Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5708 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אני בודק רכב קטן לבת זוגתי - דייהסטו שרייד 99 יד 3 1.3. הרכב במצב כללי סביר אבל דבר אחד שאני לא מבין. מימין למנוע ישנה נזילת שמן. ע"פ המוכר הנזילה היא מהדסטרביוטר (כפי שאני מבין תפקידו לדחוף את השמן למנוע?) וכי זוהי בעיה לא רצינית.

בבירור קצר עם מכר שאינו איש מקצוע נאמר לי כי זה גם יכול להיות נזילה מהמנוע עצמו וכי הדרך היחידה לבדוק היא לבצע שטיפת מנוע. בנוסף לכך נאמר כי תיקון מסוג זה מצריך פירוק מנוע ולכן עלותו יקרה.

אשמח לקבל כל מידע בנשא

תודה

אז למה לי פוליטיקה עכשיו?

פורסם

שלום רב!

תיקון והבהרה:

דיסטרבוטור, נקרא בעברית מפלג.

ותפקיד המפלג, בהסבר פשוט, לספק ניצוןץ לכל פלג בנפרד.

את המפלג מסובב גל הזיזים, באזור גל הזיזים קיים לחץ שמן חזק, וזה טבעי ותקין.

בעת הכנסת המפלג למקומו בבלוק או בראש המנוע, כדי למנוע בריחת שמן, קיים חריץ בקצה המפלג , ובתוכו קיים גומיה/O רינג, במשמש כאטם למניעת בריחת שמן החוןצה, כאשר הגומייה מתייבשת, קיימת נזילת/ הז עת שמן מאזור המפלג.

פרוק המפלג ממקומו, והחלפת הגומייה שעלותה מספר שקלים בלבד, פותרת את הבעייה.

לכן מי שהוא ניסה להפחיד אותך, ולעשות מזבוב פיל!

בברכה

צביקה

צביקה נפטר בדצמבר 2016 ועזב אותנו לעולם טוב יותר. יהי זכרו ברוך

ליצירת קשר, בנושא קרבורטורים בלבד , פנה לנייד בלבד:054-4861318

פורסם
שלום רב!

תיקון והבהרה:

דיסטרבוטור, נקרא בעברית מפלג.

ותפקיד המפלג, בהסבר פשוט, לספק ניצוןץ לכל פלג בנפרד.

את המפלג מסובב גל הזיזים, באזור גל הזיזים קיים לחץ שמן חזק, וזה טבעי ותקין.

בעת הכנסת המפלג למקומו בבלוק או בראש המנוע, כדי למנוע בריחת שמן, קיים חריץ בקצה המפלג , ובתוכו קיים גומיה/O רינג, במשמש כאטם למניעת בריחת שמן החוןצה, כאשר הגומייה מתייבשת, קיימת נזילת/ הז עת שמן מאזור המפלג.

פרוק המפלג ממקומו, והחלפת הגומייה שעלותה מספר שקלים בלבד, פותרת את הבעייה.

לכן מי שהוא ניסה להפחיד אותך, ולעשות מזבוב פיל!

בברכה

צביקה

תודה צביקה, האם ייתכן שהנזילה שהמפלג עצמו?

פורסם
למה לראות שחורות ?

צביקה הסביר לך בצורה נהדרת איך העסק עובד .

תחליף גומיה ב 5 שקלים וסגור עניין .

אני מבין את מה שאתה אומר ואם הרכב היה כבר בבעלותי הייתי עושה זאת, אך מדובר ברכב שאני שוקל לרכוש ולכן השיקולים הם אחרים

• תוכן חדש...