Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5775 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

• תגובות 46
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם
אצלנו היו רק חיילות שעברו בהצלחה את מבחני הגורילה והחבית.

משום מה הזכרת לי את דונקי קונג עכשיו ואני לא יודע למה.

ערוץ היוטיוב שלי: BuildiT - DIY Israel.

אם הייתי טוב במתמטיקה, לא הייתי דופק חשבון כל הזמן.

בתאריך 7.5.2025 בשעה 12:58, Night Driver כתב:

ברווז זה עוף ימי. גם מוח של ציפור וגם זיכרון של דג.

פורסם

אני עובד במסעדה, וכמה מלצריות דיברו על זה ורובן ככולן היו שמחות אם היו מציעים להם להשתתף בזה וחלקן אפילו ללא תשלום, העיקר להופיע.

אז לכל אותם "פמיניסטים" - תנו לבחורות לדאוג לעצמן, הן יודעות לעשות את זה טוב מאוד.

פורסם

לא הייתה ולא תיהיה מסעדה טובה מאגאדיר!

מדי שבוע אני נוסע עם החברים לאכול את הלייט נייט שלהם מאז שיש לנו רישיונות כבר כמעט שנתיים!

יש לנו כל כך הרבה מגבונים שלהם שהתחלנו לעשות שטויות כמו לשלוח כמות מסויימת למי שמתגייס מהחבר'ה,

או שכל פעם שמישהו טס לאנשהו מצלמים את המגבונים עם המקום שמאפיין, למשל- יש תמונה ליד הביגבן, צילמתי לפני חודש את האגאדיר עם האייפל, עם רחובות סאניביץ' בבורגס ועוד.. :)

היום:

Alfa Romeo MiTo 2010 Distinctive Move 1.4T 155HP

בעבר:

Minimum SIZE, Maximum FUN. Smart Fortwo 2004 0.7T:twisted:

פורסם

אני חושב שקצת הוגזם פה במודעה המקורית, למלצרית באגאדיר לא תהיה בעיה למצוא עבודה אחרת עם אותו שכר! לא מדובר פה באיזה עבודה עם תנאים הזויים או משכורת בשמיים שיש מה לפחד שיפטרו אותך ממנה, כמו כן אם יש להן קביעות אז גםן במידה ומפטרים אותן אז ישלמו להן פיצויים.

בקיצור תפסיק לחפש בהכל את הקאץ'! זה כמו שיאיימו עליי בפיטורים מתחנת דלק שלמחרת אני אמצא 10 כמוהן!

עמית.

VW GOLF MK2 1.3

FIAT 500L 1.4

MG4 

פורסם
לא הייתה ולא תיהיה מסעדה טובה מאגאדיר!

אין לך מושג כמה ילד המשפט הזה מוציא אותך...

uʍop ǝpısdn sı ɹǝʇndɯoɔ ɹnoʎ sıɥʇ pɐǝɹ uɐɔ noʎ ɟı

פורסם

השבוע אכלתי באגאדיר בלי לשמוע לפני כן על ה"שערוריה" וקיבלתי לוח שנה.

עד שהגיע האוכל היתה לי הזדמנות לקצת סמול טוק עם המלצריות ,

לפי מה שהן אמרו : הדבר הזה נעשה בהתנדבות והרבה רצו לעשות זאת (יותר מ12 החודשים בשנה)

לאחר שזה כבר בוצע הן קיבלו בונוס כספי על כך .

הן רואות בכך מקפצה לקריירת דוגמנות או סתם סוג של חשיפה.

בשורה התחתונה : יש לי במשרד לוח שנה מעניין יותר מאשר זה שהיה לפניו שהכיל תמונות של רכיבים אלקטרוניים שקיבלתי מאחד הספקים שלנו :)

נ.ב. אגאדיר לטעמי הוא בטופ 5 של ההמבורגרים בארץ (אם מזמינים את האנגוס או הדיאנא כי הרגיל שלהם שנותנים בארוחות הזולות לא מי יודע מה) . זה הגיוני שילדים שהיו רגילים לאכול במקדונלדס ועכשיו אוכלים בשר אמיתי מתלהבים מהמקום למרות שלדעתי מוזס ואוונגרד יותר טובים.

נ.ב.2. עוד לא ראיתי פמיניסטית שנראית טוב :)

GTI MK8
 Volvo V40 T5 R-Design - SOLD

GTI MK6 Premium - SOLD

GTI MK4 , MK5 - SOLD

פורסם

אגאדיר מספר אחת!!

עוקף את מוזס ואת כולם בסיבוב.

אפשר לפעמים לבגוד ולנסות דברים אחרים...אבל בסופו של דבר חוזרים תמיד לאגאדיר!!:arrow:

ולגבי הבחורה עם החולצה הלבנה....בדוק זה שינוי מבנה.

DSCF901111111105_resize1.jpg
פורסם
אני מסיק מכך שהן לא ממש אינטליגנטיות... אני טועה?

כן,בגדול.

ממול יש לי שכנה שבשלוש בלילה היא מודיעה לכל השכונה שהיא מגמרת. ובלילה טוב היא מודיעה גם בשלוש וחצי, ובלילה מעולה גם בארבע לפנות בוקר. אז אתה גם שומע את הגבר:shock:

פעם יצאתי עם אחת "מבורכת" כזאת (טוב לא יצאתי......"הסטוסצתי"), זו תופעה !!!

רק שאצלה היא הודיעה שהיא מגמרת כל רבע שעה ועל כן זכתה לשם קוד "מגה אורגזמה".

לראות ולקנא.

ולכל אותן פמניסטיות,הגיע הזמן שתגדילו ותרימו את החזה,תתאפרו קצת, תעשו פן ותתבשמו, אולי ככה איזה גבר ישים אליכן לב.

:roll:

ניתן לפנות אלי בה"פ לייעוץ בענייני יהלומים ותכשיטים

http://www.sheynjewellery.com.hk

פורסם
נ.ב.2. עוד לא ראיתי פמיניסטית שנראית טוב :)

ואני עדיין לא זכיתי לראות פמיניסטית עם רגליים חלקות וללא שיער בבית השחי (כי ככה זה טבעי... :shock: ).

פורסם

יוסי, מה שראית אלו פמניסטיות מזויפות, מסוג לייט.

בנות הגרעין הקשה מקפידות על הופעה טיבעית ונטורליסטית :-D, למען האמת ברוב המקרים הקשים גם שום שיפור לא יועיל...

• תוכן חדש...