Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

לא לוחץ ידיים לאף אחד

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5685 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

(רוטנברג, להכניס לו כדורים, השתגעת?! רק חסר שתבקש ממנו לבצע סירוס עצמי!)

תאמין לי כדור אחד ביום נגד חרדות ואתה רואה אותו גם פותח סתימות בג'ורה ברחוב.

כל החרדות נעלמות -זה מאזן את הכימיה של המוח והכל מסתדר.

מתגעגע... לאוטוביאנקי Y10 שלי.

• תגובות 125
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

ימים פופולרים

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם
מה שאתה כותב לגבי צלחות לא יוצא דופן.

מה שכתבת לגבי פתיחת דלתות הוא מאוד לא בגדר הנורמה

ומתאים באופן מופלא לתיאורים הרפואיים הרלוונטיים.

אתה מוזמן להתחפר עוד בפורום או לחלופין לפתוח את הראש ולקרוא מה שאנשים שבאמת מבינים בתחום כתבו עליו.

(גוגל)

למה אתה חושב שאני בלי ראש פתוח?

באותה מידה וברוח השירשור, יכולתי לכתוב ולהרכיב על עצמי, מסיכה של מנתחים, כי פלוצים של אחרים מזיקים לבריאות. יכולתי לכוב שאני מסתובב עם בלוני חמצן רפואיים, כי החמצן שאנשים נושמים הוא מגעיל ומלא במחלות.

לא כתבתי את זה, כי יש דברים שאיתם אני מסתדר.

אני מודע לעצמי ולמצבי, אבל יש כאלה שאורח חייהם חמור משלי, והתנהגותם לא רחוקה, ממה שכתבתי, על עניין בלוני החמצן וכו'.

נ.ב- תכף יש תוכנית של רפי גינת, על כל מיני כאלה ואחרים, שנמצאים במזון שכולנו אוכלים וצורכים יום יום, יהיה מעניין.

סוזוקי ג'ימני - רכב שחונה כמו מאזדה 2, נוסע כמו דיפנדר בשטח, כמו גולף 1600 בכביש והעלות שלו כמו היא כמו של אופניים

פורסם

יא אללה, לי בגירה בטוח הפליץ באוטו מתישהו :twisted:(למי שלא עוקב אני הייתי נוסע באוטו שהיה פעם שלו, הדובלו 8))

תראה, בעל ג'ימני יקר, אני חושב שאם לחלוטין ההתנהגות הזו לא היתה מפריעה לך, לא היית בא וכותב על זה בפורום.

אלא מאי ? שכנראה אתה מבין שההתנהגות הזו אינה נפוצה ואינה נורמטיבית בחברה שלנו.

אם לך זה לא מפריע, אשריך.

עז יפנית בסלעים | yahav.biz 

פורסם

ג'ימיני יקר.

אומנם לפתח את המערכת החיסונית זה בריא , אבל לצחוק בריא הרבה יותר .

אל תיקח קשה מידי את זה שקצת צוחקים מסביב לנושא , מה לעשות , אנשים אוהבים לצחוק , וכל עוד זה בגבול הטעם הטוב זה אפילו בריא .

ושאלה רצינית לגמרי :

אתה אוכל בחוץ? יעני ממש בחוץ? פלאפל ברחוב, גלידה בקניון וכו'.

נשוי לשתי חיפושיות 74 1300 האחת ידנית השניה חצי אוטומטית כבר לא חצי אוט' :twisted:.

וגם לסובארו בראט (טנדר ) 81 4X4.

פורסם

למה מלכתחילה פתחת אשכול בנוסח "לא לוחץ ידיים לאף אחד" ? מכיוון שאתה מרגיש שונה מעט מהאחרים בעניין סדר וניקיון נכון ?!

אני אספר לך סיפור אמיתי מהחיים :idea:

לפני כ-15 שנים גרתי בשכירות עם חבר ילדות במשך כ-4 שנים ואני לא אבחנתי שהוא סובל מבעיה הנקראת OCD שבאה לידי ביטוי בשפשוף ידיים כ-10-20 פעמים ביום, רחיצת ידיים מוזרה ולא רגילה קרי שפשוף של הידיים מתחת לברז בצורה מהירה ולא נורמלית למתבונן מהצד, כמו כן הוא היה משתעל שיעול קצר כמו 'בוחטה שיש בגרון 8)' מספר פעמים רב במשך היום.

באחד הימים הבחור סיפר לי שהוא בטיפול פסיכולוגי מזה מספר שנים בגלל בעיות אחרות שנראה כאילו הם לא קשורות להתנהגות המוזרה שלו שאני לא ראיתי בה משהו מוזר או שונה אלא רק לאחר שהוא סיפר לי על הבעיה.

לאחר מספר שנים הבחור התחתן ונולדו לו ילדים שבמשך הזמן התחילו לחקות את התנהגות המוזרה שלו שכנראה התבטאה בעוד דברים או קיבלו מימד אחר ואז הבחור החליט לפנות לפסכיאטר שהמליץ לו על טיפול תרופתי בבעיות מסוג ואכן התרופה שקיבל עזרה לו אבל לא מחקה לחלוטיין את הבעיה.

איזה כייף לי :)

פורסם
ג'ימיני יקר.

אומנם לפתח את המערכת החיסונית זה בריא , אבל לצחוק בריא הרבה יותר .

אל תיקח קשה מידי את זה שקצת צוחקים מסביב לנושא , מה לעשות , אנשים אוהבים לצחוק , וכל עוד זה בגבול הטעם הטוב זה אפילו בריא .

ושאלה רצינית לגמרי :

אתה אוכל בחוץ? יעני ממש בחוץ? פלאפל ברחוב, גלידה בקניון וכו'.

באמצע הרחוב? ככה "בעמידה" מה שנקרא? אני חלילה לא מזלזל במי שכן, אבל ממש ממש לא. אין לי מושג מאיפה הוא הביא את הפלאפל הזה שלו, דרקה לפני שבאתי, אין לי מושג כמה חודשים, קוביית הביוב הזו שאצלו בסיר, והוא קורא לה שמן, עמדה ככה כמו שהיא.

סטרילי אחי, אני סטרילי לחלוטין.

מעבר לזה, אפילו אם הייתי אוכל כך (ואני לא לא לא), תמיד אעדיף ולעולם, מסעדה נקייה, שולחן מבריק ונקי, ולא מקום כזה "ברחוב" כמו שציינת.

למה מלכתחילה פתחת אשכול בנוסח "לא לוחץ ידיים לאף אחד" ? מכיוון שאתה מרגיש שונה מעט מהאחרים בעניין סדר וניקיון נכון ?!

אני אספר לך סיפור אמיתי מהחיים :idea:

לפני כ-15 שנים גרתי בשכירות עם חבר ילדות במשך כ-4 שנים ואני לא אבחנתי שהוא סובל מבעיה הנקראת OCD שבאה לידי ביטוי בשפשוף ידיים כ-10-20 פעמים ביום, רחיצת ידיים מוזרה ולא רגילה קרי שפשוף של הידיים מתחת לברז בצורה מהירה ולא נורמלית למתבונן מהצד, כמו כן הוא היה משתעל שיעול קצר כמו 'בוחטה שיש בגרון 8)' מספר פעמים רב במשך היום.

באחד הימים הבחור סיפר לי שהוא בטיפול פסיכולוגי מזה מספר שנים בגלל בעיות אחרות שנראה כאילו הם לא קשורות להתנהגות המוזרה שלו שאני לא ראיתי בה משהו מוזר או שונה אלא רק לאחר שהוא סיפר לי על הבעיה.

לאחר מספר שנים הבחור התחתן ונולדו לו ילדים שבמשך הזמן התחילו לחקות את התנהגות המוזרה שלו שכנראה התבטאה בעוד דברים או קיבלו מימד אחר ואז הבחור החליט לפנות לפסכיאטר שהמליץ לו על טיפול תרופתי בבעיות מסוג ואכן התרופה שקיבל עזרה לו אבל לא מחקה לחלוטיין את הבעיה.

שיבושם לו, מבחינתי שאתה וגם החבר שלך, יגידו עליי "חולה" ו"דביל" ו"חמור" ו"חולה נפש", הכל מקובל בעיני, סבבה לחלוטין. לי זה לא מפריע, אני לא מפאריע לאחרים עם העניין וזה מה שחשוב.

אגב, עם ובלי קשר לעניין, קראתי פה והגבתי, על שרשורים ברוח דומה, על כל מיני אנשים, והיחס שלהם לרכבם הפרטי.

לא אצטט מילה במילה, אבל חלקכם בטוח יודע, על מה אני מדבר.

היו כאלה שכתבו שם: "אצלי לא מעשנים/אוכלים/נושמים באוטו." "אני רוחץ את האוטו 90 פעמים ביום, רק עם סבון כלים שמיוצר באמריקה ומיובא אישית ע"י שליח, שמחזיק את הבקבוק בזווית 86 מעלות" ושאר הגזמות נוספות.

אז הם, החבר"ה ההם, הם נורמליים ובסדר? ולמה? כי מדובר ברכב שלהם הפרטי? ואם הם לא בסדר, אז זה הופך אותי ואותם לקבוצה אחת של מטורפים?

סוזוקי ג'ימני - רכב שחונה כמו מאזדה 2, נוסע כמו דיפנדר בשטח, כמו גולף 1600 בכביש והעלות שלו כמו היא כמו של אופניים

פורסם

שיבושם לו, מבחינתי שאתה וגם החבר שלך, יגידו עליי "חולה" ו"דביל" ו"חמור" ו"חולה נפש", הכל מקובל בעיני, סבבה לחלוטין. לי זה לא מפריע, אני לא מפאריע לאחרים עם העניין וזה מה שחשוב.

אגב, עם ובלי קשר לעניין, קראתי פה והגבתי, על שרשורים ברוח דומה, על כל מיני אנשים, והיחס שלהם לרכבם הפרטי.

לא אצטט מילה במילה, אבל חלקכם בטוח יודע, על מה אני מדבר.

היו כאלה שכתבו שם: "אצלי לא מעשנים/אוכלים/נושמים באוטו." "אני רוחץ את האוטו 90 פעמים ביום, רק עם סבון כלים שמיוצר באמריקה ומיובא אישית ע"י שליח, שמחזיק את הבקבוק בזווית 86 מעלות" ושאר הגזמות נוספות.

אז הם, החבר"ה ההם, הם נורמליים ובסדר? ולמה? כי מדובר ברכב שלהם הפרטי? ואם הם לא בסדר, אז זה הופך אותי ואותם לקבוצה אחת של מטורפים?

חבר יקר,

אני וגם חלק מהאנשים שענו לך באשכול רוצים לכוון אותך לפעול או לגלות באמת מה פשר ההתנהגות השונה שלך ולבקר אצל בעל מקצוע. אני אישית לא חושב שאתה דביל או חולה נפש.

לאחר הטיפול נעביר את האשכול לפורום שיפורים :-D

בקשר לקטע של אלא שמנקים את הרכב בקדחנות יוצאת דופן נטפל בהם בהזדמנות אחרת :-P

איזה כייף לי :)

פורסם

בעל ג'ימני, ברור שהחבר'ה האלה שמנקים את הרכב באובססיביות הם לא נורמלים במידה כזו או אחרת. אצלם אולי זה לא OCPD אלא OCCD (נחשו לבד מה ה-C השני אומר :wink: ), אבל הרעיון הוא דומה.

מה שאני לא מבין זה רק למה אתה כל כך מתגונן. זה כמו שמישהו פה יצהיר שיש לו איזו מחלה כרונית ויתחיל להתנצל או להתעקש שהוא לא שונה מאחרים. המציאות היא שאתה כן שונה מהנורמה במובן הספציפי הזה (ואולי אתה נורמלי לחלוטין בשאר המובנים). השוני שלך מהנורמה מתבטא בהתנהגות לא רציונלית שנובעת ממניעים נפשיים, אבל אין לך על מה להתנצל כי כמו שאמרת - אתה לא פוגע באף אחד, וגם לא מרגיש שזה פוגע לך באיכות החיים.

מכאן אתה יכול לעשות אחד משני דברים: להפנים שבאמת יש לך בעיה שאולי כן פוגעת לך באיכות החיים (אפילו שאתה לא מרגיש ככה) ולגשת לטיפול, או להחליט שעל אף שהיא פוגעת לך באיכות החיים במידה כזו או אחרת, הפגיעה קטנה מספיק בשביל שלא תעשה כלום בקשר לזה.

סליחה, יש עוד אפשרות - להמשיך לחשוב שאתה נורמלי לגמרי...

רוני

BMW 325i E46

שלום, רוכב.

נא לא לבקש ממני גישה לאוף טופיק

פורסם

נראה שאתה מתנהל היטב בחיי היום יום.

בכל זאת, במקומך הייתי מתייעץ עם מומחה או לפחות חוקר קצת את העניין, או מוצא שותפים ל"תחביב".

Honda civic EJ6

פורסם
נראה שאתה מתנהל היטב בחיי היום יום.

בכל זאת, במקומך הייתי מתייעץ עם מומחה או לפחות חוקר קצת את העניין, או מוצא שותפים ל"תחביב".

או, סוף סוף "אדם עם שכל"

אתה מבין הבודדים, שמצאה חן בעיני תשובתו.

לא בגלל ש"הסכמת" עם אורח חיי, אלא כי הבנת שזה אני, וזה מצבי.

בהחלט שמעתי על אחרים במצבי, היו כאלה חמורים יותר, והיו כאלה שפחות.

בשירשור "עד כמה אתה פדנט בקשר לרכב שלך", כתבתי שאני מכיר אדם, שראה גרגר קטן של אבק, על רכבו, והוספתי גם, את השיטה של איך שניקה את הרכב.

אי לכך ובהתאם לזאת, (ולפני שיהיו למישהו רעיונות, זה לא אני שדיברתי עליו, בשירשור ההוא) זו ההוכחה שלי לכך שההתנהגות שלי לא יחידה ומיוחדת במינה, וישנם נוספים כמוני.

פורסם

קראתי הכל בעיון רב.

לא ארחיב ואפרט מעבר לנאמר אך אומר לך שלא הייתי מקל ראש בעניין.

נכון, זה אתה וזה מצבך ולטענתך הוא לא מפריע לך (אז למה נפתח השירוש מלהתחילה?) אבל זה יכול להחמיר.

אתה כל הזמן חוזר ואומר "המצב שלי" וכבר כתבתי ושאלתי, מזה ה"מצב שלי" הזה שאתה מדבר עליו ולמה הוא שונה משלי?

על הווארד יוז שמעת?

גם אצלו זה התחיל בקטנה.

אתה יכול להמשיך לחיות את חייך כך או שאתה יכול לנסות לפנות לאיש מקצוע, מה יש לך להפסיד.

הרי אתה מסכים עם זה שאתה חורג מהנורמה המקובלת, לא משהו שכדי לבדוק אותו?

למען הסר ספק, אני לא שופט, מבקר או צוחק עליך בשום אופן, גם אם פלפלתי את הודעותיי בקצת הומור זו לא סיבה להעלב.

נ.ב

מה ש"שבר אותי" וגרם לי לכתוב את התגובה מעל מילים אלו היה הציטוט הזה:

אם בסופר ישנו (סתם לדוגמא כי העלית שאלה) מקרוני ואריזת ביסלי שמונחים בכלל על המלפפונים או הבצל, אני אלך ואקח מוצר אחר (נניח קלמנטינות או קיווי) ואבדוק בכל כמה דקות, המקרוני והביסלי הוזזו משם. בעצמי לא אזיז.

מה כבר יכול להיות ההיגיון מאחורי ההתנהגות הזאת, מה זה משנה אם המקרוני על המלפפון ואיך זה קשור לחיידקים?

כבר לא בן 12 ועדיין מאמין באלוהים? מזל טוב, גם לך יש חבר דמיוני.

פורסם

גימני , אני אספר לך בדיחה שאבא שלי סיפר לי וגם עם מוסר השכל.

אחד אכל דג ונתקעה לו עצם בגרון , הלך לרופא שבדק אותו ואז אמר הרופא : תשמע אני צריך לעשות לך חוקן להוציא את העצם.

הבן אדם התחיל לצחוק וכך גם יצאה העצם.

אני מציע לך לקחת הכל באיזי

בוא ניקח מקרה קיצוני , נגיד שמישהו/י חיטט בתחת או באף ובדיוק לחץ לך יד ,תלך אחרי זה לשטוף ידיים ובזה נגמר הענין.

מתגעגע... לאוטוביאנקי Y10 שלי.

פורסם
אי לכך ובהתאם לזאת' date=' (ולפני שיהיו למישהו רעיונות, זה לא אני שדיברתי עליו, בשירשור ההוא) זו ההוכחה שלי לכך שההתנהגות שלי לא יחידה ומיוחדת במינה, וישנם נוספים כמוני.[/quote']

אהה... דה? ברור שיש נוספים כמוך. זה יהיה שחצני ואגוצנטרי לחשוב שאתה יחיד ומיוחד בעולם (אפילו שבמובן מאוד ספציפי אתה כן). אתה ממשיך ונתלה בזה כאילו אין לך שום בעיה, אבל תסלח לי - כשמשהו מפריע לך, למה שלא תנסה לטפל בזה? (וזה יהיה לדעתי קצת טמינת-ראש-בחול לטעון שזה לא מפריע לך בצורה כזו או אחרת).

BMW 325i E46

שלום, רוכב.

נא לא לבקש ממני גישה לאוף טופיק

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5685 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

Guest
הנושא הזה נעול לתגובות.

• תוכן חדש...