Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5747 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אז חבר חוזר בע"ה מארצות הברית בעוד כשבועיים, ביקשתי מתנה צנועה -מכשיר ולנטין לרכב.

המון זמן כבר חיכיתי לרכושו,ועכשיו החבר בארה"ב (ניו יורק) והדולר נמוך, נראה לי זמן ממש טוב לבצע את הרכישה.

רק שאני כבר לא יודע איזה מכשיר אני צריך בדיוק! הדבר שהכי יעזור לי זה לינק למכשיר ספציפי באיביי, את עמוד המכירה אני אעביר לחבר ואומר: "כזה ב-ד-י-ו-ק אני רוצה".

אז אשמח ללינק,או לדגם ספציפי

תודה רבה והמשך ערב טוב.

Putting a rear-spoiler on a front-wheel drive car. Yeah, that's gonna help

פורסם

דבר איתנו על התועלת אחרי שתעקוץ אותך דבורה שתינעל עליך ממרחק של 2-3 ק"מ בניידת שנוסעת מאחוריך/מלפניך.

כנ"ל לגבי מצלמות עמוד / פגוש נייחות מולטנובה.

יש פה בחור שעובד איתי שצחק עליי: בשביל מה צריך גלאי, בלה בלה בלה.

לאחר שנתפס ע"י דבורה ,אתמול אחרי שחטף במשפט קנס כספי, כמות גדולה של נקודות וגם השכיב 3500 שקל על עורך דין ,

הוא בא וביקש ממני בשקט לינק לרכישה באיביי...

GTI MK8
 Volvo V40 T5 R-Design - SOLD

GTI MK6 Premium - SOLD

GTI MK4 , MK5 - SOLD

פורסם

נכון להיום, אין מכשיר אחד שמחוסן נגד הכל, נכון?

לפי מה שהבנתי, כמות המצלמות החדשות היא אדירה ויווצר מצב שגם בכבישים שוממים יהיה פחד לנהוג יותר מהר.

• תוכן חדש...