Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 8099 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום לקורא ,

ברכבי גיר אוטומאטי עם מחשב גיר ( סימנס 01P ).ללא מחשב מנוע .

בלחיצה על דושת המעצור הגיר עובר לניוטרל, בשחרור המעצור הגיר משלב הילוך לאחר השהייה של 2 שניות (מרגיז את הנהגים מאחורי ).במעבר מהילוך 1 ל 2 הגיר מעביר זעזוע לכל הרכב .

יש לי מחשב דיאגנוזה ואין קריאה של תקלות מהגיר .איני יודע האם ההגדרה של ה"קוד" של הגיר היא נכונה . כרגע : CODING: 00100 .

האם יש להשיג רשימה של קודים אפשריים ומשמעותם ?

אם אני משלב ידנית הילוך 1 מאיץ עד 3000 סל"ד , מעביר ידנית להילוך 2 מאיץ שוב ואחר מעביר ל 3 ,ההילוכים משתלבים יפה.

פורסם

היתה לי בעיה מ-א-ו-ד דומה, והיא והפתרון שלה היה בצורת שיפוץ גיר,

א.אם זה המצב אל תשפץ במוסכי החברה, המחיר מפוצץ, תעדיף יבוא מחול עלפני גיר משופץ, הגירים האלו רגישים לשיפוץ ונותנים לתקלות חוזרות לאחר שיפוץ (גם במכון של צ'מפיון..בירושלים...משפצים לא הכי טוב, ולפעמים משפצים שוב ושוב אפילו 4 פעמים)

דבר נוסף, קח את דגם הגיר המדוייק...ולך לצ'מפיון שיבדקו על המחשב אם זה גיר שמתאים לרכב (לפי מספר מנוע) כי יש כמה וכמה גירים באותה שנה...

לדוגמא בTDI שנת 98, יש 4 גירים מתאימים, לכל אחד יחס העברה מעט שונה....וזה מורגש (לי התקינו בפעם הראשונה גיר עם יחס העברה לא נכון...הסל"ד היה נמוך מידי וזה הקשה על הרכב לסחוב טוב)

• תוכן חדש...