Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5692 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום לכולם, הלכתי היום לפנצ'ריה כי הגיע הזמן להחליף צמיגים אחוריים.

המידה המדוברת היא 13/80/145.

המוכר ניסה לדחוף לי בהתחלה צמיגים של FEDERAL משנת 2007 בטענה כי המידה שלי אינה נפוצה וזה קשה למצוא צמיגים חדשים במידה שלי אז התעקשתי ואמרתי לו שיזמין לי צמיגים איכותיים מתאריך חדש יותר ממה שרצה למכור לי.

מפה לשם הוא התקשר למישהו שהצליח לארגן לי 2 צמיגים מתוצרת אירופאית, חדשים דנדשים (שנתון 3710) של BARUM ששיכת לקונטיננטל.

החלפת צמיגים + איזון גלגלים = 470 ש"ח.

האם העסקה שווה?

If you can't see the bright side of life, just polish the dull side

פורסם

אל תתעקש, תחליף פנצ'ריה :wink:

אכן מדובר במידה קטנה (ומיושנת) ואין הרבה מה לחפש בה, אבל בכל זאת אפשר למצוא צמיגים טובים יותר מהפדרל. לבארום יש כמה דגמים, חלקם דווקא סבירים למדי, אבל אני בספק אם הדגם שרצו לתת לך הוא אחד מהם ואני עוד יותר בספק אם העובדה שזאת חברת-בת של קונטיננטל מעניינת לך את קצה הזרת.

מחפש סוזוקי ג'ימני סטיישן 1,600 סמ"ק אוטומט

פורסם

למען האמת הוא אמר לי שזה צמיג של קונטיננטל וכשהצמיג הגיע ראיתי שכתוב עליו BARUM אז בדקתי באינטרנט וראיתי באמת שזה קשור לקונטיננטל.

מה שכתוב על הצמיג זה BARUM BRILLANTIS 2, אומר למישהו משהו?

אני הבנתי שהחברה היא ברמה אירופאית סבירה לגמרי ומבחינתי העיקר שלא סינית כמו ה FEDERAL שקניתי לפני חצי שנה.

להבא ואני גם ממליץ בחום לכל מי שמחליף צמיגים להתקשר לפני שבאים לפנצ'ריה ולשאול אם יש את הצמיג הספציפי שאתם מחפשים.

פורסם

איזה קטע בדיוק אח שלי החליף את הצמיגים הקדמיים לbarum brillantis 2

ועכשיו שעשיתי חיפוש על הצמיגים הגעתי לנושא הזה שאני רואה שנפתח שבוע שעבר

כמה עלו לך שתי הצמיגים?

ומצטער שאני מצטרף לנושא שלך אבל גם אני מעוניין לדעת אם למישהו יש מושג על הצמיגים האלה

barum brillantis 2 r14 82t

Opel Corsa 2002

נהג חדש

פורסם

כתבתי בהודעה הראשונה, 2 צמיגים חדשים+עבודה,כולל איזון גלגלים=470 ש"ח

קח בחשבון שהמידה אצלי קצת יותר קטנה :)

• תוכן חדש...