Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5716 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם
אם כך אתה לא צריך לשים בכלל צ'יפ.

בולשיט,אני סטנדרטי עם צ׳יפ בגדישה נמוכה של פרילינג ואין שום הבדל באחזקה/אמינות/שקט נפשי לעומת חבר בלי צ׳יפ. איביזה שנוסעת ללא צ׳יפ זה בזבוז-מה גם שצ׳יפים בגדישה נמוכה אפשר להתאים לאוקטן 95.

turboy

פורסם

אני לא יודע למה אתה מגדיר גדישה גבוהה, אך גם בגדישה עם פיקים של 1.6 ניתן לסוע עם אוקטן 95 ללא שום בעיות.

אין שום בעיית אמינות עם האפסולוט למרות שהוא נחשב אגרסיבי, בטח אם הרכב יחסית חדש על הכביש ומטופל כמו שצריך.

עידן

צרפתיה שגורמת לך לחייך :-D

סקס סמים ואריה שאוהב סולר

פורסם

נסעתי ועדין נוסע עם ציפ של אפסלוט,היו זמנים של גדישות גם מעל ל 1.6,לא הלך שום טורבו ושום מנוע.

על איזה בעיות אמינות אתם מדברים כאן?

כולה ציפ!

יש ציפים שמכוונים הרבה יותר טוב ממה שהיצרן מוציא מהמפעל!

פורסם

מתעלק על השרשור, האם במוסך מורשה של צ'מפיון ע"י חיבור הרכב למחשב יכולים לעלות על זה שהתקנתי צ'יפ?

Straight roads are for fast cars, turns are for fast drivers

:-):arrow::idea:

פורסם

ל ABT יש 4 סטייג'ים ל 1.8T

1 - גדישה מאד נמוכה, 192 כ"ס, משמשים את סקודה (אוקטביה דגם קודם) בחלק מהשווקים כניהול מנוע מקורי !!!

2 - הסטייג' שאני שמתי, גדישה הכי נמוכה שמצאתי (1.1 באר) כי חיפשתי אמינות ושקט נפשי ומומנט גבוה ( 30 ק"גמ !!! )

3-4 - סטייג'ים יותר אגרסיביים, כוללים גם אינטרקולר, מזרקים ועוד, משמשים את ABT במירוצים.

ליאור

Keep The Rubber Side Down ...And...Pedal To The Metal

"מוות לשיעמום"

פורסם

ליאור לפי מה קבעת שהצ'יפ שלך הוא ABT ?

כל היופי אצל גיא, שהוא עושה מה שבא לו (ולך ) עד שמתאים לך

אולי הבסיס הוא ABT , אבל קשה לי להאמין שזו גרסא בסיסית שלהם

הוא תמיד נוגע במפות , והתוצאות לרוב טובות יותר

פורסם

אהלן יריב

לפי מה קבעתי שזה ABT ?

בדיוק כמו שאתה קבעת שקיבלת מ E&A אפסולוט 8)

מצידי שיקראו לזה ABT או ABC או BBC, העיקר שתהיה לי גדישה נמוכה ואיכות סבירה, ככה לפחות פסיכולוגית אני ישן טוב בלילה, (זה מה שחיפשתי) אכן גיא נוגע פה ושם במפות והתוצאות בהחלט טובות ...

ליאור

"מוות לשיעמום"

פורסם

ליאור,

זה היה רן ששאל..

אני לא מצליח להבין את קלות הראש הזו.

אני בעד Custom Calibration כשזה נדרש אבל התחושות לבדם לפעמים קצת משקרות. אני לא סומך רק על תחושותי שלי ובוודאי לא מסתמך רק על תחושות של אחרים.

יש הרבה אנשים מוכשרים וטובים בתחום, כולם מקצוענים וחלקם אף מוכרים ברמה בינ"ל שמסוגלים לכוון מנועים היטב.

אין שום יכולת לקבל את התמונה המלאה רק מלחיצות ולוגים. ללא דיינו ויזואלי ומפורט, יהיה קשה מאד להגיע לשלמות או לפחות קרוב ככל שניתן לכך.

או תוכנת מדף מקורית, בדוקה ומוכחת או דיינו ספציפי לרכב.

כל השאר הוא בגדר ניחוש מוצלח יותר או פחות.

לשפר בלי להתפשר

פורסם

ליאור , אני לא קיבלתי צ'יפ מדף מעולם ,

גם גיא וגם אביחי עשו לי CUSTOM TUNE כשבסוף אחרי

שנסיים נעלה לדיינו לפיניש אחרון - כי רק ככה עושים את זה

זה שהאוטו נוסע איך שאתה רוצה זה נחמד , גם פיקים של 1.1 זה נחמד

זה לא אומר שהמצב אצלך אופטימלי

לפי מה קבעתי שזה ABT ?

בדיוק כמו שאתה קבעת שקיבלת מ E&A אפסולוט 8)

עכשיו , זו אחת התשובות היותר דדביליות שכתבת ,

שחברה מסוימת (אפסולוט או APR או לא משנה מי )

מפרסמת באתר שלה שם של נציג ישראלי שהוא הדילר הרשמי שלהם

אתה יכול לחלוק על זה ?

אתה באמת חושב שאם קנית צ'יפ של אבסולוט מE&A הוא באמת ישים לך משהו אחר ?

פורסם

אהלן רן.

לא, אני לא מפקפק באמינותם של E&A ובוודאי לא של דודי מפיט-סטופ.

אני חושב שההבדלים בין יצרני הצ'יפים די זניחים, במיוחד עבורי, באם הגדרתי שאני מחפש "גדישה נמוכה"

קביעה כזו שלי (דבילית או לא) מביאה בחשבון שלא אקבל את ההספק המקסימאלי שניתן להפיק מהמנוע, וזה בסדר מבחינתי.

אני רציתי תוספת מומנט משמעותית, תוספת הספק סבירה, וגדישה נמוכה ככל הניתן, וזה מה שקיבלתי (ולכן השם לא חשוב)

אם אתה מכיר את הרכב הספציפי שלי, מה שהיה חשוב ביותר בעיני הוא ההתנהגות, וכאן לא חסכתי, לא בצמיגים (R1R) לא בחישוקים, לא בבולמים (KONI) לא בקפיצים (EIBACH) ולא ברכב (לאון-4) 8) , אבל זה דיון על ABT ואני נתתי את השני סנט שלי לדיון, כמי שנוסע על ABT במשך כ-4 שנים.

ליאור

"מוות לשיעמום"

• תוכן חדש...