Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

מחפש אנפילד 350/500

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5625 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

למכירה / למסירה, אחרי טיול ארוך של שנה באינדייה המופלאה על גבי האנפילד , מחפש לעצמי אחד כזה פה בארץ [אני יודע שיש הרבה אנפילדים שמסתובבים בלי שיגעו בהם , והבעלים שלהם ממש רוצים למסור אותם , אז החלטתי לנסות את מזלי קצת ... :) ]

אז אם אתם מכירים חבר / מכר , שממש רוצה למסור את האנפילד הישן שלו [לא משנה באיזה מצב ] , או למכור [כל עד במחיר שפוי ... ] , תצרו קשר למייל :

[email protected]

כמויות של תודות וחיוכים !!

שיהיה סופ"ש מלא חיוך ושמחה !! :)

פורסם
היי

יש אחד שנמצא הרבה ברחוב ירמיהו בתל אביב שכבר שנים מנסה למכור.

יש סוכנות למכירת חדשים ברחוב הירקון בתל אביב.

או שתנסה את http://www.gven.co.il/

בהצלחה :)

באבו, סוכנות למכירת חדשים - אם אני לא טועה אתה מדבר על היבואן החדש , והמחירים שלהם קצת לא הגיוניים ...

גיא ונטורה , והסוכנות לא כ"כ מעניינת אותי - אבל תודות! האחד בימיהו נשמע כבר יותר מעניין ... :)

בכל מקרה יקירי, אם מישהו שומע על בנאדם שממש רוצה לפנות את המקום במחסן / מוסך שלו, ומעוניין למכור אנפילד בכל מצב , אשמח אם תזרקו עצם !!!

שתהיה שבת שלום מלאת שמחה ! :)

פורסם
נאמסטה

יש עוד אפשרות,להביא לבד מהודו.

להביא ישן כרכב אספנות יעלה לך כ15 אלף ש"ח.

חדש יעלה כפול

בהצלחה

נמסטה באיי ג'י, ידוע לגמרי האפשרות של היבוא [אפשר להביא לבד מהודו אפילו בפחות, 500C ב 12K שקל ], לצערי הרב כרגע אין לי כסף לתת קפיצה לאינדייה אהובתי בשביל להתעסק עם העניינים. בכל מקרה מנסה את המזל תמיד ישנם אנשים שהתגלגל אליהם איכשהו אנפילד ולא עושים שימוש ... :)

פורסם

תן לחילוף החומרים (הטבעי) לעשות את שלו...

לא כל מה שמתאים בול בהודו הרחוקה, מפיץ עשן אופטימי ירקרק גם בארץ!

המציאות הישראלית קשה, ולא מרופדת בפופים, נרגילות בחורות ומוסיקה מתקתקה...

האספלט קשה ושחור, החום מתיש, והטכנולוגיה גרועה.

בהודו היאוש נעשה יותר נוח. בארץ הוא בועט לך ישירות לפרצוף!

לא סתם הם לא נמכרים, או שאתה מאלה שמכניסים יד לאש בשביל להיות בטוח שזה חם -רן

פעם האופנועים היו מברזל והרוכבים מפלדה!

פורסם

דווקא האספלט בארץ הוא שיפור מאוד משמעותי ביחס למשטח במכונה "דרך" או "כביש" בהודו.

לכל השאר אני מסכים בהחלט.

עידן

צרפתיה שגורמת לך לחייך :-D

סקס סמים ואריה שאוהב סולר

פורסם
תן לחילוף החומרים (הטבעי) לעשות את שלו...

לא כל מה שמתאים בול בהודו הרחוקה, מפיץ עשן אופטימי ירקרק גם בארץ!

המציאות הישראלית קשה, ולא מרופדת בפופים, נרגילות בחורות ומוסיקה מתקתקה...

האספלט קשה ושחור, החום מתיש, והטכנולוגיה גרועה.

בהודו היאוש נעשה יותר נוח. בארץ הוא בועט לך ישירות לפרצוף!

לא סתם הם לא נמכרים, או שאתה מאלה שמכניסים יד לאש בשביל להיות בטוח שזה חם -רן

דבר ראשון ברור שאני מאלה שמכניסים יד לאש, אחרת לא הייתי מחפש אנפילד אלא EN או משהו בסטייל הזה ... אבל אין לי עם זה שום בעיה :) דבר שני, בהודו הייאוש נעשה יותר נוח ? לא מצליח לרדת לסוף דעתך, רכבתי כמעט שנה בהודו על 2 אנפילדים שלא ראו מוסך ... , ככה שלא היה בכלל ייאוש, ואם הוא מגיע עושים איזה פאף כוסית רום , והכל עובר :) בכל מקרה , אם מישהו שומע אשמח לדעת, שיהיה שבוע מעולה !

• חודשיים מאוחר יותר...
פורסם

נמסטה בשנית,

טוב שוב פעם אני חוזר על השאלה ועל הרצון למצוא לעצמי אנפילד 350 / 500 אם יש כזו חיה [ואפילו מפורקת ופצועה] אשמח אם תיידעו אותי !

תודה :)

• תוכן חדש...