Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5688 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

הייתי בפולקסווגן והתעניינתי ברכב הנ"ל. ברכב שעוד בסוכנות ישנם בלמי תוף.

אבל בקטלוג רשום בלמי דיסק בכל ארבעת הגלגלים בעוד שהקדמיים מאווררים.

ברגע שנציג המכירות נתן לי את הקטלוג רמתי לזה לב ושאלתי אותו אבל הוא ידע לתת לי תשובה ממש.

עוד דבר שחשוב לציין שראיתי רכב כזה בנסיעה הביתה מהסוכנות וראיתי שבאמת יש לו בלמי דיסק מאחורה. (שמתי לב לקליפרים דרך הכיסויי גלגלים)

אבל לא יודע אם זה היה ידני או או DSG מה שבטוח שזה היה טרנדליין.

תודה מראש לעוזרים.

Subaru BRZ 2018 MT

פורסם

עקרונית, סוג הבלמים האחוריים תלוי בדגם רכב (לא רמת אבזור): בחלק מהדגמים של פולו (למשל אלו עם מנוע 1.2 TSI) מאחורה מגיעים בלמי דיסק לא מאווררים, בדגמי פולו אחרים (למשל אלו עם מנוע 1.4 אטמוספרי, כמו בכותרת) מאחורה מגיעים בלמי תוף. לא ידוע לי על קשר ישיר בין סוג תיבת ההילוכים בפולו לסוג בלמים אחוריים.

יתכן שצ'מפיון התעקשו להזמין שילובים לא סטנדרטיים של מכלולים משיקולים אלו או אחרים, אך אני בספק.

רכב ישראלי אולטימטיבי: קונטיינר של 'צים' על גלגלים נוצצים עם סלון עור 1+2+3, מסך "LCD 42 וטוסטר עם כניסת USB. מרווח, נוח, מאובזר, גבוה ופח עבה כמו במכוניות של פעם...

פורסם

כן בדרך כלל זה הסיפור אבל הבעיה והבלבול שלי נובע מזה שהקטלוג אומר משהו אחד הרכב בתצוגה הוא 2 וראיתי בכביש 1.4 עם בלמי דיסק מאחורה אז מה קורה פה?

Subaru BRZ 2018 MT

פורסם
... אבל הבעיה והבלבול שלי נובע מזה שהקטלוג אומר משהו אחד ...

מניסיוני, הקטלוגים של צ'מפיון בכלל, ובזמן האחרון בפרט, לעיתים קרובות די מנותקים מהמציאות. "something lost in translation" :wink:

ידידי, איננו יודעים בוודאות לא איזה דגמי פולו ולא איזה בלמים ראית, לא איך הם הגיעו למכוניות אלה, ולא איך היבואן משנה מפרטים מעת לעת בניסיון להעלות רווחים.

בשורה התחתונה: אתה שואל אנשים שאין להם לא השפעה ולא אחריות על מכלולי הרכב שאתה תקבל במידה ותרכוש פולו.

מה זה משנה בכלל אם באופן כללי כל הפולו-ים 1.4 בארץ מגיעים עם בלמי מרוצים ברמבו, אם בפולו האחת והיחידה שאתה תקבל יהיו מאחורה בלמי תוף כי הסוכן שעשה הזמנה פירק את הברמבו-ים ומכר אותם ברמאללה בשוק פשפשים? אם כ"כ חשוב לך בלמי דיסק מאחורה, תדרוש שזה יופיע בטופס הזמנה, גם אם זה כרוך בביצוע הזמנה מיוחדת ובתשלום של כמה אלפי שקלים על התוספת הזאת. אם זה לא מספיק חשוב לך, אז מה הטעם בבירורים הערטילאיים? הרי לא תבלום עם תשובה מודפסת מהפורום, נכון?

לבסוף, לא מדובר כאן ברנו קליו ספורט שתצא אתה למסלול, אלא פולו 1.4, 85 כ"ס...

רכב ישראלי אולטימטיבי: קונטיינר של 'צים' על גלגלים נוצצים עם סלון עור 1+2+3, מסך "LCD 42 וטוסטר עם כניסת USB. מרווח, נוח, מאובזר, גבוה ופח עבה כמו במכוניות של פעם...

פורסם
מקפיץ. אם מי שהו יודע זה ממש חשוב!

תודה.

בספר הרכב קיימת מדבקה (ראה דוגמא) עם מספרי PR שילוב של אותיות ומספרים. אנא צלם והעתק את המספרים לפורום ואני אומר לך בוודאות של 100 אחוז איזה סוג של בלמים מותקנים אצלך ברכב.

אל תסמוך על קטלוגים או על אנשי מכירות.

untitled.JPG

איזה כייף לי :)

• תוכן חדש...