Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

swirl marks ברכבים חדש מצ'מפיון.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5666 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

הנושא חם גם אצל המאיר. כאשר קיבלתי את רכבי החדש לפני כשנתיים וחצי הדבר בלט לעין בצורה מכוערת כל שכן השריטות גם הלכו לכיוונים מנוגדים ובמעגלים. כאשר זעקתי את זעקתי הביאו אותי ליגואר דנדש שהמתין לבעליו והראו לי את אותו הדבר גם על הרכב שעולה כחצי מליון ש"ח תוך הסבר ש"ככה זה בארץ". אומנם לא נכנעתי ודרשתי שיעשו לי ווקס-פוליש כמו שצריך על חשבונם ולאחר חילופי הצעקות החימום מצידי של שאר הלקוחות הממתינים לרכבם נלקחתי הצידה ודרישותיי מולאו עד תום, כולל קבלת מגיני הרוח בחינם על עוגמת הנפש. לא שהדבר שיפר את המצב בהרבה, רק שהשריטות הפעם היו באותו הכוון, וכך היה רכבי נראה מצולק באור השמש למשך כשנתיים עד שנעשה לו טיפול פלסטלינה מיקצועי באחד המוסכים המומחים בהרצליה פיתוח, והוא פתר את הבעייה לחלוטין.

• תגובות 48
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם

יש מצב שרכבים אשר נמסרים בבני ברק עוברים את השטיפה אך ורק שם ואלה שנמסרים בשאר הסוכנויות עוברים את השטיפה כבר בבונדד?

בבונדד ראיתי מסלול שמתחיל בשטיפה (אינני מבין גדול במכונות שטיפה אבל ממבט ראשון הם נראו לי דווקא בסדר, אולי הם גם עוברים עם מטאטא על הרכב או משהו בדומה?) ומיד לאחר מכן נכנס לתוך מבנה שבו מרכיבים את המיגון.

זאת אומרת, יהיה לי מוזר אם ידלגו על השטיפה ויעברו ישר להתקנת המיגון ושטיפה בסוכנות בבני-ברק.

פורסם

ראיתי את הסימנים על טוארג V10,וגם על Q7.

ד"א הQ7 הגיע עם תפוזיות בצבע,וזה ניהיה יותר ויותר נפוץ ברכבים חדשים,או שרק עכשיו התחלתי לשים לב לזה.

Bayerische Motoren Werke

Abarth 595

פורסם

תפוזיות לא קשור ליבואן, זה מגיע ככה מהמפעל וניתן לראות את זה כמעט בכל הרכבים האירופאיים.

שמעון תמיד היה חזק בלחיצות, עוד כשהיתה לו המאה שש ראלי היה עושה רכבות מטבריה לת"א.
- רזמל על שמעון פרס :-D
פורסם
ניתן לראות את זה כמעט בכל הרכבים האירופאיים.

אירופאים?

יש לנו בחברה עשרות מכוניות.

C4, פוקוס, מונדאו, מגאן, מזדה ומיצובישי

היחידות עם התפוזיות הן מזדה ומיצובישי - בערך 20 רכבים.

פורסם

באמת מחלה ידועה של צמפיון.

בקשר למכונה בבני ברק , היו בה בעיות סידרו אותה ולרוע מזלם יום אחרי שתיקנו אותה איזה שמאי רכב נכנס בה והשבית אותה לכמה ימים. מה שכן היו כבר כמה בעיות במוכנה שלהם לאורך השנים.

ולא לשכוח כמובן שגם משירותים ניתן להדבק באיידס במידה וזה שישב על האסלה לפניך עוד לא קם! :shock::?:shock:
  • 4 שבועות מאוחר יותר ...
פורסם

טוב, אני צריך חתימות מהאנשים ש"חטפו" swirl marks מצ'מפיון:

http://www.atzuma.co.il/swirlmarkschampion

צירוף של הטלפון שלכם בשדה המיועד יעזור על מנת שיוכלו ליצור אתכם קשר.

למי שהיה אי פעם swirl marks ברכב חדש מצ'מפיון אנא תן חתימה כדי שנוכל לשנות את ההתנהלות הזאת ואולי גם איזשהוא פיצוי על טיפול בנזק. (פוליש stage1 ווקס)

תודה,

--רן.

פורסם
אירופאים?

האמת שלא התכוונתי לצרפתיות (שהן בינונית מינוס) או לפורד (לא שמתי לב) אלא בעיקר למרצדס ו- BMW שם זה פשוט זועק לשמיים, ביחוד שזה נחשב לרכב יוקרה. מהתצפיות שלי הגימור של מזדה גם ברכבים הפשוטים ביותר הוא ברמה הרבה יותר טובה אבל ברכבי הליסינג נדיר ששומרים עליו.

מה זה תפוזיות?

חוסר אחידות בעובי שכבת הצבע ו\או הלקה שגורם למשטח להיות מחוספס ולהשתקפות לא אחידה ונקיה. יש את זה בכל משטח צבוע במידה זו או אחרת.

http://en.wikipedia.org/wiki/Orange_peel_%28effect%29

שמעון תמיד היה חזק בלחיצות, עוד כשהיתה לו המאה שש ראלי היה עושה רכבות מטבריה לת"א.
- רזמל על שמעון פרס :-D
פורסם
טוב, אני צריך חתימות מהאנשים ש"חטפו" swirl marks מצ'מפיון:

http://www.atzuma.co.il/swirlmarkschampion

צירוף של הטלפון שלכם בשדה המיועד יעזור על מנת שיוכלו ליצור אתכם קשר.

למי שהיה אי פעם swirl marks ברכב חדש מצ'מפיון אנא תן חתימה כדי שנוכל לשנות את ההתנהלות הזאת ואולי גם איזשהוא פיצוי על טיפול בנזק. (פוליש stage1 ווקס)

תודה,

--רן.

על אף סקפטיות מהצלחת הדבר,

חתמתי.

Seat leon Cupra MK3 FL 2011 - sold

Seat leon Cupra 280 - sold

Golf GTI Performance - sold

Awaiting on new car :)

פורסם
אירופאים?

אתה יכול להעלות תמונות?

פורסם

הנה עמוד שמראה תמונות ומסביר (שתי הבעיות הראשונות הן הרלוונטיות):

http://www.milspecautoworks.com/Common_paint_problems.php

עכשיו אני קולט שיש שתי רמות חומרה לswirl marks כאשר הקל יותר נקרא coweb effect וזה מה שיש אצלי וכנראה גם אצל כל השאר + הסבר שמבאר את כל העניין:

"Description: Resembles swirl marks but they tend to be spaced out slightly more, thus resembling a cobweb.

Causes: Dirty wash mitts, dirty or old drying towels, improper washing methods (like using the same water/bucket for washing the paint as you do the wheels/tires, a BIG no-no). Typical car washes are NOTORIOUS for causing "cobwebs" because they don't know what a two bucket wash method is, nor do they care. The workers are generally poorly trainted and don't understand paint or care if they drop a towell on the ground, they just pick it up and continue drying."

cob_web.jpg

פורסם

עכשיו כבר יש לצמפיון מכונה חדשה , מעניין מה יהיה עכשיו.

אני אישית עדיין חושב שזה הפוליש שהם עושים לפני מסירה ולא המכונת שטיפה

ולא לשכוח כמובן שגם משירותים ניתן להדבק באיידס במידה וזה שישב על האסלה לפניך עוד לא קם! :shock::?:shock:

• תוכן חדש...