Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5404 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

יש לי קורדובה ידנית שנת 2000 וכל פעם שאני עוזב את הגז מעט אחרי האצה, יש מעין זעזוע כזה כאילו זרקתי את הדוושה לגמרי אחרי פול גז..כלומר, כדי לנסוע באמת חלק אני חייב להיות סופר רגיש והדרגתי עם דוושת הגז, מה שכמובן לא יכול להתקיים בכל תנאי הנסיעה. יכול להיות שזה קשור להזרקת דלק סתומה ? ואם כן, כמה מסובך ויקר זה אמור להיות ? זה יכול לגרום לנזק אם אני אמשיך לנסוע במצב הנוכחי ?

תודה!

• ספונסר פורום
פורסם

התופעה שאתה מתאר היא לא תקינה ,אתה כנראה צריך לבצע ניקוי וכיול

למצערת המנוע .

מרכז שרות מומחה לרכבי פולקסווגן אודי סיאט וסקודה .

במוסך רון מקבלים שנה אחריות על עבודה וחלפים .

ישראל ב"ק 18 ת"א 035373204 .

פורסם

יש לי את אותה הבעיה בגולף דור 4 שנת 99 עם מנוע 1400, מה שהוא תיאר זה בדיוק מה שקורה אצלי. אני צריך למצוא זמן ולנסוע למוסך רון לבדיקה כללית של הגיר והקלאץ'.

The difference between a man and a boy is the price of the toy.

• 11 חודשים מאוחר יותר...
פורסם

חברה תודה על התגובות,

ממה שהבנתי זה חופש באיזה צילינדר בגיר או משהו שכזה. אחרי ששני מוסכניקים בשנה האחרונה ניסו לשדל אותי להחליף גיר על המקום (אחד מהם טען שכמה עשרות קילומטרים והגלגלים יתפרקו- ועברו מאז 15 אלף ק"מ), הגעתי למסקנה שהגיר אמנם כבר לא ילד אבל כל ההילוכים נכנסים חלק ולכן אין שום סיכוי שאני מחליף את הגיר כולו. אז האם זו באמת תושבת גיר ? ואם מדובר בחופש בחיבורים של הגיר עצמו עם המנוע, כמה אמור לעלות התיקון מבלי לעשות שיפוץ גיר יקר ?

אגב, אני פשוט משתמש בקלאץ' כל פעם שאני עוזב את הגז, ואז אין שום זעזועים, אבל אני מפחד לשחוק אותו (החלפתי אותו לחדש לפני שנה במוסך רון)

• תוכן חדש...