Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5717 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אני עברתי צביעת גג,מכסה מנוע ו2 כנפים,ביום שישי האחרון.

עשיתי פחחות אצל "פחחות מישל" ליד כפר ורדים (20 דקות מכרמיאל),מאוד אהבתי את התוצאה (פיאט דובלו כתומה),הצבע חלק ולא ראיתי סימני נזילה,הוא אפילו צבע כנף נוספת בלי שביקשתי,כניראה כדי שלא יהיה הבדלים,זה לא פעם ראשונה שהוא עושה כזה דבר,ביודנאי לנטרה(הרכב הקודם) הוא גם ניסה לטשטש הבדלים על ידי צביעה של חלק נוסף.לא מכיר פחחים שעושים כזה דבר ללא תוספת תשלום.

סך הכול יצא לי 1500 שקל.

כדי לבדוק,תיראה את העבודה שלו,או אם אפילו תהיה במעלות אתה מוזמן לראות את הפיאט שלי :-D.

היום: סיטרואן c3 2026 / סיטרואן c3 2024

פעם: פיאט דובלו 2002, פיאט פנדה 2011, רנו קליאו 2012, סיטרואן קקטוס 2016, מיצובישי ספייס סטאר 2014, רנו קליאו 2022.

פורסם

אשמח אם תוכל לתת לי פרטים שלו,

האם הוא צובע בתנור ?

תוכל להשאיר לי בפרטי כמובן מס' טלפון שלך על מנת שנוכל להיפגש ליראות את העבודה ?

• 4 שבועות מאוחר יותר ...
פורסם

שלחתי מספר שלו ושלי בפרטי,כן יש לו תנור.

אני חושב שהוא עובד בשבת כך שתוכל אפילו להתרשם מהמקום עצמו.

היום: סיטרואן c3 2026 / סיטרואן c3 2024

פעם: פיאט דובלו 2002, פיאט פנדה 2011, רנו קליאו 2012, סיטרואן קקטוס 2016, מיצובישי ספייס סטאר 2014, רנו קליאו 2022.

פורסם

מוסך שפיק ג'רוס בחלוצי התעשייה בצומת קריית אתא, מקצוענים אמיתיים בכל הקשור לפחחות וצבע בתנור, ממליץ בחום מנסיון של מספר שנים איתם.

Straight roads are for fast cars, turns are for fast drivers

:-):arrow::idea:

פורסם

טוב החצאית שוכבת במרפסת סוף סוף, עכשיו רק נישאר לבחור פחח...

תודה לכל מי שהמליץ אבל אם אפשר טלפון .!

• תוכן חדש...