Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5630 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום חברים,

לקראת מבחן הרישוי הבא עליי לטובה רכשתי סט וישרים חדשים של bosch שלפי שנאמר לי הם בעלי חיבור אוניברסלי (המגבים תואמים לפולו במידותיהם וצורתם - החיבור היה אמור להיות אוניברסלי).

בבואי להתקינם ברכב הבחנתי כי אין לי את הלולאה הסטנדרטית המצוירת על האריזה אלא תופסן מקורי שלא ברור לי איך לפרקו (חשוב להדגיש כי הוישרים המותקנים הינם המקוריים של הרכב).

מישהו ניתקל בבעיה דומה? מצא פיתרון?

תודה מראש,

קובי

• ספונסר פורום
פורסם

המגבים בפולו הזאת הם מסוג "ארו טווין " ואתה כנראה רכשת מגבים רגילים .

עליך לבקש מגבים מסוג ארו טווין במידות "19 -"21 עם חיבור מתאים לפולו .

דרך אגב אותם המגבים גם למזדה 3 .

עלות של סט כזה של בוש הוא כ 130 שח .

מרכז שרות מומחה לרכבי פולקסווגן אודי סיאט וסקודה .

במוסך רון מקבלים שנה אחריות על עבודה וחלפים .

ישראל ב"ק 18 ת"א 035373204 .

• 5 שבועות מאוחר יותר ...
פורסם

המחיר שציינת תקף גם בצמפיון? והאם הם יתאימו גם לפולו 2002?

אני מירושלים ועלות זוג מגבים קדמיים לפולו 200 לפני מעמ כך נמסר לי (מגבים מקוריים אולי סוג אחר)

פורסם

עדכון:

חזרתי מאוטו דיפו עלות הסט שם 179 ש"ח!! (ירושלים)

אוט סט בלי "המתאם" לפולו 2002 שזה החדשים יותר כנראה עולה שם 120 ש"ח

אז אני בלי וישרים בנתייים והגשם חוזר בסוף השבוע.....:roll:

הצעות?

פורסם

יש לך בתלפיות ברחוב חרשי ברזל הרבה חנויות לחלפי רכב. תיכנס תראה מה יש להם. שים לב שרובם נסגרים בחמש.

תנסה בתחילת הרחוב מול משרד הרישוי את "אמי פרטס" יש להם שם מגבים של בוש. דבר שם עם בחור בשם רן אולי הוא יוכל אם צריך לנסות להזמין לך סט מלדיקו יבואני בוש שיושבים בראשון.

בתאריך 23.5.2021 בשעה 22:04, Shab00 כתב:

(פורד פיאסטהאוטו מצוין אבל למי שתכנן את בקרת האקלים בו מחכה מקום שמור בגהנום.

מדויק לחלוטין. 😂🤣.

עריכה: תודה על 6 שנות שירות פיאסטה יקרה. היי שלום!..... ולא להתראות🤪.

פורסם

כנראה הסטים הפחות יקרים 927S למשל מתאימים למודלים החדשים יותר שהזרוע שם אחרת, בפולו שלי שהיא מודל 2002 אותו סט של ארו טווין נמכר ב 190 ש"ח כאמור...

פורסם

בדוק גם בהום סנטר, הם יותר זולים , אם לא אז תתקשר ללדיקו ושאל אותם איפה יש דילרים באיזור שמתעסקים עם בוש.

ואם אתה באיזור ת"א פשוט כנס לרון וקנה בוש אורגינל במחיר טוב.

אני בעצמי רכשתי אצלו ביום שישי.

GTI MK8
 Volvo V40 T5 R-Design - SOLD

GTI MK6 Premium - SOLD

GTI MK4 , MK5 - SOLD

• תוכן חדש...