Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5771 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום רב!

לאחר סיבוב בסוכנויות והתרשמות מכל המתחרות בסגמנט הקטנות. הגיעו לקו הגמר שתי הפיינלסטיות שהתאימו לנו.

מה שחשוב להוריי, (הרכב נקנה על ידם והם ינהגו בו ברוב המוחלט של הזמן). זה נוחות, בטיחות ואיבזור. זה העיקר.

עכשיו, מבחינת כל אלה, הדגם המאובזר של הC3 PACK, מוביל במעט, חוץ מנושא הבטיחות, שכאן יש עדיפות לפיאסטה בציון מבחן הריסוק ובמספר כריות האוויר (כרית אוויר 7, לברכי הנהג).

צריכת הדלק של שני הרכבים דיי דומה עם עדיפות קטנה לפיאסטה, מבחינת שיגרת הטיפולים מדובר על שנה או 15K בפיאסטה ל30K ושנתיים בC3, הצפיפות במושב האחורי ידועה ואצל שתיהן המצב דיי דומה (משמע, צפוף), אך הוא לא רלוונטי להוריי.

ידוע ש2 תיבות ההילוכים מסרסות את המנועים. העצל בפיאסטה והפחות עצל בC3. אך אבי, שהייתה ברשותו C3 משנת 2003 עם אותה תיבת הילוכים הAL4, דווקא לא התלונן לגביה אלא להיפך. בנוסף בעבר היותר רחוק הייתה לאבי פוקוס 2 ליטר אוטומטית שבה הייתה תיבת 4 הילוכים, אני לא בטוח שמדובר באותה התיבה המותקנת בפיאסטה החדשה אך גם לגביה לא היו לו תלונות מיוחדות. מצד שני מדובר ברכבים אחרים עם מנועים אחרים לגמרי לכן אין ממש מקום להשוואה.

מבחינת עיצוב ואיבזור, שני הרכבים יפים ומרשימים מבחוץ, אני מניח עם יתרון לC3 בעלת השמשה הקדמית היחודית. בפנים עיצוב הפיאסטה שובב וצעיר בהשוואה לעיצוב מוקפד וסולידי בC3. מבחינת איכות החומרים התרשמתי שלC3 יתרון מסויים בתחום זה.

אשמח לשמוע את דעתכם ולקבל דגשים נוספים שיסייעו לי להגיע להחלטה.

חשוב לציין שמבחינת המחיר, עלות הפיאסטה והדגם המאובזר של הC3 זהה.

חג שמח.

פורסם

מדובר בשני רכבים מעולים,הפיאסטה כבר הוכיחה את עצמה כרכב הנמכר מסוגו באירופה,ה-C3 נראת נהדר ומאובזר בנדיבות,אני חושב שהפתרון בישבילכם הוא נסיעת מבחן ולראות איזה רכב יותר נוח ופרקטי מבחינתכם.

• תוכן חדש...