Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

Pioneer DEH2250UBG - מערכת משתלמת?

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5435 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אני מחפש לקנות מערכת פעם ראשונה שאני קונה -יש ברכב לדעתי את הרמקולים המקוריים

האם המערכת הזו Pioneer DEH2250UBG

תהיה משתלמת מבחינת עלות תועלת? וכמה כסף היא תעלה עם התקנה? או האם אפשר להתקין לבד?

אני רוצה לשלם בערך 500-600 + התקנה תודה.

I never thought it could happen, but love hit me like an elephant and I was thrown into a jungle of dreams.

פורסם

אם אתה מוצא במחיר שאתה מוכן לשלם 500-600 ש"ח, היא משתלמת .

HU - KENWOOD DDX8026 / component - JBL GTI 608 / Speakers - jbl 696T / Amplifier infinity KAPPA FOUR / amplifier - infinity kappa one / subwoofer - infinity kappa box

פורסם

600 שקל כולל התקנה..

אם יש לי את הרמקולים המקוריים של הרכב זה גם בסדר?

זה רכב שלא התקינו בו אף פעם מערכת שנת 2000

I never thought it could happen, but love hit me like an elephant and I was thrown into a jungle of dreams.

פורסם

תשמעו רגע התקשרתי לחנות שמוכרת את המערכת הזו במחיר הכי זול בזאפ

524 שקל

באתר של פומה משהו כזה.

ועוד צריך להוסיף 30 ומשהו שקל בשביל אחריות ל3 שנים.

אם אני קונה אותה ככה ומקבל הבית בדואר אפשר להתקין אותה לבד? או כמה כסף תעלה לי רק התקנה?

ועוד משהו, המוכרת שם שעה בילבלה לי את המוח שלא כדאי לקחת פיוניר שאין להם מפעל בכלל, וסתם קונים אותם בגלל השם ועדיף לי לקחת מערכת lg lac 5900N

ב537 שקל שתהיה הרבה יותר טובה?

מה הקישקוש הזה למה היא לא רוצה למכור פיוניר?

פורסם

מה הקישקוש הזה למה היא לא רוצה למכור פיוניר?

כנראה שעל הזבל שהיא ניסתה לדחוף לך יש לה אחוזי רווח גבוהים יותר.

פורסם

הם אומרים להוסיף 37 שקל ואז יש אחריות ל3 שנים אבל בלי נזק של עינית ובלה בלה.

זה מסובך להתקין מערכת לבד? או שעדיף לתת 100 שקל ככה למתקין?

פשוט שאני חוזר בערב ב19 אין כבר מתקינים

• חודשיים מאוחר יותר...
פורסם

טוב אז יש לי את המערכת והחלטתי להתחיל לשמוע מ USB של 4 ג'יגה זיכרון. עכשיו אם אני עושה תיקיות נניח 10 תיקיות שונות של סוגי מוזיקה ורוצה לעשות רנדום? כלומר שאני מעביר שיר זה יעבור בין התיקיות ויקפץ בין השירים. יש דרך לעשות את זה? מצאתי כפתור שמעביר אותי בין תיקיה לתיקיה אבל זה פשוט מעביר שיר אחרי שיר באותה תקיה והאופציה של הרנדום דולקת. אתה מבינים למה אני מתכוון שיקפוץ מטראיק מספר 1 ל30 ואז 12 ואז ל6 בחזרה כמו שיש בWINAMP. האם יש אפשרות כזו???? אבד לי הספר של ההוראות מישהו יודע איך?

• תוכן חדש...