Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

מכירת צמיגים משומשים

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5664 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

האם יש פנצ'ריות באיזור המרכז שקונות צמיגים משומשים?

מורכבים אצלי 3 צמיגים שנקנו בסוף חודש אוגוסט ולא עברו שום התעוללות,

אני מעוניין פשוט להחליף למידה גדולה יותר ולא בא לי לחכות עד שהם יתבלו...

כמה בכלל אפשר לדרוש עליהם? חצי מחיר יהיה מוגזם?

HU:PIONEER 5850MP,COMP:RAINBOW DREAM LINE SLX265,AMP1:JBL 75.4,AMP2:BAZOOKA ELA60.2

פורסם

פעם עוד הייתי מרכיב צמיגים משומשים על הרכב, הייתי משלם לפאנצ'יריה פחות מ100 ש"ח לצמיג (על האותו אחרי איזון). מזה תוריד רווח לפנצ'ריה ותבין לאיפה המחיר הולך.

אם זה ממש חשוב לך ואילו צמיגים מאוד טובים אותי תצליח למכור אותם פה בפורום אבל לא הייתי בונה על זה

עדיין חשוב לך - לך על זה

פורסם

פרסם הודעה בלוח יד שניה כאן באתר וקווה לטוב. את הצמיגים הנוכחיים שלי רכשתי כמשומשים, אבל הכרתי את ההיסטוריה שלהם בערך מהיום הראשון שהם הותקנו על הרכב, ובהתחשב בתקופה הקצרצרה שהם בילו עליו, בגילם הצעיר ובמחיר שנדרש תמורתם, לדעתי עשיתי עסקה טובה.

AUTOBIANCHI A112 JUNIOR '84 | FIAT BRAVO SENSATION '11 | RENAULT CLIO ESTATE '14

לא תמצא רוטס HR במחיר זול יותר.

פורסם

אני יודע שכמעט כל פנצ"רייה מוכרת צמיגים משומשים,אז מן הסתם שהם מקבלים אותם מאיפושהוא.

HU:PIONEER 5850MP,COMP:RAINBOW DREAM LINE SLX265,AMP1:JBL 75.4,AMP2:BAZOOKA ELA60.2

• תוכן חדש...