Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 8074 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

כעת זה שלב החלפת הרכבים ברוב החברות :-)

אני צריך לבחור בין טויוטות קורולה SUN או רנו מגאן 2, שניהם בגירסה המשפחתית/גדולה יותר (4 דלתות)

(שניהם הדגמים שמקבלים כליסינג)

ערכתי חיפוש ומצאתי השוואה קצרה בנושא בפורום, אך הייתי שמח להרחבה.

האם מישהו יכול להשוות במספר מילים בין 2 הרכבים הנ"ל, בקטגוריות הבאות :

בטיחות

הנאה מנהיגה

איבזור

יופי (טעם אישי)

מרווח פנים

תקלות

וכל מה שתמצאו לנכון :-)

מודה לכולכם.

פורסם

ברוך הבא לפורום!

אני אעבור על הפרמטרים שרשמת:

בטיחות - מגאן עדיפה.

הנאה מנהיגה - לא יודע. אני משער שהן דומות סה"כ.

איבזור - מגאן עדיפה. , גם גרסאות הבסיס מאובזרות.

יופי - אכן אישי.

מרווח פנים - יתרון ע-נ-ק למגאן. היא ענקית!

תקלות - מה איכפת לך זה ליסינג? על הנייר עדיפות לקורולה. אבל יש הטוענים כי גם היא איננה מושלמת בגרסאות החדשות שמגיעות מטוריקה\אנגליה.

אני הייתי לוקח את המגאן בלי לחשוב פעמיים בטח כאשר מדובר ברכב ליסינג. אני אישית גם בחרתי אותו למשפחה בתור רכב פרטי. (במקרה שלי 5 דלתות).

גיא.

פורסם

תודה :-)

אז אני אתקיל אותך :

מאילו נתונים אתה לא מרוצה מהמגאן II ?

(לא יחסית לקורולה, אלא בכלל).

ושאלה נוספת : אם קנית כזו, אתה אולי יודע באילו צבעים היא מגיעה ?

(אפשר בצהוב ?)

והאם כאשר זה ליסינג (החברה רוכשת עבורי) - יש הגבלה על הצבעים ?

ועוד משהו אחרון - היא מגיעה עם רדיודיסק ? (ובכלל, עם איזה אבזור ?)

Thanks !

פורסם

שלום,

המגאן מגיעה בזהב, לא בצהוב בננה. כאן יש לך לינק של דגם הקופה בצבע הזה:

http://weakycars.free.fr/galeries/x_france/renault/Megane_II_03.jpg

תיכנס לאתר של רנו, יש שם את כל הצבעים.

http://www.renault.co.il

ממה אני לא מרוצה מהמגאן? הגה חשמלי, הוא לא נוראי, אבל פשוט ההגה של הפוקוס (שגם נמצאת אצלנו) טוב פי כמה. ל99% מהנהגים הוא יהיה בסדר. הגיר עלול להיות מעט מעיק לחלק מהאנשים, (אוטומטי) אני מסתדר איתו בסדר. אני רק יעיר שהרכב שייך לאבי (אני בחרתי) אני נוהג עליו מדי פעם. בכל השאר אנחנו מאוד מרוצים מהמגאן.

לגבי ההגבלה של הצבעים, תלוי אך ורק בחברה שלך. בחלק מהמקומות החברה עצמה מגבילה ,באחרים אתה יכול לבחור איזה צבע שרק תרצה.

היא לא מגיעה עם רדיו דיסק. איזה איבזור? אני לא יודע אם יוציאו איבזור מגרסת הליסינג בשביל להוריד מחיר, אבל הגרסה הבסיסית מגיעה עם 6 כריות אוויר, מחשב דרך, מראה אמצעית נגד סינוור (זזה אוטומטית ברגע שיש סינוור) כל החישמול הרגיל. הגה מתכוונן למרחק (לא יודע אם קיים בקורולה) , תא כפפות מקורר, חיישני גשם, חיישני אורות, ועוד כל מיני דברים שבטח שכחתי.

עוד יתרון למגאן הוא בתא מטען ענק. (בגרסת ה4 דלתות).

ואם כבר מדברים על המגאן שלנו, הנה תמונות שלה מלפני זמן מה. השירשור כבד מאוד אז למי שאין חיבור מהיר, צריך הרבה סבלנות.

http://www.carsforum.co.il/phpBB2/viewtopic.php?t=31207&highlight=%EE%E2%E0%EF

גיא

פורסם
תודה :-)

אז אני אתקיל אותך :

מאילו נתונים אתה לא מרוצה מהמגאן II ?

(לא יחסית לקורולה, אלא בכלל).

ושאלה נוספת : אם קנית כזו, אתה אולי יודע באילו צבעים היא מגיעה ?

(אפשר בצהוב ?)

והאם כאשר זה ליסינג (החברה רוכשת עבורי) - יש הגבלה על הצבעים ?

ועוד משהו אחרון - היא מגיעה עם רדיודיסק ? (ובכלל, עם איזה אבזור ?)

Thanks !

היתרון היחיד של הקורולה על המגאן הוא בתאוצות, המנוע בשילוב עם הגיר (שהוא לא מיוחד אבל שילבו אותו טוב עם המנוע) נותן ביצועים הכי טובים בקבוצה ...

לקורולה 4 דלתות יש בעיה כרונית בבלמים, הם נגמרים בצורה מטורפת, אצלנו אחרי 25K ק"מ החליפו פעמיים רפידות קדמיות, פעם אחת רפידות אחוריות (יש גם דיסקים מאחורה, הרכב בולם ממש טוב כאשר הרפידות במצב טוב) ועכשיו שוב הבלמים התחילו לצרום ובטיפול 30K אני אבקש ששוב יחליפו בלמים כי הרעש הזה כבר משגע אותי !!!

האיבזור של הקורולה במיוחד בגרסאת הסאן הוא מאוד קמצן, אין חלונות חשמל מאחורה, אין רדיודיסק, אין מרימי חלונות, אין בקרת אקלים וכו' ...

לפי דעתי המגאן עדיפה אלא אם כן אתה ממש רוצה רכב קצת יותר חזק אז הקורולה מנצחת ...

אלעד רוזנקר, טלפון 0524626633.

ניתן להתקשר להתייעץ בכל הקשור ברכבי אספנות ואופל בפרט (בעיקר ישנים).

פורסם

תודה לשניכם !

השאלה ששכחתי היא שהייתי בסוכנות של רנו, ונאמר לי שם שדגמי הליסינג 2005 יגיעו רק לקראת אמצע יולי !

יתכן כל כך רחוק ?

פורסם
תודה לשניכם !

השאלה ששכחתי היא שהייתי בסוכנות של רנו, ונאמר לי שם שדגמי הליסינג 2005 יגיעו רק לקראת אמצע יולי !

יתכן כל כך רחוק ?

תבדוק מול חברת הליסינג שלך. יכול להיות שיש להם הזמנות מראש או כל מיני אופציות אחרות.

גיא.

פורסם
תודה לשניכם !

יתכן כל כך רחוק ?

תבדוק מול חברת הליסינג שלך. יכול להיות שיש להם הזמנות מראש או כל מיני אופציות אחרות.

גיא.

ויכול להיות שחברת הליסינג תספק לכם דגמי 2004 (וזה הרי ממש לא אמור לשנות לך...)

וולוו XC40 T3 Momentum (נמכרה)

סקודה קודיאק 1.5 STYLE

טויוטה יאריס קרוס הברידית

פורסם

קראתי איפשהו שהורידו קצת מהאבזור במגאן 2005 בשביל להכניס אותה עדיין תחת קבוצה 2 למרות עליות היורו.

בכל מקרה אני הייתי בוחר בה, משיקולי נוחות ומרחב פנימי בעיקר.

עז יפנית בסלעים | yahav.biz 

פורסם

לגבי הרדיודיסק למגאן - כאשר סבא שלי קנה את הרכב (מגאן II סדאן, אוטומטית, הגרסה הכי פשוטה), הוא קיבל אותה יחד עם רדיודיסק של חברה לא ידועה (בלי קשר, הוא עשה איתו טרייד בתמורה לרדיו של קנווד בחנות אודיו לרכב).

פורסם
תודה לשניכם !

יתכן כל כך רחוק ?

גיא.

ויכול להיות שחברת הליסינג תספק לכם דגמי 2004 (וזה הרי ממש לא אמור לשנות לך...)

לא, מדובר בדגמי 2005.

ומדוע לא אמור לשנות ?

פורסם
האם ישנן מכוניות נוספות שאתה יכול לבחור בהן, או שרק שתי אלו הן האופציות שהחברה נותנת?

גם המאזדה 3 אפשרית, אבל אני לא ממש מעוניין בה :oops:

פורסם

בגלל שלא היה שום שינוי במגאן בין מודל 04 ל 05. ההבדל היחידי יהיה במחיר במכירת הרכב בעוד מספר שנים, מה שלא משנה לך מכיוון שהרכב בליסינג.

גיא.

פורסם
בגלל שלא היה שום שינוי במגאן בין מודל 04 ל 05. ההבדל היחידי יהיה במחיר במכירת הרכב בעוד מספר שנים, מה שלא משנה לך מכיוון שהרכב בליסינג.

גיא.

צודק, כאשר גם במצב כזה יש העדפה למודל 2005 על פני 2004,

כנראה שהרגש מדבר ולא השכל :oops:

הרי בשני המקרים מדובר ברכב חדש לחלוטין...

• תוכן חדש...