Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5729 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום

יש ברשותי סוזוקי גרנד ויטרה 2010

ואני מעוניין לקנות מערכת מולטימדיה

אני מחפש מהמכשיר מסך יחסית נורמלי וגדול

gps,איכות טובה,וכל שאר התוספות...

בנוסף שמעתי שצריך אישור לדבר שכזה

זה נכון ?

תודה רבה מראש :)

פורסם

בנוסף שמעתי שצריך אישור לדבר שכזה

זה נכון ?

תודה רבה מראש :)

אתה נשוי...?

לגבי מכשירים שמצדיקים אז הם לא בטווח של מה שהקצבת. מעבר לזה שלמחיר יש להוסיף מתאמים למינהם.

פורסם

ב 3000 ש"ח אתה יכול לקנות מולטימדיה סינית, אל תתפתה, כל המולטימדיות הסיניים זה זבל, בסופו של דבר הם לא עובדים וסתם תזרוק כסף.

מצטער שאני נשמע נחרץ, ראיתי כמה חברים שהתפתו ובסופו של דבר יש להם גוש מתכת לא שמיש בדשבורד.

HU - KENWOOD DDX8026 / component - JBL GTI 608 / Speakers - jbl 696T / Amplifier infinity KAPPA FOUR / amplifier - infinity kappa one / subwoofer - infinity kappa box

פורסם

לא אני לא נשוי...ואיך זה קשור חח ?

בכל אופן אם אתם אומרים שאין טעם לקנות מולטימדיה ב3000 שקל

אז אני אוותר על הרעיון,אבל אין שום דבר טוב במחיר הזה ?

פורסם

כמה פתרונות:

א. להזמין מחו"ל.

ב. לרכוש משומש (אני חושב שראיתי בלוח מכירה AVH-P4200 a של פיונייר למכירה , כולל מודול bt & gps )

ג. סדרת ה avh החדשה של פיונייר בדגם הבסיסי 3200 (שגם כך עולה בשקלים ,לפי זאפ ) כולל כמעט כל מה שצריך למעט ! מודול gps אותו אפשר לרכוש בנפרד. אם זה כבד עליך תמיד תוכל לשדרג בעתיד.

הדגם הזה שכולל DVD , יציאות למסכים אחוריים , כניסה למצלמת רוורס, 4 יציאות RCA + יציאות RCA לסאב, דיבורית bt וכמובן אופציה למודול GPS ) באירופה אפשר להשיג אותו הרבה יותר בזול...

היסטורית רכבים: אלפא 33 -91' :wink: \ קליאו 1.4 -ידנית 2003:-o \ניסן טידה 1.6 אוטומטית 2007 :roll: \ מגאן דיזל ידנית 2008 - :-) \פלואנס 1.6 בנזין אוטומטית (:shock: ) \הונדה סיוויק -2010 ידנית :-D \...עכשיו אין כלום...

• תוכן חדש...