Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

פרויקט בנושא חשמל

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5738 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

עלה במוחי רעיון , זקוק לכם , המבינים בנושא החשמל, כדי לשמוע את דעתכתם בעניין...

אני מעוניין לבנות מכשיר להתנעת רכבים (במקרה שלי מדובר בטרקטור עם מצבר גמור )

המכשיר יכלול אלטרנטור ומנוע חשמלי שיתחבר ל220, בינהם תיהיה רצועה.

האם מערכת שכזו , ללא מצבר שאוגר את החשמל, יכולה לתת חשמל בכדי להניע כלי ללא מצבר?

במידה ולא , האם ניתן להחליף מצבר בקבל?

כמובן שניתן לקנות מצבר ולפתור את כל הבעיה אבל אשמח להתיחסות בנושא הפרויקט ולא כיצד ניתן להמנע ממנו...

תודה.

פורסם

פאן יהיה כשהשימושיות תתבצע ...:)

ניתן לומר ששילוב בין הדברים ...

כלי עבודה ורכיבים , פרט לקבל, כבר יש ככה שהעלות לא תיהיה גבוהה...

פורסם

שלום רב !

בנושא הפאן לא אתייחס.

בנושא שימושיות, צר לי להוריד לך את המפרשים, אך המציאו כבר את הגלגל, ומכשיר זהה, שמדמה מצבר רזרבי טעון, המטען על ידי הרשת החשמלית הביתית, כבר קיים בשוק, ונקרא בוסטר, וקיים בו גם שעון טעינה כמדומני, אך אין בו אםפשרות טעינה, כך שהוא לא יכול להחליף אלטרנטור.

עדכון:

קיים בהום סנטר, מכשיר הנקרא גאמפ סטרטר, המשמש להנעה והטענה, ללא צורך בכבלי התנעה,כקומפרסור, תאורה ניידת, ומכשיר לניפוח כדורים , ב300 שקל בלבד.

בברכה

צביקה

צביקה נפטר בדצמבר 2016 ועזב אותנו לעולם טוב יותר. יהי זכרו ברוך

ליצירת קשר, בנושא קרבורטורים בלבד , פנה לנייד בלבד:054-4861318

פורסם

צביקה אני יודע מזה בוסטר וכפי שציינתי כבר, אין לי בעיה לרכוש מצבר ולגמור את העניין

ביקשתי התייחסות לחלק הטכני שבפרויקט

אני מעוניין לייצר חשמל עיי סיבוב אלטרנטור בעזרת מנוע חשמלי.

אני מדבר על מנגנון מכני לחלוטין.

בוסטר אומנם ייתן את אותה תוצאה אך עובד בעיקרון שונה.

פורסם

תמיר שלום רב !

טכנית, אינני יודע לענות לך.

פרקטית הוא לא שימושי, וכפי שדן תיקן אותי, בןסטר גם משמש לטעינת מצבר, כך שפקטית, הרעיון שךלך לא שמיש, ונשאר רק אופציית הפאן, שאין לי כמובן איתה שום בעייה , עם זה.

בהצלחה.

צביקה

צביקה נפטר בדצמבר 2016 ועזב אותנו לעולם טוב יותר. יהי זכרו ברוך

ליצירת קשר, בנושא קרבורטורים בלבד , פנה לנייד בלבד:054-4861318

פורסם
אני מעוניין לייצר חשמל עיי סיבוב אלטרנטור בעזרת מנוע חשמלי.

1. אלטרנטור לא מספק זרם מספיק להפעלת סטרטר.

2. זו דרך מאוד לא יעילה לייצר מתח 12V ממקור של 220V.

:turn-l:
פורסם

הפתרון שהצעת לא יוכל לפעול, יובל הסביר מדוע.

הפתרון שכן יפעל הוא בניית או קניית בוסטר. מנסיון רב בדברים האלה- עדיף לקנות. הן משיקולי עלות והן משיקולי יעילות.

בנייה עצמית משתלמת כאשר לא קיים מוצר מדף שעונה על הדרישות או נטו לפאן (ולרוב זה יוצא יקר יותר, שלא לדבר על הזמן).

• תוכן חדש...