Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5723 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אתם מכירים את זה? יצא לכם לראות?

יש דגמים מסוימים של מסכי מחשב (אולי גם בטלויזיות...) שבזמן שהמסך דלוק יש עליו נורה/לד מסנוורים בטירוף

דולקים כדי להראות שהמסך פועל.

יש לזה איזושהי סיבה למה אור כזה צריך להיות כל כך חזק?! מי שתכנן את המסך לא חשב על זה?!

לפני 5 שעות, green כתב:

מאסק הוא ליצן וחרטטן ואני מתפלא שהוא כל כך מצליח בעסקיו השונים, זה לא אדם שהייתי רוצה לעשות איתו עסקים ולא הייתי נותן לו לנהל חנות מכולת

פורסם

מזדהה לחלוטין!! כל מי שבא אליי שואל אותי " קורא ספרים אה?" :-)

נורה כחולה שמאירה חצי חדר..באמת מה העניין שהיא כ"כ מאירה..

בקיצור,ספר.זה הפיתרון שלי.

מנוע V6 בלי להתבייש.

פורסם

אז זהו, שלא ביקשתי פתרונות.

אני שואל למה ייצרו את זה ככה!?

לפני 5 שעות, green כתב:

מאסק הוא ליצן וחרטטן ואני מתפלא שהוא כל כך מצליח בעסקיו השונים, זה לא אדם שהייתי רוצה לעשות איתו עסקים ולא הייתי נותן לו לנהל חנות מכולת

פורסם

פעם שהייתי קטן,היו אומרים לי "שיהיה לך מה לשאול".(לא מצחיק בעליל)

בקיצור,נראה לי שזו נורת ביקורת,לדעת שהמכשיר מחובר לחשמל.

למה זה ממש חזק? תקנו אותי ,כי זה זול!(המוצר עצמו או הנורה) או כדי שזה יפריע לנו ואז נוציא מהחשמל (ירוק משהו)

אני רציני.

:-D

מנוע V6 בלי להתבייש.

פורסם

הקטע הוא שזה חזק גם בזמן שהמחשב עובד ולא במצב המתנה.

לפני 5 שעות, green כתב:

פורסם

למה? אופנה.

אוכל את הכובע שהגיש לי avergel ומודה קבל עם ועדה שלפעמים מחשבים של אסוס מחזיקים מעמד אפילו מעל לשנה שלמה - אם נזכרים לעדכן את ה-bios.

פורסם

לדוגמא מסך 22" של MAG.

יש לו למטה במרכז LED כחול, סופר חזק, עד כדי כך שממש מפריע לעבוד מולו.

מהצד אין בעיה, אבל אני יושב מול המחשב הרי!

לפני 5 שעות, green כתב:

פורסם

אני סובל יום יום מהממיר HD של הוט, החיווי מסנוור בטירוף ומאיר את כל החדר בכחול :evil:

כל מה שתעשה בחיים, יהיה חסר חשיבות.

אך חשוב מאוד שתעשה אותו,

כי איש לא יעשה אותו מלבדך.

פורסם

היתה לי בעיה דומה במסך של LG, אבל שם חשבו קצת ונתנו אופציה בתפריט לנטרל את הלד.

עכשיו הוא נדלק רק כשהמסך משנה מצב (נכנס/יוצא מסטנד ביי, שינוי רזולוציה וכו') למשך שתי שניות בערך, ונכבה.

אגב, הלדים הכחולים שיש בכל המוצרים היום במקום הלדים הירוקים שהיו פעם, מאוד מעצבנים אותי בתור אחד שיש לו מספר גבוה במשקפיים (יש מין תחושה שהאור זז יחד עם המבט, אני בטוח שבעלי מספרים גבוהים במשקפיים יבינו).

"ai motoare capul doare"

פורסם
היתה לי בעיה דומה במסך של LG, אבל שם חשבו קצת ונתנו אופציה בתפריט לנטרל את הלד.

עכשיו רק גיליתי שיש לי את האפשרות הזאת :-D

פורסם

אצלי יש לד כזה במקרר , וזה המקום היחיד שהלד לא מפריע ואפילו מועיל .

ולא לשכוח כמובן שגם משירותים ניתן להדבק באיידס במידה וזה שישב על האסלה לפניך עוד לא קם! :shock::?:shock:
  • תוכן חדש...