Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 8076 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם
אשמח לקרוא תגובות נגדית, אם יש כאלה :)

אבא שלי קנה את הקורולה, הוא מאוד מרוצה.

יופי, גם אני רואה כל בוקר מלא זקנים מאושרים נוסעים בקורולה חדשה שבעוד משהו כמו 5 שנים ימכרו אותה עם בקושי 30K ק"מ.

אם אתה מחפש רכב באיכות טובה, לא בנוי בצורה מעוצבנת/משוכללת אלא בצורה שתחזיק גם עוד 50 שנה, רכב זריז מאוד שלא עושה הרבה בעיות (חוץ מהבעיה המעצבנת עם הרפידות) אז תלך על הקורולה.

אם אתה רוצה רכב מאובזר, מעוצב, מרווח יותר ויותר משוכלל אז תלך על המגאן 2.

ד"א, גם ההורים שלי קנו את הקורולה והם מאוד מרוצים, אבל הם גם יהנו מקופסה עם 4 גלגלים כל עוד היא לא תכנס למוסך והיא תהיה בעלת נוחות סבירה ...

אלעד רוזנקר, טלפון 0524626633.

ניתן להתקשר להתייעץ בכל הקשור ברכבי אספנות ואופל בפרט (בעיקר ישנים).

פורסם
תודה :-)

אז אני אתקיל אותך :

מאילו נתונים אתה לא מרוצה מהמגאן II ?

(לא יחסית לקורולה, אלא בכלל).

ושאלה נוספת : אם קנית כזו, אתה אולי יודע באילו צבעים היא מגיעה ?

(אפשר בצהוב ?)

והאם כאשר זה ליסינג (החברה רוכשת עבורי) - יש הגבלה על הצבעים ?

ועוד משהו אחרון - היא מגיעה עם רדיודיסק ? (ובכלל, עם איזה אבזור ?)

Thanks !

היתרון היחיד של הקורולה על המגאן הוא בתאוצות, המנוע בשילוב עם הגיר (שהוא לא מיוחד אבל שילבו אותו טוב עם המנוע) נותן ביצועים הכי טובים בקבוצה ...

לקורולה 4 דלתות יש בעיה כרונית בבלמים, הם נגמרים בצורה מטורפת, אצלנו אחרי 25K ק"מ החליפו פעמיים רפידות קדמיות, פעם אחת רפידות אחוריות (יש גם דיסקים מאחורה, הרכב בולם ממש טוב כאשר הרפידות במצב טוב) ועכשיו שוב הבלמים התחילו לצרום ובטיפול 30K אני אבקש ששוב יחליפו בלמים כי הרעש הזה כבר משגע אותי !!!

האיבזור של הקורולה במיוחד בגרסאת הסאן הוא מאוד קמצן, אין חלונות חשמל מאחורה, אין רדיודיסק, אין מרימי חלונות, אין בקרת אקלים וכו' ...

לפי דעתי המגאן עדיפה אלא אם כן אתה ממש רוצה רכב קצת יותר חזק אז הקורולה מנצחת ...

הייתה כתבה על הנושא בYNET שיש בעיה עם הבלמים של חלק מדגמי טויוטה..

וטויוטה הבטיחו החלפה לרפידות מסוג אחר שאמורות להחזיק יותר זמן..

והבטיחו לעשות את ההחלפה בחינם, ולמי שכבר החליף - להחזיר את הכסף או משהו בסגנון..

תעשה חיפוש במדור רכב של YNET, אני בטוח שתמצא את זה :wink:

מי שמודד את התקדמותו, הצלחתו ואושרו בצורה יחסית לאחרים, לעד ישאר מתוסכל;

תמיד יהיה שכן עם גינה גדולה יותר, דשא ירוק יותר ומכסחת-דשא חדשה יותר.

פורסם
האם ישנן מכוניות נוספות שאתה יכול לבחור בהן, או שרק שתי אלו הן האופציות שהחברה נותנת?

גם המאזדה 3 אפשרית, אבל אני לא ממש מעוניין בה :oops:

בעקבות העובדה שציינת בשרשור אחר, שהמגאן נהייתה קמצנית באבזור בדגמי 2005,

הייתי בודק את אופציית המאזדה 3, לפחות היא מהנה מנהיגה , ונראית לטעמי יותר טוב מה2 האחרות ....

GTI MK8
 Volvo V40 T5 R-Design - SOLD

GTI MK6 Premium - SOLD

GTI MK4 , MK5 - SOLD

פורסם

קצת תוספות

*הגה של קורולה לא ניתן לכיוון למרחק אלא רק מעלה ומטה

*בדגמי SUN מ2004 יש רדיו דיסק אינטגרלי (נדמה לי שאפילו יש לליביו בקורולה ליסינג שלהם)

ליום יום: מחפש את המיועדת.... כרגע הצעצוע VTR סקסו 1997

לאשה ולסופ"ש: פורסטר 2016 X ממוגן עם הגבהה

פורסם
קצת תוספות

*הגה של קורולה לא ניתן לכיוון למרחק אלא רק מעלה ומטה

*בדגמי SUN מ2004 יש רדיו דיסק אינטגרלי (נדמה לי שאפילו יש לליביו בקורולה ליסינג שלהם)

גם לי יש רדיו דיסק מקורי, ואפילו חלונות חשמל מאחורה (ומרימי חלונות) !!!

כאשר מזמינים רכב מליסינג יש לך אופציה להוסיף סכום סימלי בשביל תוספות כגון 500 ש"ח לחלונות חשמל, 300 ש"ח למרימי חלונות וכו' ...

אנחנו בחרנו ללכת על חלונות חשמל מאחורה (למרות שזה יוצא ממש מגעיל, רואים שההתקנה נעשת בארץ), מרימי חלונות ורדיודיסק. זה עלה לנו עוד משהו כמו 1500 ש"ח (תשלום חד פעמי) ...

אלעד רוזנקר, טלפון 0524626633.

ניתן להתקשר להתייעץ בכל הקשור ברכבי אספנות ואופל בפרט (בעיקר ישנים).

• תוכן חדש...