Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5707 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אדי בוקר טוב.

אם למשל יש סט קומפוננט לדוגמה דוטק.

ואני מביא עוד שני קרוסים פאסיבים,כלומר כל רכיב מוגבר על ערוץ אחד,זה גם נקרא הגברה פאסיבית?

בשיפוצים...

פורסם

בקיצור אני צריך לקרוא את העיניינים ולכוון בעצמי?

תודה על העזרה.

Hu: Stock HU+Grom mst4 Comp: Hertz Hsk165XL Amp: TRU S44 Mono: JBL BP1200.1 Sub: Hertz HX300+Hertz HX300

פורסם

מאחר ואני לא מצליח לערוך את ההודעה הקודמת שלי,

עשיתי את זה: ״תחסום את הסט הקדמי ב80 הרץ HPF ואת הסאב ב63LPF אם אתה יכול לבחור סלופים 12 לסט הקדמי ו24 לסאב תנסה את זה בתור התחלה ותאמר לנו מה התוצאה. ״

הרמקולים עדיין מזייפים בווליום 28 ומעט צורמים. הסאב עובד מצויין.

Hu: Stock HU+Grom mst4 Comp: Hertz Hsk165XL Amp: TRU S44 Mono: JBL BP1200.1 Sub: Hertz HX300+Hertz HX300

פורסם

מאחר ואני לא מצליח לערוך את ההודעה הקודמת שלי,

עשיתי את זה: ״תחסום את הסט הקדמי ב80 הרץ HPF ואת הסאב ב63LPF אם אתה יכול לבחור סלופים 12 לסט הקדמי ו24 לסאב תנסה את זה בתור התחלה ותאמר לנו מה התוצאה. ״

הרמקולים עדיין מזייפים בווליום 28 ומעט צורמים. הסאב עובד מצויין.

משום מה כשאני משנה משהו באיקס אובר, את המיד, אז אין שום השפעה, לעומת זאת, ב׳high הרמקולים הקדמיים משתנים, זה אמור להיות ככה?

פורסם

Unrated

80HZ ל-5.25 נראה לי קצת נמוך מדיי. מה התדר הבא גבוה יותר מ-80, 105?

רמקולים יושבים על טבעות?

LANOSFORCE:

אהיל על הראש? אני כבר לא כ"כ בטוח שאני בפורום הנכון... :-)

Skoda Van+ '98 -> Citroen Berlingo '00 -> Citroen ZX '93 -> Suzuki Swift '91 -> Suzuki Jimny '09-> Daihatsu Terios '11

פורסם

אדי, תרשה לי לתקן קצת בנוגע להגברה אקטיבית\פאסיבית.

בהגברה אקטיבית הקרוס בא לפני המגבר

בהגברה פאסיבית הקרוס בא אחרי המגבר.

פשוט, לא?:)

בנוגע לכיוון, חיתוכים עוד איכשהו אפשר להציע פה בפורום [וגם זה אולי]

אבל סלופים, הנחתות, TC אך ורק ברכב עצמו תוך כדי שמיעה.

כל רכב [אפילו אם גם לי וגם לפותח השרשור יש את אותו הרכב] "מנגן" בצורה אחרת.

מוכר סטים קומפוננט ומגברים ברמה גבוהה לרכב!

טוויטרים HYBRID AUDIO L1 PRO + L1V2

מידריינג Hybrid Audio L4

מגברים לרכב - TRU TECHNOLOGY S44 - \ TRU TECHNOLOGY S45

• תוכן חדש...