Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

עזרה: קאמשאפט לפורד ברנדה 1300

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5687 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

האם יש למישהו מושג היכן אני משיג קאמשאפט שכזה? אני מתחיל בחיפוש של קאמשאפט או אפילו מנוע 1300 (עם ניירת, מסתובב), לאחר שבעיית התקתוקים לא נפתרה, והבעייה שאובחנה (ע"י מכונאי) היא קאמשאפט שחוק.:cry:

שבוע טוב לכולם.

פורסם
האם יש למישהו מושג היכן אני משיג קאמשאפט שכזה? אני מתחיל בחיפוש של קאמשאפט או אפילו מנוע 1300 (עם ניירת, מסתובב), לאחר שבעיית התקתוקים לא נפתרה, והבעייה שאובחנה (ע"י מכונאי) היא קאמשאפט שחוק.:cry:

שבוע טוב לכולם.

שלום.

קמשפט שחוק יגרום לזיוף או ירידה בבצועי מנוע או רעידה בסרק.

תיקתוקים עקב קמשפט שחוק אין דבר כזה המכונאי שלך לדעתי טועה

בברכה בני ל.

מילים כמו: שטויות, אהבל,טיפש,תלמד, זה לא קללות אז לא להעלב!!!

:multi::onfire:

פורסם

תודה בני ודורון. אני צריך לבקר גם את ניר..הוא כבר שמע את זה בהתחלה וזה רק התגבר מאז.

המכונאי שראה את זה הוא מנתניה ליד העבודה (נוח לי זה קרוב), אך אני צריך חוות דעת שנייה. בכל מקרה, איך שלא הופכים את זה , זה פתיחה של המנוע, שכבר הושקעו בו 3300 שקלים על רינגים ולגרים לפני 6000 קילומטרים.אין לי מושג מה לעשות.. מן הסתם גם בני "יזכה" לביקור שלי...(הלוגיסטיקה מסובכת יותר, לנסוע עם אשתי ולהשאיר את הרכב אצלו.. לוגיסטיקה).

המכונאי שעשה לי את הרינגים והלגרים אמר שאשיג קאמשפט והוא "יעזור לי". למען האמת כל אחד אומר משהו אחר.זה מבלבל. בכל מקרה, יש פה עניין "רגיש" מול מי שביצע את העבודה, וכרגע אמרתי לו שיסגור את מכסה השסתומים ואחשוב מה לעשות.

לא אציין את שם המוסך, מפני שלא ודאי אם התרשל בעבודתו או לא.

והכי יפה זה שלכל דעה של מכונאי אחד יש עוד ארבע דעות של מכונאים אחרים..:-D

בכל מקרה שכולנו נהיה בריאים זה הכי חשוב.

פורסם

היתה לי את אותה התופעה עם מנוע פינטו,

המנוע היה משמיע רעש של מכונת תפירה מכיוון השסתומים, כמה ניסיונות לכוון שסתומים לא עזרו, לאחר הסתכלות על הקמשפט התגלה שהוא שחוק, כנראה שלא הגיע מספיק שמן אליו,

הקמשפט הוחלף וניפתרה הבעיה, אבל התחילה לחזור כנראה בגלל שהמכונאי לא ניקה את מעברי השמן לקמשפט.

פורד קפרי 1600GT 1973 + פורד קורטינה 1975 1600XL + פורד פוקוס 2005 1600 GHIA

מעוניין במידע על קפרי או כל פורדים ישנים אחרים נטושים/זרוקים/למכירה.

פורסם
היתה לי את אותה התופעה עם מנוע פינטו,

המנוע היה משמיע רעש של מכונת תפירה מכיוון השסתומים, כמה ניסיונות לכוון שסתומים לא עזרו, לאחר הסתכלות על הקמשפט התגלה שהוא שחוק, כנראה שלא הגיע מספיק שמן אליו,

הקמשפט הוחלף וניפתרה הבעיה, אבל התחילה לחזור כנראה בגלל שהמכונאי לא ניקה את מעברי השמן לקמשפט.

שלום.

אופיר אתה עושה סלט פרות!

במנוע פינטו הגל זיזים הוא עליון הסיבה שגל הזיזים נישחק והרעיש הוא ביגלל מכונאים שלא מכירים את המנוע הזה ולמה?

יש חליל שמן מורכב מעל גל הזיזים הוא נוטה להסתם. אם לא מנקים אותו או מחלפים אני מבטיח לך שגם את הגל זיזים הזה תהרוס.

באסקורט הבעיה שונה לגמרי.

בברכה בני ל.

פורסם
בני ל כתב: באסקורט הבעיה שונה לגמרי.

והיא...?:-(

שלום.

נו אתה לא מצפה ממני לתת דיאגנוזה דרך המיקלדת מבלי לבחון את הרכב.

צור קשר ותגיע

בברכה בני ל.

פורסם

לצערי לא אוכל לנהוג בזמן הקרוב, עקב קריעה של רצועת עצם הבריח באימון קרבי במילואים אתמול. אני מושבת בבית בשבועות הקרובים.

תודה לכולכם.

• תוכן חדש...