Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5719 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

יש לי חבר שדווקא ננעל על טויוטה יאריס ורוצה לקנות אותה.

לי אישית לא יצא להתעסק עם הרכב, אבל מאז ומתמיד אני שומע שהוא ה-רכב לקניה(מהקטגוריה שלו כמובן), האמנם זה ככה?

שמעתי מלא מעט אנשים, בניהם 2 שאני מכיר אישית, שהם קנו את הרכב על סמך אותם שמועות, ובוא נגיד שדי התאכזבו...

אז מה אתם חושבים? סתם צירוף מקרים? או שפשוט אנשים חיים באופוריה שטויוטה יאריס זה רכב פלא שאפילו שמן ומים לא צריך למלא לו? או שבאמת עושים מהרכב קצת יותר ממה שהוא באמת?

פורסם

התאכזבו ממה בדיוק? על יאריס מאיזו שנה אתה מדבר?

אומנם אני לא נוהג בגרסה הרגילה של היאריס, אבל אין לי מילה רעה אחת לומר על הרכב הזה.

איתמר.

"מדינה מפותחת היא לא מדינה בה העניים נוסעים ברכב פרטי אלא מדינה בה העשירים נוסעים בתחבורה ציבורית"

פורסם

שנה? 2003 2004 בהתאמה , אם אני לא טועה.

לא נכנסתי לעומק מבחינת הבעיות של הרכב, או ממה הם מאוכזבים, אבל עושה רושם שמאיכות הפלסטיקה ומסתם כניסות מעצבנות למוסך שהם לא ציפו שיהיו

פורסם

מי שחושב שבאוטו לא צריך לבדוק שמן-מים אחת לתקופה ימצא עצמו אוכל הרבה חצץ.

יש אנשים שמושכנעים שבגלל מוצאו היפני של האוטו שלהם אפשר לעשות איתו הכל, אבל זה לא עובד ככה.

אין שום בעייה עם הפלסטיקה של הרכב, לא קרקושים ולא שום דבר אחר. כמו כן עד היום לא ידועה שום "מחלה" של הרכב או תקלות נפוצות כאלה ואחרות. שישאלו את עצמם איך הם מתנהגים לאוטו (כמו מתי לאחרונה הם עשו טיפול, לדוגמה) ואז יבואו בטענות.

מה שכן, לדעתי מחירון היאריס הוא בלתי פרופורציונלי בעליל, במחיר של יאריס 2001 קונים גטס מ 2006 :roll:

מצד שני קונים יקר - מוכרים יקר. רכב שמור יקבל מעל המחירון בקלות.

איתמר.

"מדינה מפותחת היא לא מדינה בה העניים נוסעים ברכב פרטי אלא מדינה בה העשירים נוסעים בתחבורה ציבורית"

פורסם

לאחי בזמנו בחברה היו 2 מכוניות-יאריס ופונטו.

הרכבים הגיעו שניהם ל120K .

הנהיגה בהם היתה בתנאים קיצוניים על ידי הרבה נהגים צעירים.

מה אגיד על ההבדלים? שמיים וארץ.

הפונטו עשתה בעיות של התחממות חיישנים קלא'צ ואפילו רדיאטור.

היאריס לא עשתה שום בעיה חוץ מטיפולים.

מה שכן ליאריס כמו שאמר קודמי בשרשור-מחיר שערוריתי בעליל.

לכן קניתי יאריס שנקראת YRV :-D

סוזוקי SX4 2008

דייהטסו סיריון2008

דייהטסו YRV-נמסר לביתי.

• תוכן חדש...