Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5689 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום לכם,לפני כחודש התקלקל הרדיו דיסק המובנה ברכב והחלפתי לרדיו דיסק חיצוני של סוני.

היום שמתי לב ש-מתי שאני מגדיר במערכת שרק הרמקולים הקידמיים יפעלו הרמקול הימיני האחורי פועל והרמקול השמאלי קידמי פועל,כשאני בוחר שרק הצד הימיני ישמיע אז המוזיקה נשמעת המוזיקה בימין ושמאל..

בקיצור חיבורים הרמקולים הפכו להיות סלט אין ימין אין שמאל אין קידמי ואין אחורי .

האמת שזה לא מפריע לי שיש את הסלט הזה כי אני שומע תמיד 4 רמקולים וכל עניין ה"סטריאו" לא מדבר אלי.

הקטע שאין לי מושג האם האיכות נפגעת מכייון שיציאה שמוגדרת קידמי פועלת על רמקול אחורי.

אולי הרמקולים הקידמיים מקבלים הספק יותר גבוה מאחוריים או ההפך ( אין לי מושג)

אשמח אם תוכלו לעזור לי.

יפני זה הכי אחי

פורסם

האמת שאין חשיבות מיוחדת, ההספק שיוצא לכל ארבעת היציאות מהרדיו הוא שווה.

מה שכן יכול להיות הוא אם יש לך דיבורית אז הרמקלים שישתתקו הם כל אחד אחר ולא זה שצריך באמת (זה של הנהג כמובן).

בנוסף יש שירים מסויימים עם אפקטים שמגיעים מאחורה קדימה מצד לצד.. אבל אם כל עניין הסאונד ממש לא מדבר אלייך, תחסוך מעצמך את העניין.

רדיו דיסק: Clarion DXZ786USB

מגברים:DLS RA-40 מונו-SunDown 1000D

קומפוננט: DLS UP6i

סאב: Ascedant Audio Arsenal 12

פורסם

האמת שאני שומע מוזיקה אלקטרונית ,ויש הרבה קטעים של ימין ושמאל.משום מה לא יצא לי להרגיש חוסר משמעותי בסטריאו,אגב אם כבר קיבלתי תשובה ( ותודה על התשובה)

אשמח אם תוכל לעזור לי בנושא הרמקולים האחוריים שיש לי 6 על 9 של קננוד 350 וואט.

רציתי לדעת האם במידה ואני יחבר אותם למגבר חיצוני האם האיכות שלהם תשתפר בעוצמות הגבוהות בניגוד לעוצמות הגבוהות ברדיו דיסק?

כי משום מה אני לא מקבל מהם באס כמו ברמקולים 6.5 המקוריים שהיו ברכב

יפני זה הכי אחי

פורסם

קודם כל, אם אתה כן שומע אלקטרונית כפי שאתה אומר, סדר קודם כל את עניין החיבורי רמקולים שלך.

אני בטוח שפה תשמע כבר הבדל בסאונד שלך, דבר שני אם המתקין חיבר את החוטים בחאפריות כזאת בלי לבדוק הוא בטח גם לא בדק פאזות (+ -) בעת החיבור של הרמקולים למכשיר הרדיו דיסק החדש שלך.

תנסה להחליף ברמקול אחד בלבד (ב6X9) האחוריים שלך את החיבורים (פלוס ומינוס פשוט להפוך את החיבור ביניהם) זה אמור לפתור לך את הבעיה. אם עדיין חסר לך באסים, זה כנראה כבר בעיה של כיוונים במכשיר שלך, דפדף בתפריט שלו ותשחק קצת תראה מה האפשרויות כיוון שיש לך ותפעל בהתאם.

בנוסף, כל רמקול שתחבר למגבר ייתן תוצאה טובה יותר מאשר חיבור ישיר ללא מגבר.

רדיו דיסק: Clarion DXZ786USB

מגברים:DLS RA-40 מונו-SunDown 1000D

קומפוננט: DLS UP6i

סאב: Ascedant Audio Arsenal 12

פורסם

כשהוא חיבר את הרמקולים האחוריים הוא בדק פלוס ומינוס ,אני כיוונתי אותו .

הגיוני ואין באס מכייון שהרמקולים בנויים על הגבהה ?

יפני זה הכי אחי

פורסם

א. תבדוק את הכיוון של המערכת הכי טוב תן לה לאווד גבוהה ככה תדע עם אתה מקבל בסים.

ב. השאלה היא לאיזה בסים אתה רוצא להגיע? (כי סאב אין לך)

ג. כל התשובות נכונות.:-D

פורסם

האמת שכוונתי את המערכת ,בלשונית "התאמה אישית " שיש שם.

הקטע הוא שאם אני מעצים את עוצמת הבאס האיכות בצלילים הגבוהים יורדת משמעותית ואז שומעים חרא.

אני כרגע כיוונתי אותה לפחות בס ויותר מיד..כי כמו שאמרתי אם אני מוריד את המיד ומעלה את הבאס בעוצמות הגבוהות זה נשמע עירבוב של רמקול ב2 שקל..

אני מקווה שעניין הבאס יפתר כאשר יהיה לי יותר תקציב עבור מגבר וסאב,יש לי ברדיודיסק יציאת RCA יעודית לסאב שאגב ניתן לשלוט על היציאה הזאת בנפרד (עוצמות חיתוך דציבלים או מה שזה לא יהיה ).

יפני זה הכי אחי

פורסם
הגיוני ואין באס מכייון שהרמקולים בנויים על הגבהה ?

אין קשר. פתרונות:

1. כיוונים

2. רמקולים לא יכולים לתת באס שאתה מצפה ממנו.

במקומך הייתי מוצי ר"ד ומחבר רמקול רמקול ככה הייתי יודע ששמואל זה שמואל, ימין זה ימין, אחורה זה לא קדימה ובודק שפזות נכונות.

מוכר קרוסים של HYBRID AUDIO CLARUS ושל TEMPO

פורסם

הסיבה שכאשר אתה מעלה את הסאב שומעים חרא.

כי הקידמיים לא יכולים להתמודד עם הבס. ואז הם נשמעים גרוע.

תוספת מגבר לאחוריים. וכיוון נכון ישפר מעוד את הסאונד ברכב.

גלגלצ: דיווחי תנועה ביציאה ממצרים. עומס תנועה ענקי ממחלף סיני עד מחלף ים סוף, משה תיזמן 40 שנה. תודה לך משה.

מודעת מכירה ................ פרויקט איטום על הרכב שלי

פורסם

בוקר טוב ושבוע טוב

Jusper רשם שאין קשר לאיכות הצליל מול הוספת ההגבהה

אני לא מסכים כי ישנם סוגי הגבהות שחלקם עשויים פלסטיק והם בהחלט "מקלקלים" סאונד

כמו כן ישנם ""שיטות"" התקנה של הגבהות (משהוא שנראה כאילו לקוח מסרט אימים) שפשוט הורסות סאונד על ידי השארת חורי אויר וקיבוע הרמקול בצורה עקומה

בקיצור אין מצב להחליט שההגבהה לא פוגעת בסאונד בלי לבדוק זאת קודם כל פיזית ברכב

כשאתה מצהיר ש"מתקין" חיבר לך רמקולים בצורה כזו אז בשלב הזה אני כבר הייתי פוסל את כל ההתקנה וניגש פשוט למתקין אחר מקצועי שיפרק וירכיב מחדש

אני מניח שבהתקנה נכונה אתה תרגיש שיפור ממשי בסאונד

אני יודע שיש הרבה חוסר הסכמה בין דעתי המוצהרת שההתקנה מהווה פונקציה כבדה מאוד בתוצאה הסופית ולדעתי שוות ערך לערך המוצרים שאתה רוכש לסטאפ, לבין דעתם של חברים בפורום שלדעתם המוצרים שרוכשים הם הרבה יותר חשובים מהמתקין או מצורת ההתקנה ומציוד ההתקנה

אך שוב זו דעתי ואני עומד מאחורי ההמלצה של לגשת למתקין מקצועי ולפתור את בעית הסאונד ברכב

דרור

• תוכן חדש...