Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5677 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

הצעה + התעלקות קטנה : מה אתם אומרים על סיטרואן ax?

אני גם מחפש כרגע רכב בתקציב דומה. אפשר להשיג משנתון 97 בסביבות המחיר של 6 אלף.

האם הוא נודע בבעיות מסויימות ? האם קיימים לו חלפים זמינים וזולים?

פורסם
חוץ מזה יהיה לי סכום של בערך 600 ש"ח בחודש בצד לתחזוקת הרכב, לא כולל דלק,

לפני שאתה נכנס להרפתקה דבר עם סוכן הביטוח ושאל אותו כמה יעלה לך ביטוח חובה +צד ג' לשנה. הוסף עוד כ-1000 ש"ח רישוי שנתי, וחלק ל-12. אני מבטיח לך שתקבל מספר שעולה על 600 ש"ח. ומעבר לכך - הביטוח אינו מתחלק ל-12 תשלומים אלא ל-4-6, אולי אפילו עם ריבית כלשהי, כך שההוצאה תגיע ל-800-900 ש"ח לחודש בחודשים הראשונים, לא כולל ליטר דלק, קילו שמן או צמיג מפונצ'ר, שלא לדבר על "טיפול 10,000".

עבדת קשה כדי להרויח את ה-5,000 ש"ח שלך, אל תזרוק אותם. סע על הבאלנו ותהנה ממנו.

לפני 5 שעות, David32 כתב:

מה שאתה לא מבין זה שאתה מבזבז את הזמן שלך, את תעבורת האינטרנט שלך ואת אורך החיים של סוויצים במקלדת שלך.

פורסם

אמא שלי משלמת על הביטוח, היא עובדת מדינה כך שביטוח חובה + צד ג' (שזה די והותר לרכב כזה) יעלה בסה"כ 1800 שקל שהם על חשבונה, כל השאר עלי...

את ה-1000 ש"ח אני אסבול ואם זה רכב שלא יהיו בו הרבה תקלות אני ממש לא מאמין שהתחזוקה שלו תעלה על 600 ש"ח בחודש.

בקיצור אני מבין מכם שכל המכוניות שהצאתי טובות לסכום הזה ופשוט לבחור אחת ולחפש אותה במצב טוב?

לא משנה הדגם?

פורסם

ferez" סיטרואן AX זה אותו רכב כמו פיגו' 106 ו205 אותו מנוע! רק מרכב שונה אחלה רכבים פשוטים מאוד ואמינים סוסי עבודה. משלושת אלו הייתי הולך על ה106 היא נראת הכי טוב.

ולפותח השרשור. תאמין לי תקנה פורד פיאסטה יוטה 0 תקלות!! חיה של אוטו!

Renault Clio RSI 1.8

פורסם
הצעה + התעלקות קטנה : מה אתם אומרים על סיטרואן ax?

אני גם מחפש כרגע רכב בתקציב דומה. אפשר להשיג משנתון 97 בסביבות המחיר של 6 אלף.

האם הוא נודע בבעיות מסויימות ? האם קיימים לו חלפים זמינים וזולים?

קח בחשבון 6K הופך בנקל ל10K במרוצת הזמן הקרוב ,אל תשלה את עצמך ,יהיו הצאות .

אני עושה כמעט הכל לבד(פיראטי עצמאי) ועדיין זה עולה איך שלא תהפוך את זה .

פורסם
ferez" סיטרואן AX זה אותו רכב כמו פיגו' 106 ו205 אותו מנוע! רק מרכב שונה אחלה רכבים פשוטים מאוד ואמינים סוסי עבודה. משלושת אלו הייתי הולך על ה106 היא נראת הכי טוב.

ולפותח השרשור. תאמין לי תקנה פורד פיאסטה יוטה 0 תקלות!! חיה של אוטו!

לגבי הAX/106/205 אני מסכים איתך, לגבי הפורד פיאסטה? אמירתך רחוקה מין האמת, מהדגם ה"חדש" של שנת 89 ועד למודרניות (אחרי שנת 2000) אני מכיר כמה חברים שסבלו או שעדיין סובלים מלא מעט בעיות מכניות והרכבה קוסמטית זולה.

החבר שהכי סבל, רכש מהחברה (יד ראשונה) פיאסטה יות' (YOUTH לא יוטה UTAH, יעני "נעורים" ולא מדינת "יוטה" בארה"ב) שנת 96 או 95, אין ספור תקלות, רעשים ובעיות.

שאר החברים הסובלים היו בעלי פיאסטות שנת 2000 וגם סבלו לא מעט.

כבר חתמתי...

פורסם

אני מחזיק בין היתר גם פונטו דור ראשון, צבאית לשעבר שנקנתה במחיר זנות ומעבר להחלפת הגיר ומסרק הגה כח (ככה זה כשקונים חתול בשק) היא מפגינה אמינות מעולה.

מעולם לא נתקעתי איתה ומעולם היא לא עשתה קונצים כאלה ואחרים.

אבל:

1. אני מטפל ברכב לבד

2. אני מטפל בחלפים מקוריים בלבד

היהודים עם אופטימי, לפני שיודעים מה הגודל הם חותכים.

גילוי נאות - אני חבר במועדון פיאט

פורסם

לגבי 205 החזקתי אחת כזאת יותר משנתיים (קניתי אחת במצב טוב מאוד) והתחזוקה לא היתה זולה כל

פעם בקטנה ובה"כ יותר מ 500 ש"ח בחודש!

היום אני עם 306 עם אותו מנוע וגם זה תענוג לא זול (במידה ואתה מתחזק את הרכב היטב),

עצתי חפש לך איזה ג'אסטי או סוויפט ותתפלל (חודש אחד הכל היה חלק אל תחגוג עם הכסף שים בצד לטיפולים)

בכל מקרה תשתדל לקחת הוצאות ברוח קלה ויום יבוא ותתקדם...

בהצלחה

פורסם

OK חברים נסגרתי על הפונטו,

האמינות שלה בשנים האלה די טובה,

היא חסכונית, היא יותר "מכונית" מכל השאר, מודרנית בהרבה,

והחלקים והטיפולים שלה זולים להפליא.

יש דגם מומלץ של הפונטו דור ראשון?

אחד אמין יותר? חסכוני יותר?

תודה!

פורסם

תחפש רמת איבזור SX או XTZ שכן בS שהיא רמת איבזור הנמוכה ביותר אין הגה כוח,לדעתי מומלץ ה דגם 75 כ"ס.

היום: סיטרואן c3 2026 / סיטרואן c3 2024

פעם: פיאט דובלו 2002, פיאט פנדה 2011, רנו קליאו 2012, סיטרואן קקטוס 2016, מיצובישי ספייס סטאר 2014, רנו קליאו 2022.

• תוכן חדש...