Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5688 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

לאחר בירורים רבים וקריאהה בפורום הגעתי למסקנה שאלה שתי הסופר מיני שהכי יתאימו לי (גם רכבים מצוינים וגם זולים בהרבה ממכוניות אחרות בקטגוריה)

אחת האופציות שלי זה לקנות מליסנג השאלה שלי האם לחכות עוד חודש עד שיתחלף השנתון ומחירי המכונית יפלו בכמה אלפים או שאין צורך ולקנות כבר עכשיו?שאלה שניה שלי האם יש סיכוי שחברות ליסינג יצאו במבצעים לקראת סוף שנה למכוניות הנל במטרה להיפטר משנתונים מסויימים?

בקשר לבחירה בין שתי המכוניות האלה אני יודע שגרנדה דיי עדיפה מפנדה בהכל חוץ מאולי צריכת דלק אבל בגלל שזה רכב דיי חדש האם הטיפולים האמינות ומחירי החלקים דומה לפונטו בשנתונים קודמים?

מבחינת יכולות של הרכב הבנתי שהפונטו גרנדה המנוע די מיושן והרכב דיי איטי וחלש איך פנדה בקטע הזה?אם וכאשר אני יקנה גרנדה פונטו מנוע 1250 הרכב יהיה חלש מאוד או באותה רמה של פנדה?

פורסם

1. המחירון לא הולך להשתנות כי אכשיו זה מחושב כל חודש ושנה לא משנה הרבה

2. אתה הולך לקנות את הגיר הרגיל או אוטומאט?

3. מבחינת חלקים גם פילטר שמן פילטר אוויר ממש זולים 70 ש"ח אוויר 35 שמן מבחינת השמן עצמו לא כל כך כי הם שמים סינטטי מלא.

שהוא נע בין 150-250 תלוי באיכות. מצבר בימינו הוא לא דבר זול בין 600 ל1200 ש"ח חלקי פלסטיקה פנימית לא זולים כלל ובפירוקיות אין מלאי שלהם:-P אז לא לשבור כלום ולפרק דברים לבד בלי ידע או מדריך לא מומלץ חבר שלי שבר את החיבור של כפתורי החלון 800 ש"ח.

בכללי הפסטיקה עמידה ולא תישבר לבד, המידות של הצמיגים זולים יחסית אפילו שזה 15 על הגרנדה.

אם יש לך את הכסף לגרנדה, תקנה אותה. אין שום סיבה לקנות את הפנדה - הגרנדה נותנת מרווח פנימי יותר טוב ממזדה 3. מבדיקה שערכנו, 3 מאחור במזדה אתה סרדין בגרנדה אתה דג מלוח:lol:

מה שכן תבדוק יותר מ3-5 רכבים לפני קניה, זה שוק שמוצף מפורקות מליסינג והשכרה ואפילו שהם מראים לך הסטוריית טיפולים ממורשה.

קח בחשבון שיכול להיות שלא ביצעו את הטיפולים בכלל!!! כן ככה זה ליסינג או השכרה._תנסה למצוא ק"מ נמוך כי פה זה חשוב. אתה לא יודע איך פירקו אותה לפחות אתה יודע כמה:lol: מגרשים גם לא הכי מומלץ, יש הרבה שחקני קילומטרג'. לא לקנות ממגרש, אלא אם אתה מקבל המלצה ממישהו שיודע על מה הוא מדבר.

You should never drive faster than your guardian angel can fly, mine is electronicly limited to 300 km/h.

פורסם

בוודאות הגרנדה פונטו 1250 חלשה יותר מפיאט פנדה.

מצד שני, הפנדה יותר קטנה ויותר פלסטיקית.

אין ארוחות חינם.

יש גם גרנדה פונטו 1400 רובוטית, מומלצת מאוד.

פורסם

הגרנדה פונטו והפנדה חולקות את אותם המנועים. מכיון שהפנדה קטנה יותר, היא תהיה זריזה יותר, אם כי גם הפונטו לא ממש עגלה.

מנסיוני, הגרנדה פונטו בנויה בצורה איכותית יחסית, מרווח הפנים שלה מעולה והיא מרגישה יותר "מכונית". מצד שני, הפנדה היא חתיכת סוכריה, קטנה במידות החיצוניות ומצויינת אם אתה מבלה את רוב זמנך בעיר.

בסופו של דבר, שתי הבחירות הללו טובות ורק הצרכים שלך הם שיגדירו מי מהשתיים מתאימה לך יותר.

AUTOBIANCHI A112 JUNIOR '84 | FIAT BRAVO SENSATION '11 | RENAULT CLIO ESTATE '14

לא תמצא רוטס HR במחיר זול יותר.

פורסם
הגרנדה פונטו והפנדה חולקות את אותם המנועים. מכיון שהפנדה קטנה יותר, היא תהיה זריזה יותר, אם כי גם הפונטו לא ממש עגלה.

מנסיוני, הגרנדה פונטו בנויה בצורה איכותית יחסית, מרווח הפנים שלה מעולה והיא מרגישה יותר "מכונית". מצד שני, הפנדה היא חתיכת סוכריה, קטנה במידות החיצוניות ומצויינת אם אתה מבלה את רוב זמנך בעיר.

בסופו של דבר, שתי הבחירות הללו טובות ורק הצרכים שלך הם שיגדירו מי מהשתיים מתאימה לך יותר.

תודה רבה לכלם על התשובות

בעיקרון הצרכים שלי בדיוק לפנדה בקושי נוסע רק עבודה לימודים כ30 קילומטר ביום הכל בעיר ורוב הזמן לבד

הקטע שגרנדה כל כך יפה הרבה יותר גדולה ובכללי כמו שאמרו יותר אוטו ועולה לא בהרבה יותר

אם כבר לקנות אז לקנות להשקיע טיפה יותר ולקנות משו יותר רציני...

אני יחפש פרטית או ליסינג ומה שאני ימצא יותר משתלם אני יקנה

פורסם

קח עצה טובה בחינם: גרנדה פונטו 1.2 יוצאת ליסינג או השכרה יש הרבה. אם כבר החלטת שזה מה שאתה מחפש, אני ממליץ לך בחום להימנע מרכישה של אחת שאינה מיד פרטית. תאמין לי, ראיתי כיצד מתייחסים למכוניות הללו בחברות ההשכרה והליסינג ונשבעתי שלא אניח למי ממכריי לעשות את הטעות ולרכוש מהם מכונית כלשהי אחרי היחס המזעזע שהם נותנים להן.

אל תתפתה להסדר התשלומים הנוח, לניילונים על המושבים ולווקס הנוצץ. החיים האמיתיים מתחילים כשבוקר אחד אתה לא מבין למה ההילוכים חורקים, המנוע עייף או הצבע תוקן בצורה רשלנית.

AUTOBIANCHI A112 JUNIOR '84 | FIAT BRAVO SENSATION '11 | RENAULT CLIO ESTATE '14

לא תמצא רוטס HR במחיר זול יותר.

פורסם

המחיר של גרנדה רובוטית שנת 2007 מהשכרה הוא 45K. זה זול לכל הדיעות.

לא כ"כ מהר האוטו יתחיל לחרוק, ומה שכבר חורק מטופל במסגרת אחריות של חברת ההשכרה + שנה אחריות על מספר מכלולים.

ללא האחריות הנ"ל, בקנייה מפרטיים - המחיר כבר נושק לסביבות 40K ומטה (ליוצאת השכרה).

סלח לי - אלה הפרשי מחיר גדולים מדי מכדי להתחיל לחפש רכב שקנה אדם פרטי - לא מדובר על מאזדה 3 אלא על רכב שהוא כישלון שיווקי אדיר ולא נמכרו ממנו עותקים רבים.

פורסם

חברה בקשר לחברות ליסינג והשכרה. עברתי היום על רוב השמות בחיפוש הגרנדה פונטו או הפנדה ולא מצאתי כלום

יש למישהו להמליץ על חברות ליסינג עברתי בנתים על

שלה סיקסט

אלבר

אלדן

אוויס

קל אוטו מחר אני יתקשר

בשום חברה אין פנדה וגרנדה רק ב שתי מחברות וגם שם רכבים גמורים מהשכרה

תודה

• תוכן חדש...