Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5691 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום

הרכב הוא 159 שנת 07 עם מערכת מקורית,שאפילו לא מועילה בטובה לקרוא MP3

הסאונד נשמע די זוועה רמקול אחורי כלשהוא מזמזם ומתכנן להוציא אותי מדעתי.

אז בוא נעשה סדר ותנסו לעזור לי לראות מה נכנס בתקציב על מה מוותרים או שפשוט קונים חלק מהדברים ומחכים להשלמת התקציב.

יש לי בבית מגבר jbl gto1004

סאב GTO1204D כמעט בטוח או 1202...

אני שומע בעקר מוזיקה מזרחית השאר מתחלק מאד בין כל שאר המוזיקה...

עכשיו מה שצריך

דאבל דין אני אוהב חידושים אז אני מעדיף שיהיה כמה שיותר כגון BT GPS וכו,למרות שזה ממש לא חובה

מחפש של חברה ולא מותג סיני מחפש איכות אבל שוב אני לא בן אדם כל כך רגיש וכבר נכנסתי לרכבים עם מערכות של 2.5K ושמעתי ממש טוב. אז אני לא רוצה לקנות משהו באמת שהוא הכי טוב במוזיקה ובגלל זה לוותר על כל השאר.

אבל מה שחשוב כמובן הוא דבר ראשון המוזיקה.

קופננט קדמי

ו זהו בנתיים.

מחפש רק יד שניה.

המחיר צריך לכלול התקנה נורמאלית כי אני לא אקח את הרכב לאחד שיפרק לי דברים ולא ידע לאיפה להחזיר.

הבעיה שביד שניה בסכום כזה אפשר לקנות קופננט טוב הבעיה עם המגבר שלי יוכל להחזיק אותו?

אז פה יש כמה דברים

יש אפשרות למכור את הסאב והמגבר ביד שניה ולקנות משהו משודרג יותר עם תוספת של 500 שח גג...(מעל התקציב שכתבתי הרגע)

אשמח לעזרה

ואם יש מקום כל שהוא שאני יכול לשמוע רמקולים שמציעים פה זה יעזור מאד,מפגשים אני מבין שבדרך כלל נערכים בשבת אז זה לא רלוונתי אלי,למרות שהייתי מאד שמח להגיע.

Skoda Superb Elegance 1.8 TSI

Alfa Romeo 159 2.4JTDm 20V 200hp

פורסם

למגבר תהיה בעיה להחזיק כל דבר עצם היותו חסר ידיים.

הכל תלוי בווליום שאתה אוהב לשמוע , כמה שהוא יותר גבוה ככה תצתרך יותר וואטים , זה הכל.

אם אתה שומע סביר גם 60 RMS יספיקו.

לא לקח את התרופות שלו.

פורסם

המגבר שלך יחזיק סט קידמי סטנדרטי בלי הרבה בעיות.

מכאן זה כבר מה שנשמע לך טוב, ומה יש במצאי.

מתחדשת*

פורסם

מזה סטנדרטי?

אני רוצה לפחות דרגה אחת מה הדוטק

מכוון לכיוון הייבריד ואיליט של מורל או MLK165 שראיתי אותם ביד שניה באזור 1-1.5K

Skoda Superb Elegance 1.8 TSI

Alfa Romeo 159 2.4JTDm 20V 200hp

• תוכן חדש...