Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5764 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום לכולם

קניתית לפני 3 שבועות שברולט אימפלה 2005. הרכב מהשכרה לשעבר (אני יד 3) נקנה עם 102K ק"מ, הבדיקה הייתה טובה. מבחינת טיפולים הרכב לא היה מטופל משהו. כשבוע לאחר הקנייה העברתי את הרכב טיפול "איפוס" שכולל - פלאגים, שמן מנוע, שמן גיר, פילטר גיר (ערכת גיר למי שמכיר), פילטר שמן, פילטר דלק, פילטר אויר וברקסים קדמיים. לאחר הטיפול הורגש שינוי בנסיעה והורגש שינוי משמעותי בצריכת הדלק, במיוחד בנסיעה עירונית. כמו כן הוספתי תוסף דלק ליקווי-מולי כשנשאר בערך רבע מיכל (בכוונה, זה מיכל גדול יחסית) ומילאתי אויר בצמיגים. צריכת הדלק כעת היא 1/6.5 עירוני ו 1/12 בחוץ.

אחרי ההקדמה המעייפת לא שיש לי בעיות כלשהן כרג, הרכב נוסע חלק וצריכת הדלק שלו הגיונית לגמריי לפי מה שקראתי\שמעתי, אבל רציתי לדעת בכל זאת אם יש עוד תוספים שעליי להוסיף ו\או האם לבצע טיפולי ניקוי למיניהם לכל מיני חלקים שיכולים להשפיע על ביצועי-מנוע\צריכת-דלק (מצערת, אינג'קטורים וכו')? משיטוט בפורום ומעבר על המלצות ראיתי כל מיני תוספים (K44? תוספי שמן? תוספי שמן גיר? רעיונות אחרים?) שאיני יודע אם אני צריך להוסיף או לא ואם מתאימים או לא לרכב הנ"ל. אחי שמבין קצת יותר ממני הסביר לי שהמנועים הגדולים האלה שורפים שאריות פיח בצורה טובה יותר מהקטנים ולכן יש פחות צורך להשתמש בתוספים כמו K44 או לבצע ניקויים מהסוג שאני מתעניין בו.

אם למישהו יש ידע ונסיון על אמריקאיות דומות אני אשמח.

תודה מראש :)

ניסאן מקסימה 2015 גפ"מ

סוניק RS 2014

בעבר: אימפלה 2005 3.4 :( , ספארק 2016 LT+ בליסינג, ספארק 2013 ידני 1.2 בליסינג, לנטרה 94

פורסם

תודה.

השמנים איכותיים. אתמול עשיתי לו ניקוי מצערת עם ספריי קרבורטורים, המצערת אכן הייתה מלוכלכת מאוד. לא הרגשתי שינוי מיוחד בנסיעה אבל אני מניח שתמיד טוב מידי פעם לבצע ניקוי כזה.

ניסאן מקסימה 2015 גפ"מ

סוניק RS 2014

בעבר: אימפלה 2005 3.4 :( , ספארק 2016 LT+ בליסינג, ספארק 2013 ידני 1.2 בליסינג, לנטרה 94

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5764 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

Guest
הנושא הזה נעול לתגובות.
  • תוכן חדש...