Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5752 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום לחברי הפורום

מה לדעתכם עדיף לקנות פולו 1.4 DSG או פביה 1.2 TSI DSG מבחינת חסכון בדלק וטיפולים על פני ביצועים. (אני גם מודע להבדלי ברמת האיבזור)

האם פולו TSI ופביה TSI זה בדיוק אותו מנוע, אותו גיר ואותה שלדה?

פורסם

אהלן, כמי שניצב לאחרונה בפני בחירה בין השתים שבכותרת, אני יכול לספר שעל ה 1.4 ניתן לקבל הנחה יפה לעומת חוסר גמישות בדגם הTSI.

מבחינת חיסכון בדלק, לדעתי הכל תלוי בנהג ואין הבדל משמעותי.

ההבדל המשמעותי בין השתיים הוא רזרבת כוח שקיימת ב TSI.

במנוע 1.2 קיימת שרשרת תזמון (לא צריך לעשות טימינג) לעומת 1.4.

ה1.4 מרגישה נמרצת בזכות גיר DSG, אולם בהשוואה לקורולה (ממנה אנחנו עוברים לפולו) היא מרגישה חלשה.

בהתחלה הזמנו את ה 1.4 בזכות המחיר, אולם לאחר מכן שינינו את ההזמנה ויתרנו על ההנחה לטובת ה TSI

ה1.2 TSI מרגיש מאוד זריז ובעל רזרבת כוח בסל"ד נמוך (נוח להשתלב בתנועה מהירה, עקיפות)

לגבי שקודה אני לא יכול להגיד כלום, מכיוון שלא התחברנו לעיצוב שלה והעדפנו לשלם אקסטרה על עיצוב ואיכות חומרים (לדעתי הפולו מרגישה איכותית יותר מפאביה)

ליום יום: מחפש את המיועדת.... כרגע הצעצוע VTR סקסו 1997

לאשה ולסופ"ש: פורסטר 2016 X ממוגן עם הגבהה

פורסם

גם לדעתי איכות העבודה נראת הרבה יותר טוב בפולו, אבל מבחינתי החסכון של 10000 ש"ח משמעותי שכן אתה גם מקבל יותר איבזור כמו כניסת AUX ויותר תאים.

פורסם

ה1.4 מרגישה נמרצת בזכות גיר DSG, אולם בהשוואה לקורולה (ממנה אנחנו עוברים לפולו) היא מרגישה חלשה.

גיר זה לא מה שישנה את מידת הנמרצות של רכב, אם הרכב היה נמרץ הוא היה כך גם בידני וגם בDSG.

עשיתי נסיעת מבחן בפולו 1.4 ידנית ולפי דעתי מדובר באחת העגלות, מאיצה לאט ובעליות של חיפה מרגישים טוב את העדר הכח, בהילוך נמוך הדבר מורגש במיוחד.

בצע נסיעת מבחן בשני האופציות ותיווכח בהבדלים (הגדולים). :wink:

Straight roads are for fast cars, turns are for fast drivers

:-):arrow::idea:

פורסם

אני מאמין שההשוואה היא לאוטומטי, DSG ירגיש הרבה יותר נמרץ מאוטומטי מקביל, "למזלנו" מנוע ה 1.6 102 קיים כבר הגולף דור 4, תנסה אותה שם עם גיר עצל בדור 4 ותנסה אותה בדור 6 (יותר כבד) ותראה הבדל גדול. נתוני 0-100 של רכבים עם DSG יותר טובים מרכבים עם מנועים הרבה יותר חזקים.

אבל אני מסכים איתך מנוע 1.4 עם 85 כ"ס (כמו גם 1.6 עם 102 כ"ס) למרות שאין לו מה להתבייש במומנט ובהאצות ביניים, הוא מתחת לסטנדרט שיש היום (הונדה מפיקים 90 ממנוע 1.2) ובעליות תרגיש טוב טוב שהמנוע "נגמר" די מהר.

פורסם

השילוב של ה TSI עם ה DSG נהדר

המנוע 1.2 עם הטורבו, נותן המון כח זמין וגם חסכוניות יפה

הוא עדיף על פני מנוע ה 1.4 הישן (מיושן) של הפולו

ולכן לשאלתך, עדיף פאביה

• תוכן חדש...