Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

swirl marks ברכבים חדש מצ'מפיון.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5675 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

תרשו לי להגיב לנושא כאחד שרואה את מה שאתם מתלוננים יום יום.

לפני כשבועיים עד 3 הוחלפה המכונה הישנה לחדשה ואיכותית מאוד (לא מברשות).

אמשיך בכך (לטובת הקורא והכותב Z4 3.0) שהרכבים בבבונדד נשמרים עם המדבקות וכל השאר החומרי ההגנה עד לרגע שיש אישור הזמנה לרכב.

לפותח השרשור,

ממתי הידיעה הנוראה ?

דדי,

מאמן נהיגה ספורטיבית ובטוחה - לחיים

• תגובות 48
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם
תרשו לי להגיב לנושא כאחד שרואה את מה שאתם מתלוננים יום יום.

לפני כשבועיים עד 3 הוחלפה המכונה הישנה לחדשה ואיכותית מאוד (לא מברשות).

אמשיך בכך (לטובת הקורא והכותב Z4 3.0) שהרכבים בבבונדד נשמרים עם המדבקות וכל השאר החומרי ההגנה עד לרגע שיש אישור הזמנה לרכב.

לפותח השרשור,

ממתי הידיעה הנוראה ?

אהלן דדי,

לצערי את הרכב קיבלתי כך כחדש ולא שמתי לב לזה בעת המסירה, מזל שהצבע של הרכב לבן.

הרכב לא ראה מכונת שטיפה בחייו חוץ מזאת בצ'מפיון בבונדד,

אני שוטף את הרכב ועושה ווקס כל 3 חודשים באופן עצמאי עם חומרים איכותיים שנשלחו אליי מ"אבי הדיטיילר" (חבר בפורום)

(מאקדח קצף ועד שמפו-יים מיוחדים [אחד לקצף ואחד לדלי], מגבות מיקרופייבר שונות וכפפת מיקרופייבר מיוחדת ל"ליטוף" הרכב, פלסטלינה וווקס איכותי וכו' וכו'...)

כל פעם שאני מטפל ברכב אני מתבאס לראות שכל הרכב מלא שריטות - כולל הפנלים השחורים בדלתות (בB פילר).

כמו שאתה מבין אני משקיע בשטיפת הרכב יותר מאשר אני משקיע במקלחת על עצמי (כמובן שבתדירות שונה). :)

החלפת מכונת השטיפה בבונדד לא תעזור כי המכונת שטיפה תופסת לכלוך מכל השטיפות ופשוט שורטת את הרכבים כחלק מ"פס ההכשרה" של הרכב.

האם תוכל לאשר שהרכב עובר פוליש ווקס בבונדד לפני המסירה ללקוח? (כשהייתי בבונדד לא ראיתי זאת קורה וגם לא נשמע לי הגיוני אך Wonka גורס שכן.)

פורסם

רכב שקיבלתי לפני 3 שבועות מצמפיון , שום סימנים חוץ מלכלוך כתוצאה ממריחה של ווקס לא טובה, בעזרת מטלית נעלם.

לפני שנתיים רכב שקיבלתי מלובנסקי הגיע עם שפשופים על הפגושים שטיפה ועוד שטיפה כמעט נעלם .

לא מחסידי צמפיון אבל קיים אצל כל היבואנים , אולי הבעייה היא בהובלה.

• תוכן חדש...