Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

התלבטות בין 3 רכבים בתקציב 40K

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5694 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

היי,

מכרתי פורד פוקוס לאחר שדי נמאס לי מהחוסר צורה והנאה בנהיגה של רכב זה,

וכרגע אני מחפש רכב בתקציב של 40K. כרגע ההתלבטות היא בין שלושת הרכבים הבאים:

אופל אסטרה שנת 2005

אוודי A3 שנת 2001/2

אלפא רומיאו 147 שנת 2002

שלושתם בנפח 1600.

הייתי שמח אם תוכלו לייעץ לי איזה רכב מבינהם הוא ממולץ יותר וממה להיזהר ברכבים הנ"ל.

תודה על העזרה!

:-)
פורסם
היי,

מכרתי פורד פוקוס לאחר שדי נמאס לי מהחוסר צורה והנאה בנהיגה של רכב זה,

וכרגע אני מחפש רכב בתקציב של 40K. כרגע ההתלבטות היא בין שלושת הרכבים הבאים:

אופל אסטרה שנת 2005

אוודי A3 שנת 2001/2

אלפא רומיאו 147 שנת 2002

שלושתם בנפח 1600.

הייתי שמח אם תוכלו לייעץ לי איזה רכב מבינהם הוא ממולץ יותר וממה להיזהר ברכבים הנ"ל.

תודה על העזרה!

הפוקוס היא אחת המשפחתיות המהנות לנהיגה,למרות היותה לא חזקה במיוחד במנוע ה1.6 וגם לא יפה במיוחד.

האודי תהיה עצלה,יקרה לאחזקה ולא תספק חווית נהיגה הקרובה לפוקוס,הרכב הינו יחסית כבד ועם המנוע הקטן והמיושן(לא ציינת האם מעוניין בגיר אוטו'\ידני).

האלפא היא המעניינת מבין האופציות כמובן שמומלץ לחפש את ה1.6 בעל ה120 כ''ס שמגיע מאובזר יותר מהגרסה החלשה וכמוהן זריז יותר.

האלפא איננה זולה גם היא לאחזקה (במיוחד לעומת הפוקוס) ויש לברור ולמצוא אחת שטופלה כמו שצריך.

היא מספקת הנאת נהיגה ונסיעה,ואין מה לדבר על זה שהיא יפייפיה.

על האסטרה אין לי יותר מדי מידע,השוק שלה לא בשמיים ולא נתקלתי בהרבה כאלו,אני חושב שבעבר קראתי עליה שם המליצו דווקא על מנוע ה1.8 ליטרים שלה,אך עליה ייענו המומחים.

פורסם

תודה על התגובה!

אישית לא אהבתי את הפוקוס בכלל והייתה לי דווקא פוקוס 5 דל' במצב מעולה.

ולגבי הרכבים שאני מחפש אז הגיר יהיה אוטומט

:-)
פורסם

לאלפא היגוי לא פחות ממדהים.

היא מאוד אלגנטית מבחוץ וגם מבפנים.

הביצועים של ה1.6 הידנית בגירסת 120 כ"ס סבירים בהחלט.

לחלוטין הבחירה שלי.

עידן

צרפתיה שגורמת לך לחייך :-D

סקס סמים ואריה שאוהב סולר

• תוכן חדש...