Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5603 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

מצטרף,אם אני יחבר למגבר את כל החוטים הצהובים שזה אומר 12V הוא יקבל יותר עוצמה מהספק ? ואם כן האים אני יצטרך לקצר גם את כל המינוסים אם אני עושה את זה ?

נ.ב אני מיתכוון לזה שהספק יספק כוח רק ליציאה שהולכת למגבר ולא לחוטים שלא בשימוש שרק היציאה שאני מחבר תקבל את מלוא העוצמה של הספק. האיך?

HU-Pioneer 5850UB Front-Focal 165A Monoblock-Mac audio fearless 1000D Amp-Pete 3800W subwoofer-Kicker "L7 12

פורסם

שמעו,אצלי ספק בן 11 שנים,עם הספק של 200 וואט,ו25 אמפר בפיק,מצליח להדליח T-AMP

אבל את ה -DLS A2 שלי,הוא לא מצליח להתניע אפילו.הנורה של המגבר מנסה להידלק,לא מצליחה להגיע אפילו ל 40 אחוז של בהירות הנורה עצמה,ואז הספק קורס.אז מה הוא חלוש כולו?

ג'ובני

פורסם
מצטרף,אם אני יחבר למגבר את כל החוטים הצהובים שזה אומר 12V הוא יקבל יותר עוצמה מהספק ? ואם כן האים אני יצטרך לקצר גם את כל המינוסים אם אני עושה את זה ?

נ.ב אני מיתכוון לזה שהספק יספק כוח רק ליציאה שהולכת למגבר ולא לחוטים שלא בשימוש שרק היציאה שאני מחבר תקבל את מלוא העוצמה של הספק. האיך?

יציאות מתח לא מקצרים ככה סתם!

הספק שלך הוא אחד, והמקסימום שתוכל להוציא מיציאה אחת זה המקסימום שתוכל להוציא מסכום כל היציאות,

אם לדוגמה הספק שלך יכול להוציא מקס' של 10 אמפר , אז זה שתחבר 2 יציאות יגרום לזרם להתחלק בין 2 החוטים, אבל בפועל הספק יספק 10 אמפר .

כמובן שאם תחבר 2 יציאות,אז צריך לחבר דרך 2 דיודות , אחת לכל יציאה ולקצר את הרגל השלילית שלהן, אבל זה לא יתן לך כלום כי מדובר על ספק אחד.

ביצוע תיקוני שפכטל ועבודות צבע בבתים,

פרטים בה"פ .

פורסם

מגניב, עובד. מגביר את המערכת סטריאו של המחשב יותר חזק ואיכותי מאשר המערכת המקורית.

HU: Pioneer 1450UB / Comp: Rainbow SAX 265.20 / Sub: Kicker CVR12" / Amp: Kicker ZX150.2 / Mono: JBL 3501

מותקן על רנו קליאו 98' :lol:

• 4 שבועות מאוחר יותר ...
פורסם

אוקיי סבבה ואיך אני יכול לחבר את כל זה למחשב שיהיה לי גם מקור? יש לי סאבוופר ומגבר לרכב שהצלחתי לחבר אותם ככה לחשמל, אבל אני רוצה לחבר אותם גם למחשב שהסאב יפעל מהשירים במחשב, איך אני יכול לעשות את זה?

פורסם

הספק לא מספיק בשביל להחזיק מגבר של רכב הוא חלש מידי.

אולי לסתם רמקולים זה בסדר. אבל ברגע שהצריכה קצת עולה הוא ינתק מתח.

או יחתוך את הצלילים.

באמת חבל על המאמץ.

אם אתה באמת רציני תכנה שנאי ספק יעודי לזה שבפיקים נותן גם 60 אמפר ואז כבר אפשר להתחיל לדבר.

8)
  • 3 חודשים מאוחר יותר...
פורסם
הספק לא מספיק בשביל להחזיק מגבר של רכב הוא חלש מידי.

אולי לסתם רמקולים זה בסדר. אבל ברגע שהצריכה קצת עולה הוא ינתק מתח.

או יחתוך את הצלילים.

באמת חבל על המאמץ.

אם אתה באמת רציני תכנה שנאי ספק יעודי לזה שבפיקים נותן גם 60 אמפר ואז כבר אפשר להתחיל לדבר.

אני לא יודע על מה אתה מדבר, אני מפוצץ פה את הדירה ולא היה לי ניתוק אחד טפו טפו ומגביר בפול ווליום

לקנות ספק יעודי זה הוצאה לא משתלמת ולא הכרחית.

נ.ב סליחה על ההקפצה פשוט לא בקרתי בנושא המון זמן...

פורסם

ESTK אין צורך בדיודות, כול החוטים בספקים סינים מולחמים לאותה נקודה בפנים.

מה שכן יש ספקים שהירוק והשחור ליד זה מתג נפרד, בספקים אלו חיבור הירוק אם שחור אחר לא ידליק את הספק.

אודי A4

דימה.

פורסם

מה שכתבתי זה מנסיון ומבדיקה אז כנראה שחברת רמקולים אם הספק נמוך ואולי אפילוו רמקולים של בית שקן ההתנגדות שלהם היא 8 אום מה שאומר שההספק הוא עוד יותר נמוך וככה הצריכה של המגבר לא גבוהה.

אבל כל מה שכתבתי כן ממש לא משנה אם אתה מרוצה מהתוצאה. :-P

פשוט אצלי הציפיות יותר גבוהות וכך גם הציוד עצמו.

8)
  • תוכן חדש...