Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

עזרה בניתוח בדיקת רכב- C3

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5714 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אה, אז זה סתם בשביל "הוויאו וויאו" של האורות? זה כל הסיפור? :)

אז רגע- אין אזעקה? יש אזעקה? זו רק נעילה מרכזית? עכשיו התבלבלתי :|

(אגב, השלט הקטן עם כפתור שבא עם המפתח זה כנראה האמובילייזר? והקודנית? חייבים את שניהם? יצאתי מבולבלת לגמרי, זה משוכלל מדיי לעומת מה שהיה לי עד עכשיו!)

פורסם

ראשית מזל טוב- סוף סוף לאחר הרבה זמן.

שנית, הלחצן שבמפתח משמש במקור לנעילה מרכזית אך מאוד יתכן שאם יש לרכב אזעקה, אז הלחצן במפתח עם פתיחת המכונית מנטרל אותה.

קודנית אם יש, מצריכה לוח מספרים שלרוב ימצא ברכב (יש כאלו עם קוד בשלט) וזה מחובר למשבת ההנעה (מובילייזר) ומנטרל אותו, אם יש כזה את בטח מכירה אותו כבר.

ד"א אין לך שום צורך לשכפל עוד מפתח.

בהצלחה ותהני.

שמרנות היא עצלנות מחשבתית

פורסם
ראשית מזל טוב- סוף סוף לאחר הרבה זמן.

שנית, המפתח במקור משמש לנעילה מרכזית אך מאוד יתכן שאם יש לרכב אזעקה, אז הלחצן במפתח עם פתיחת המכונית מנטרל אותה.

קודנית אם יש, מצריכה לוח מספרים שלרוב ימצא ברכב וזה מחובר למשבת ההנעה (מובילייזר) ומנטרל אותו, אם יש כזה את בטח מכירה אותו כבר.

ד"א אין לך שום צורך לשכפל עוד מפתח.

בהצלחה ותהני.

תודה :)

יש קודנית, אבל כשאני לוחצת על המספרים לא נראה שהיא מגיבה- אין שום צליל שמראה שנלחץ הקוד הנכון או משהו בסגנון.

היא קצת שונה ממה שאני רגילה לראות עד היום, אבל כשעשינו נסיעת מבחן עם בעל הרכב הוא כן לחץ קוד. אני מניחה שאצטרך להתקשר אליו ולברר את הנושא? ...

אגב, התאורה בלוח המחוונים נשארת דולקת אחרי שאני יוצאת מהאוטו (רק הלוח שמראה את הק"מ, כל השאר כבוי). כל כך הרבה כפתורים יש שם שאני לא יודעת אם נלחץ משהו מנסיונות ההיכרות או שמדובר בתקלה?

פורסם
התאורה בלוח המחוונים נותרת דולקת כמה דקות לאחר כיבוי/נעילת הרכב.

זה נורמלי.

בדקתי את זה מאוחר יותר ואתה צודק.

מה שמטריד אותי זה הקודנית שלא נראה שמגיבה, כי אין מיגון לאוטו..

פורסם

אם הקודנית לא מגיבה כנראה שמישהו ניתק אותה. אל תתני לזה להטריד את מנוחתך, הקודניות האלו זה לא מה שיעצור גנב.

אם יש לך ביטוח מקיף, אז כדאי שתבדקי בפוליסה שלך איזה אמצעי מיגון דרושים בסיטרואן שלך. אם לא מציינים שם שצריך קודנית, חבל על הכסף ועל הזמן שלך בהתקנה של אחת כזאת.

אהה, ובאופן כללי סיטרואן C3 אינה מכונית גניבה :lol:

מחפש סוזוקי ג'ימני סטיישן 1,600 סמ"ק אוטומט

פורסם
אם הקודנית לא מגיבה כנראה שמישהו ניתק אותה. אל תתני לזה להטריד את מנוחתך, הקודניות האלו זה לא מה שיעצור גנב.

אם יש לך ביטוח מקיף, אז כדאי שתבדקי בפוליסה שלך איזה אמצעי מיגון דרושים בסיטרואן שלך. אם לא מציינים שם שצריך קודנית, חבל על הכסף ועל הזמן שלך בהתקנה של אחת כזאת.

אהה, ובאופן כללי סיטרואן C3 אינה מכונית גניבה :lol:

גם אם הוא לא גניב לענייני ביטוח עדיך לכסת"ח :)

לחבר אותה מחדש יכול לעשות כל חשמלאי רכב?

פורסם

מה שצביקה כתב, אם לא צריך בשביל הביטוח חבל לגעת.

כל סנדלר שנוגע במערכת החשמל של הרכב יכול לגרום נזק, ואז אומרים שסיטרואן לא אמין ויש תקלות חשמל.

Casper כתב: "היום יום שני בשבוע. זהו יום הרביעי במספרו שלא נגעתי באוטו.ורק מהמחשבה הזאת עולה אצלי לחץ דם.נראה לי שאלך להחליף ריחן." :roflmao: 30.1.2006 פורום VAG

• תוכן חדש...