Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5731 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום, אני רוצה לקנות תוסף דלק למכונית, אבל אני לא ממש מבין האם הוא באמת מועיל ולהשקיע עכשיו 100 ש"ח שיכול להיות שהם מבוזבזים מאוד, ואיזה תוסף דלק מומלץ יש את הגולד לייבל ,ו K55 משהו כזה, מעניין אותי איזה תוסף טוב יותר.

ועוד שאלה, האם זה משנה אם המנוע הזרקה או קרבורטור ?

פורסם

בזבוז כסף לדעתי.

רוצה לנקות את מע' הדלק?

בצע במוסך "אינפוזיה" ו/או ניקוי מזרקים ע"י פירוק.

קהילת אוהדי ווסטהאם יונייטד בישראל - https://www.facebook.com/groups/whuil/

'פטישי ישראל' - https://www.facebook.com/WHUIL/

טוויטר - https://twitter.com/AmitDim

• שבועיים מאוחר יותר ...
פורסם
תודה רבה, מה שחשבתי.

יש לי קרבורטור ,אני יעשה ניקוי ,יש למישהו מושג מה הטווח מחירים ?

שלום רב !

רכבך שהוא,פג'ו 306 1.4 שנת 95 מוזרק, ולכן אין לו קרבורטור, ולכן פעל לפי עצתו של קומפי)עמית, ופנה למכון הזרקה ודיאגנוסטיקה, באשדוד.

בברכה

צביקה

צביקה נפטר בדצמבר 2016 ועזב אותנו לעולם טוב יותר. יהי זכרו ברוך

ליצירת קשר, בנושא קרבורטורים בלבד , פנה לנייד בלבד:054-4861318

פורסם

דניאל שלום רב !

לפני שתביע את דעתך על תוספים, אני רוצה להבהיר שבעל הרכב, טוען ומתעקש שרכבו בעל קרבורטור, ולא בעל ראש הזרקה הדומה לקרבורטור.

הנה העתק מתכתובת ביננו בפרטי:

בעניין: שלום, יש לי שאלה בקשר לרכב שאוליי תוכל לעזור לי.

צביקה. כתב:

igalkr11 כתב:

אז ככה, יש לי פג'ו 306 1.4 שנת 95.

בשבועיים האחרונים הרכב לא נוסע כמו שצריך, כלומר כשהוא קר ואני מניע הוא מגמגם על ניוטרל וצריך להוסיף הרבה גז שהוא לא יקפוץ ויגמגם וגם כאשר לדוג' אני נוסע על הילוך שני ומעביר לשלישי ומוסיף פול גז הרכב נחנק ובקושי זז, ועוד כול מיני בעיות בסגנון של גמגומים, כאשר הרכב חם פחות מורגש הגמגומים וכול הבעיות, כמו כן הרכב ניהיה חלש יותר גם.

החשדות שלי הן שזה הקרבורטור שזקוק ל שיפוץ/ניקוי, בגלל זה פניתי אליך רציתי לדעת מהן העלויות של שיפוץ/ניקוי ומה ההבדל בינהם והאם זאת בכלל הבעיה לדעתך.

אני גר באשדוד ואני יודע שהעסק שלך הוא בנתניה ואני לא רוצה להגיע סתם ולבזבז מזמנך וזמני.

נ.ב אני חייל אז במקרה וזה כן הקרבורטור אני הרצה להגיע אליך אבל אני יוכל רק ביום חמישי צהוריים או שישי, אז רציתי לדעת כמה זמן לוקח כול העסק.

תודה רבה, יגאל.

יגאל שלום רב !

צר לי לאכזב אותך, אך ברכבך אין קרבורטור, הרכב שלך עם מערכת הזרקת דלק, בה אני לא מטפל.

לכן הצג את בעייתך, בפורום טכני אחזקה וטפולים, ושם יכוונו אותך, לאיש המקצוע המתאים, שיפתור את בעייתך.

בהצלחה

צביקה

צביקה, הרכב הוא בוודאות קרבורטור, פג'ו 306 שנת 1995, דגם XN מנוע1360 סמ"ק .

ואני הבהרתי לו שברכבו יש קרבורטור.

בברכה

צביקה

צביקה נפטר בדצמבר 2016 ועזב אותנו לעולם טוב יותר. יהי זכרו ברוך

ליצירת קשר, בנושא קרבורטורים בלבד , פנה לנייד בלבד:054-4861318

פורסם

מבקש לנצל ולשאול:

האם קיים נזק בהוספת התוספת?

כאשר שמעתי על גולדלבל, נאמר לי כי לא כל המכוניות מקבלות את תוספות כאלו בשמחה.

יותר מעניין אותי עניין הנזק הפוטנציאלי, מאשר חוסר התועלת.

פורסם

מניסיון שלי התוספים הללו לא הועילו (בהזרקה) והזיקו בקרבורטור

בהזרקה נעשה טיפול מאוד אגרסיבי והוא לא הועיל כלל, בקרבורטור החומר הםעיל הסיע ליכלוך מטנק הדלק והצנרת היישר אל הקרבורטור סתם אותו לגמרי והצריך ניקוי של הקרבורטור.

בקיצור אין קיצורי דרך. אם ההזרקה לא מכוונת/ סתומה יש להשתמש בכלים וחומרים הנכונים כדי לפתור את הבעיה.

אם הקרבורטור לא תקין יש לפרק אותו לנקות היטב להחליף אטמים ולכוון.

החומרים הללו יכולים להיות מוצרי עזר בשימוש קבוע כדי לשמור על מערכת נקייה ולא יותר מזה.

מה גם שישנם יצרני רכב האוסרים על שימוש בתוספים מכיוון שהם מזיקים לממיר הקטליטי. (רשום במפורש בספר הרכב של אודי)

"הסטטיסטיקה הרשמית חושפת כי נהגי מכוניות ותנאי כביש בעייתיים, הם הגורמים לחלק משמעותי מתאונות הדרכים הקטלניות ב-2010 בהן היו מעורבים רוכבי דו-גלגלי". ynet

פורסם

דווקא אני הייתי מרוצה מאוד מתוסף הדלק "גולד לייבל" הפחית צריכת דלק והחזיר חיים למנוע.

עם זאת המלצת יצרני התוספים היא להשתמש אחת ל-10000 ק"מ, וזה לדעתי מיותר ומזיק פעם ב-50000 מספיק.

התוסף גם לא שיטת טיפול בבעיות במערכת ההזרקה.

• תוכן חדש...