבים.

לקחת צמיג סיני זול, נתת לו 4 כוכבים.

האם זה מחייב שהצמיגים יהיו באותה הרמה? ממש ממש לא.

אותה השאלה לגבי הפלקן והמישלין.

האם הם נחשבים באותה הרמה בחו"ל?

אותם דרגות מחיר?

מצטער על החפירה, אבל הנושא מעניין אותי, ואתה מבין בנושא, אז אני שואל אותך:wink:

• תוכן חדש...