Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

swirl marks ברכבים חדש מצ'מפיון.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5666 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

חברה , רדו מהעץ , אפילו דילרים של פרארי (אה-לה-אסטון\למבו וכו') מוסרים רכבים חדשים עם Swirls .

אתם מוזמנים לנסות לסחוט את צ'מפיון כאוות נפשכם , אם משום מה הם ישתגעו ויסכימו לתקן , אתם מי שתסבלו (אתם באמת חושבים שמי שיעשה לכם פוליש יעשה פוליש עדין? במקרה הטוב הוא יעשה פיניש , אחריי שהוא יעשה פוליש אגרסיבי כמו שרוב המקומות בארץ עושים) .

לגבי התפוזיות , מדובר בכל המכוניות החדשות , שוב פעם כולל אקזוטיות כמו פרארי , ורצוי פשוט לחיות עם זה (תיקון אפשרי אבל דורש מיומנות אדירה , כמה ימי עבודה אינטנסיביים וצמצום משמעותי של שכבת הלכה) .

MX-5T 05>911 S 08>S2000 07>S2000 06>S2000 08>Mazda 6 05+Z800 14+Polo 98>Suzuki Splash 09 :cry:

• תגובות 48
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם
חברה , רדו מהעץ , אפילו דילרים של פרארי (אה-לה-אסטון\למבו וכו') מוסרים רכבים חדשים עם Swirls .

אתם מוזמנים לנסות לסחוט את צ'מפיון כאוות נפשכם , אם משום מה הם ישתגעו ויסכימו לתקן , אתם מי שתסבלו (אתם באמת חושבים שמי שיעשה לכם פוליש יעשה פוליש עדין? במקרה הטוב הוא יעשה פיניש , אחריי שהוא יעשה פוליש אגרסיבי כמו שרוב המקומות בארץ עושים) .

לגבי התפוזיות , מדובר בכל המכוניות החדשות , שוב פעם כולל אקזוטיות כמו פרארי , ורצוי פשוט לחיות עם זה (תיקון אפשרי אבל דורש מיומנות אדירה , כמה ימי עבודה אינטנסיביים וצמצום משמעותי של שכבת הלכה) .

קודם כל תרד אתה מהעץ, אף אחד לא מנסה לסחוט את צ'מפיון!

בראש ובראשונה אני רוצה שהם יכירו בתקלה, יזהו את המקור ויתקנו זאת.

לאחר מכן מן הראוי וההוגן זה שנקבל איזשהוא פיצוי בדמות טיפול 15K על חשבונם על מנת לכסות עלויות בביצוע פוליש stage1 + ווקס אצל דיטיילר מקצועי!

התפוזיות להבנתי יוצאת כך מהיצרן וזה כבר סיפור אחר לגמרי ולא העניין כרגע.

לגביי פרארי:

במקרה ויצא לי להיות בכמה דילרים של פרארי בחו"ל ולא ראיתי שריטות כאלה על הרכבים,

בכל אופן זה שדילרים מסויימים של פרארי לטענתך מוסרים כך את הרכבים זה לא עושה את זה בסדר ואני בטוח שכאשר הלקוח מציין זאת לא יהיה שום וויכוח ויסדרו לו את הבעיה על חשבונם.

פורסם
אתה בטוח שהם עושים פוליש לפני מסירה של רכב חדש?!

כל רכב שנמסר עובר פוליש ווקס

ולא לשכוח כמובן שגם משירותים ניתן להדבק באיידס במידה וזה שישב על האסלה לפניך עוד לא קם! :shock::?:shock:
פורסם

טוב, יכול להיות שאצלי היה השיא.

בזמן ההזמנה כתבתי גם על העותק שלי וגם על העותק בסוכנות "לא לשטוף את הרכב" עם שלושה סימני קריאה ומרקר צהוב זוהר.

קיבלתי רכב שעבר שטיפה במכונה עם העיגולדים של המברשות.

ניסיתי גם פוליש עדין בקליןקאר פ"ת, טיפה עזר אבל לא ממש.

הבחור שם אמר שאפשר לעשות פוליש יותר גס, אבל חבל, צבע חדש.

את השריטות (הבודדות שנשארו) רואים רק בשמש, אבל כל פעם שאני שוטף את הרכב זה מציק לי ברמות שאי אפשר לתאר (אני שוטף ידנית עם שמפו וספוג מיקרופייבר חדש שקניתי יחד עם הרכב ,הרכב לא נכנס למכונות שטיפה).

כנראה שהלקח הוא, לא רק לכתוב על הטופס, אלא להוסיף "אם הרכב עובר שטיפה במכונה הלקוח רשאי לדרוש את כספו בחזרה".

אולי זה יעזור.

Casper כתב: "היום יום שני בשבוע. זהו יום הרביעי במספרו שלא נגעתי באוטו.ורק מהמחשבה הזאת עולה אצלי לחץ דם.נראה לי שאלך להחליף ריחן." :roflmao: 30.1.2006 פורום VAG

פורסם

ranll , אתה יכול לכתוב עד מחר נימוקים מדוע מגיע לך פיצוי , העובדה היא שככה נמסרות מכוניות , וזהו .

אם אתה רוצה שצ'מפיון יבצעו פוליש מטעמם , חבל מאוד עבורך בלבד אבל תהנה מהדייסה שאתה מבשל .

אם אתה רוצה כל פיצוי אחר , לא מגיע לך כזה , לא משנה כמה תרצה להתווכח איתי עכשיו .

אם אתה רוצה להפסיק להיות צודק , ולהתחיל להיות חכם - אתה תעשה מה שעושה כל מי שבאמת אוהב את המכוניות שלו , ואין לו את היכולת לבצע פוליש בעצמו , לוקח אותה לדיטיילר מקצועי (לא מכון דיטיילינג בעלות של כמה מאות שקלים , כי גם הם יעלימו את השריטות זמנית ע"י מילויי שלהן יותר מאשר הסרתן המוחלטת) .

כן כן , הבנתי על הכתיבה שלך שאתה הולך להתנצח עכשיו משום מה , תהנה - אני את עצתי , הטובה ביותר שתוכל לקבל לטובתך , נתתי .

בהצלחה!

MX-5T 05>911 S 08>S2000 07>S2000 06>S2000 08>Mazda 6 05+Z800 14+Polo 98>Suzuki Splash 09 :cry:

פורסם
ranll , אתה יכול לכתוב עד מחר נימוקים מדוע מגיע לך פיצוי , העובדה היא שככה נמסרות מכוניות , וזהו .

אם אתה רוצה שצ'מפיון יבצעו פוליש מטעמם , חבל מאוד עבורך בלבד אבל תהנה מהדייסה שאתה מבשל .

אם אתה רוצה כל פיצוי אחר , לא מגיע לך כזה , לא משנה כמה תרצה להתווכח איתי עכשיו .

אם אתה רוצה להפסיק להיות צודק , ולהתחיל להיות חכם - אתה תעשה מה שעושה כל מי שבאמת אוהב את המכוניות שלו , ואין לו את היכולת לבצע פוליש בעצמו , לוקח אותה לדיטיילר מקצועי (לא מכון דיטיילינג בעלות של כמה מאות שקלים , כי גם הם יעלימו את השריטות זמנית ע"י מילויי שלהן יותר מאשר הסרתן המוחלטת) .

כן כן , הבנתי על הכתיבה שלך שאתה הולך להתנצח עכשיו משום מה , תהנה - אני את עצתי , הטובה ביותר שתוכל לקבל לטובתך , נתתי .

בהצלחה!

לא אמרו לך שלהשתחצן("העצה הטובה ביותר שתוכל לקבל") ולהפגין בעיות קשות בהבנת הנקרא("אם אתה רוצה שצ'מפיון יעשו פוליש מטעמם") לא הולך ביחד?

אני באמת לא מבין מאיפה נפלת עליי ומה אתה תורם לדיון? אתה כותב כמו טרול שמנסה בכוח להוסיף שמן למדורה.

דווקא אתה מחייה את השרשור ונותן לי מוטיבציה! (ודירוג בגוגל)

חוצמזה , הרבה , פסיקים , ורווחים לא עושים אותך צודק(או חכם) :-).

שים לב, לחתימה נגד swirl marks ברכבי צ'מפיון יש לחתום פה:

http://www.atzuma.co.il/swirlmarkschampion/

פורסם

מדהים , אתה לא מסוגל לקרוא ומנסה לספר לי משהו על הבנת הנקרא .

ציפיתי שזה מה שיהיה , אבל אני אאחל לך בהצלחה בכל זאת , מקווה עבורך שתפנה לדיטיילר פרטי ולא תתן לצ'מפיון לתקן בעצמם .

פורסם

לא יודע על סמך מה אתה מבסס את מה שאתה אומר, אבל אני אומר לך שאתה טועה,אם רכב מכל אלה שציינת ימסר ללקוח במצב שאתה מתאר (עם סווירלס ותפוזיות בצבע) כנראה שנציג השירות יקבל בראש גם מרוכש הרכב וגם ממעסיקיו.

יכול להיות שדברים כאלה קורים בארה"ב ששם פרארי יכולה להמכר בעשרות מגרשים ולאו דווקא בסוכנות האם, פה יש רק יבואן אחד לפרארי, ויבואן אחד ללמבורגיני וכו, הרכבים לא יוצאים כפי שאתה מתאר.

ניתן לפנות אלי בה"פ לייעוץ בענייני יהלומים ותכשיטים

http://www.sheynjewellery.com.hk

פורסם

עידן , יכול מאוד להיות שבארץ לא , אין לי מושג איך פרארי ולמבורגיני נמסרות בארץ :cry:

בכל מקרה זה שכיח מאוד שכל מכונית , מכל סוג שהיא (אקזוטית או לא) , נמסרת עם סימני Swirls ברמה כזו או אחרת .

אני מבין שהכתיבה שלי מאוד נחרצת , אבל תאמין לי שאני באותה הדעה כמוכם (רכשתי מכוניות חדשות ומשומשות מטרייד אין , כולל מכונית אקזוטית אחת בעבר , שעברו "דיטיילינג" למרות התעקשות מצידי שלא יגעו בהן) ואין סיבה שתפגעו .

אני בדעה (וזכותכם לא לקבל אותה) שצ'מפיון לא יוכלו להועיל לכם , גם אם הכוונות שלהם יהיו טובות , הם יוכלו מקסימום לתת לכם פיצוי (אם נתעלם לרגע מהשאלה אם מגיע פיצוי או לא , נניח שכן לצורך הדיון) כדוגמאת הנחה בטיפול וכדומה .

אם זו המטרה שלכם , אז יאלה בהצלחה (!!!) .

אם המטרה שלכם היא לתקן את מצב הצבע , ולהשיג גימור נקי משריטות קורי העכביש , תהיו חייבים לפנות לדיטיילר מקצועי ולוותר על כל הצעת תיקון מכל סוכנות רכב שהיא שבה תרכשו רכב (צ'מפיון או לא) .

אולי אפשר לנסות לבקש טיפול בגלייז בלבד ואיטום בווקס , ללא פוליש , והגלייז יבצע פוליש עדין וימלא באופן זמני בלבד את השריטות - ככה תקבלו שקט נפשי למספר חודשים .

פורסם

זה יחזיק עד שתעשה משהו שישרוט את הצבע שוב... :roll:

ולענייננו - נודע לי שברשת צ'מפיון יש "יוזמה כלפי הלקוח" של שטיפת הרכב במכונה לאחר הטיפול.

הם לא מיידעים זאת מראש והדבר גורם לנזק רב מבחינה זו - ראיתי כבר רכב שעבר את השטיפה הזו וזה נראה רע ! מאוד !

אז מי שמטפל בצ'מפיון נא לוודא כי רכבו לא יישטף בסיום הטיפול !

[FONT=Comic Sans MS][COLOR=green][B][COLOR=#696969]ACTION speaks LOUDER than WORDS[/COLOR][/B][/COLOR][/FONT] [FONT=Comic Sans MS][COLOR=green][B]K[/B]eep [B]m[/B]e [B]c[/B]aged [B]a[/B]nd [B]f[/B]ree [B]t[/B]he [B]b[/B]east[/COLOR][/FONT] [COLOR=#f1f6f8][FONT=Verdana][COLOR=#000000][B]Jin Ba Ii Tai [/B]-[FONT=Book Antiqua] [URL="http://www.youtube.com/watch?v=cVarDBb199M&feature=player_embedded"]Fast[/URL] in, [URL="http://www.youtube.com/watch?v=CyDykQWck74&ob=av3e"]Drift[/URL] out[/FONT][/COLOR][/FONT][/COLOR]

פורסם

לא יודע מה אצלכם, אצלי בסקודה לא נראו שום סימנים.

יש חומר נחמד מאוד (ואקס) שמוריד את הסימנים האלה של חברת collinitea

אם אני לא טועה המוצר הוא Liquid Insulator Wax (No. 845)

some people need a high five

in the face

with a chair

פורסם

תשטוף עם ככפת משי וחומרים יעודיים לרכב, זה לא יקרה.

ואז תשאיר את האוטו באיזה חניון בת"א ואיזה בןבליעל יפתח עליו את הדלת ואתה תאכל את הלב לשבועיים אח"כ.

אי אפשר לשמור על רכב, כמה שלא מנסים ורוצים.

בהצלחה :)

אור מעבר לדלת, שירותי פריצה לבית ולרכב 24/7

• תוכן חדש...