Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

PROJECT BIGASS BITCH - ההתקנה החדשה שלי

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5471 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

היי אדי.

פשוט נראה יפהיפה באמת עבודת אומן.

רק בתמונה לפני האחרונה הרמקול לא יפריע לך להניח את הרגל השמאלית או שזה רק התמונה שיצאה ככה?

• תגובות 320
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם

טיפה גוזל מקום אבל עוד אפשר יהיה להניח את הרגל - אפרופו לדוגמנית קוראים אנג'ל מלאקו ולא מלוקה :-D

angel melaku :-P:-P:-P

כשיוסי הביא את הקיקים לצורה שלהם וקלטתי כבר איך זה הולך להראות - הרגשתי חולשה :-D

B4 2010 - ANY-PHONE + MOSCONI AMAS96 + Pico DSP 8-12 + Stetsom HI.8004 + ScanSpeak D2004 + AlphaSonic 275 + Morel Hybrid602 + Morel CCWR254 + Audison TH10 +

Pioneer TS-X150

C5Aircross - Audsion BitHD + Bcon + Match 2.1amp *2 + Torotech MR2 + Sony XS-162-ES + JL 12TW3

פורסם

נראה מצויין, אני רואה שיוסי בסוף סיים עם הרצפה של המקום ותאורה.

שיהיה לך מזל טוב על התקרבות לסיום הפרוייקט.

וליוסי על החידוש של המקום נראה בהחלט מצויין מהמעט שראיתי אז מזל טוב יוסי :)

JVC KW-AVX836

Hertz HSK-165XL @ Celestra FA475x

DC Audio Level 5 m2 12 inch @ DC Audio 3.5K

פורסם

שיהיה לך ברור שהדבר הבא אח"כ זה החלקה של של כל הרכב מסמלים, מתלי אוויר, 20 אינצ' ושינוי פיגמנטציה.

בכל מקרה. גרמת לי לרצות מודים לרכב גם. עכשיו צריך תקציב ^_^

Mazda diesel rat in the making

Stay tuned

פורסם

אני ממש לא בטוח ש"האלמנטים" של הדוגמנית אמיתיים.כוח המשיכה לא חל עליהם בכלל והגודל ממש לא פרופורציונלי לכלום.כאילו יש שם כמה מגנטים של קלארוס בכל צד...:lol: ואולי קיקים שיוסי אירגן לה.משהו לא נורמאלי בהחלט.

והאאא.כמעט שכחתי. :wink:

מדהים! על העבודה הכוונה.כן?

ליאור

פורסם

באמפ באמפ :-P

וחברים - הישבן שלה אמיתי! מחר אתם תראו עד כמה... :-D

לגבי השאלה - למה הצג של החיישנים בחלק האחורי של הרכב?

פשוט מאוד - בכדי להכריח אותי לסובב את הראש אחורה! - זה הרבה יותר בטיחותי בצורה כזאת.

אמנם כן - אני יכול גם להביט במראה האחורית ובמראות הצד - אבל בגדול הרעיון הוא פשוט מתוך טעמים בטיחותיים - לידיעתכם אני שאלתי את יוסי את השאלה הזו כאשר סיכמנו את פרטי ההתקנה ואני זה ששאל את השאלה במקור ויוסי הסביר לי ואני בהחלט מסכים איתו.

בטיחות מעל לכל.

אני חייב לציין - הקטע הזה באמצע הנסיעה הדיבורית עולה משום מקום ואני יודע שנכנסת שיחה - ג-ד-ו-ל !!! :-P:-P:-P

עריכה - לגבי הסדנא - ECA

היא אכן עדיין בתהליכי בניה ונוספו דברים כמו תאורות, יציקת רצפה וכרגע יוסי עובד על דברים נוספים לסדנא - אבל את זה אני כבר משאיר ליוסי לספר.

B4 2010 - ANY-PHONE + MOSCONI AMAS96 + Pico DSP 8-12 + Stetsom HI.8004 + ScanSpeak D2004 + AlphaSonic 275 + Morel Hybrid602 + Morel CCWR254 + Audison TH10 +

Pioneer TS-X150

C5Aircross - Audsion BitHD + Bcon + Match 2.1amp *2 + Torotech MR2 + Sony XS-162-ES + JL 12TW3

פורסם

אדי, לדעתי המסך מאוד מיותר, הוא משתנה כל שניה(כי אתה זז כל שניה), ברגע שאתה קרוב(עדיין יש לך קצת מרווח) הוא מתחיל לצפצף באופן שמוציא אותך מריכוז לגמרי (זה גם בכאלה שבלי מסכים )לדעתי, המסך לא באמת תורם למשהו, במיוחד שהוא מאחורה ועלול להסיח את הדעת שתסתובב.

לגבי הפרוייקט- תתחדש, נראה מאוד מסודר ויפה, אשמח לשמוע שייצא.

מוטי.

פורסם

מוטי - תנסה להחנות את הרכב הזה בחניה צרה בלי חיישני רוורס ואז נראה אם תחשוב אותו הדבר :-D

וקבלו סמלון חדש של הגברת MELAKU :-P

Pioneer TS-X150

פורסם

מוטי ,זה לא אלטו :) אז זה טוב לשים גלאי רברס

בטיחות מעל לכל.

אני חייב לציין - הקטע הזה באמצע הנסיעה הדיבורית עולה משום מקום ואני יודע שנכנסת שיחה - ג-ד-ו-ל !!! :-P:-P:-P

אדי מה קורה אם אתה מקבל שיחה באמצע הנסיעה ? הדיבורית עולה למעלה כמו בסרטון ?

פורסם

כן.

ממש ככה - לפתע פתאום היא פשוט עולה לה ואז אתה שומע גם את הצלצול בתוך הרכב.

כמו שהסברתי יש שני מצבים אפשריים -

משמאל להגה יש לי מתג בורר -

מצב 1 -

הדיבורית עולה למעלה ונשארת למעלה מרגע הפעלת הסוויץ' של הרכב ולאורך כל הנסיעה.

ברגע שאדומם מנוע ואכבה סוויץ' הדיבורית תרד למטה חזרה.

מצב 2 -

הדיבורית עולה אך ורק כאשר נכנסת שיחה ויורדת ברגע שהיא מסתיימת בין אם הסוויץ מופעל והמנוע מותנע.

בהתחלה פחדתי שזה יהיה קצת מפחיד פתאום לראות איזה חלק עולה לי למעלה - לאשתי אני בטוח אתן לתרגל את זה לפני ואולי אני אמליץ לה לנהוג עם הדיבורית במצב העליון שלה.

Pioneer TS-X150

• תוכן חדש...