Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5753 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אדי, חוץ ממך אני לא חושב שעוד מישהו בפורום הבין מה זה ה MINIDSP הזה :wink:

בכל מקרה, במחיר שהוא עולה אין שום הגיון ברכישתו כאשר באותו הסכום הוא יכול להביא כרטיס קול מקצועי שיתן לו את כל החיתוכים והמשחקים האפשריים.

איתמר.

"מדינה מפותחת היא לא מדינה בה העניים נוסעים ברכב פרטי אלא מדינה בה העשירים נוסעים בתחבורה ציבורית"

פורסם

אלא אם כן מלחתכילה אתה מחליט שלא בא לך על CARPC או שלא בא לך להתעסק עם פרוססינג דרך כרטיס קול... ואז זו האופציה השפויה והזולה ביותר שאני יכול לחשוב עליה.

B4 2010 - ANY-PHONE + MOSCONI AMAS96 + Pico DSP 8-12 + Stetsom HI.8004 + ScanSpeak D2004 + AlphaSonic 275 + Morel Hybrid602 + Morel CCWR254 + Audison TH10 +

Pioneer TS-X150

C5Aircross - Audsion BitHD + Bcon + Match 2.1amp *2 + Torotech MR2 + Sony XS-162-ES + JL 12TW3

פורסם

הלכתי לבסוף על הAUDIGY 2 ZS

תודה רבה על ההסברים למיניהם

אני אעדכן בהמשך הדרך בלוג מסודר את תהליך הבניה.

כמו כן, אשמח לקישורים בתחום הASIO והKX וכל התחום הזה של חיבור הכרטיס למגברים.

אלי

M-TECH E46

פורסם

תרגיש חופשי להשתמש באופציית החיפוש - יש כאן המון מידע

תחפש הודעות של אופיר (dj-gutz ), חגי (נימיקיפוד), גורל (עתיד), גם הודעות שלי ועוד ועוד כאשר מילת המפתח שלך היא KX PROJECT

לגבי חיבורי הכבלים מראש אני אחסוך לך הרבה חפירות - אם אתה הולך להשתמש בשלושת היציאות האנלוגיות של הכרטיס - לשניים מהן יש בעצם שלושה ערוצים (ימין, שמאל, ערוץ נוסף שיכול להיות או ימין או שמאל של מה שתבחר) ולכן אתה צריך כבל PL3 לRCA3 (מצלמות וידאו בדרך משתמשות בזה לאודיו ימין שמאל + וידאו) אבל סדר הפינים הוא מאוד חשוב וגם מופיע כאן באחת המודעות - אם לא אתה יכול למצוא אותו בארכיון התמיכה של קריאטיב לגבי כרטיס הקול הזה.

כל השאר - אם יש לך חוש טכני - צריך להיות די טריוויאלי.

B4 2010 - ANY-PHONE + MOSCONI AMAS96 + Pico DSP 8-12 + Stetsom HI.8004 + ScanSpeak D2004 + AlphaSonic 275 + Morel Hybrid602 + Morel CCWR254 + Audison TH10 +

Pioneer TS-X150

C5Aircross - Audsion BitHD + Bcon + Match 2.1amp *2 + Torotech MR2 + Sony XS-162-ES + JL 12TW3

פורסם

אני בהחלט מכיר את הכבל..

השאלה האם הוא מחייב?

האם יש אפשרות להוציא 3 צמדים של 2 ערוצים (3 כבלי RCA אל המגברים) דרך שלושת היציאות - כבל מכל יציאה

או אם הבנתי נכון- בעזרת הערוץ הנוסף אני יכול לחסוך את היציאה השלישית (ואין לי סיבה לעשות זאת)

M-TECH E46

פורסם

לא הבנת נכון

אם אתה רוצה 6 ערוצים בלבד אין שום בעייה להוציא מ3 כבלים של pl-2rca

אם אתה רוצה יותר ( יש עוד 2 ) תצטרך להכין/להזמין את הכבלים המיוחדים

כלומר יש 3 יציאות פיזיות

שמ2 מהם ניתן להוציא 3 ערוצים

HeadUnit : Car-Pc | Processor : JBL MS-8 | Front Stage : Woofer - Mpyre 65M , Mid - Dayton RS100-4 , Tweeter - Tang-Band Ceramic 25-1719S | Subwoofer : Hertz HX250D | Amplifiers : A/D/S PQ10 , Hifonics Olympus XI , SPL AB03445 | Wiring : KnuKonceptz , Sommer , Neutrik |

פורסם

קראתי קצת חומר,הבנתי שבכדי לנצל את ה4WAY, אני מוציא יציאה נוספת מכל ערוץ.

אגב, יש קיטים ייעודיים של הכבל הזה בחוץ, מישהו יכול להמליץ עליו? במידה ולא , אני אכין את הכבלים בעצמי, ממש פשוט, ככל הנראה אני אתבסס על כבל רשת CAT7 עם סיכוך כפול וקונקטורים מוזהבים. מישהו חולק עלי?

M-TECH E46

פורסם

אני הכנתי את שלי ב"סנטרוניקס"

עם כבל patch של sommer ופלאגים של neutrik

גורל ( עתיד ) לקח כבל של מצלמה ופשוט הלחים לו קונקטור חדש לפי הpinout הנכון

נראה לי שאין שום בעייה לעשות את זה עם cat7

HeadUnit : Car-Pc | Processor : JBL MS-8 | Front Stage : Woofer - Mpyre 65M , Mid - Dayton RS100-4 , Tweeter - Tang-Band Ceramic 25-1719S | Subwoofer : Hertz HX250D | Amplifiers : A/D/S PQ10 , Hifonics Olympus XI , SPL AB03445 | Wiring : KnuKonceptz , Sommer , Neutrik |

פורסם

מראש אני מודיע אני לא מבין גדול בענייני ה-CARPC

אבל יש לי שאלה הנוגעת למערכת של לאון {אחת המערכות המכובדות ביותר בפורום}

הנשלטת CARPC יש לו גם כרטיס קול של רולנד גם ביט 1 ואת החיתוכים הוא מבצע מהמגברים

אז מה יוצא בעצם מכול הבלגאן הזה.?

http://www.carsforum.co.il/vb/member.php?u=79493

פורסם

המערכת של לאון משנה את הקונפיגורציה שלה כמו זיקית.

הוא בקרוב מחזיר את הרכב למפעל ועובר לרכב אחר ויתכן וכל נושא הCARPC אצלו ינטש לטובת יחידת דאבל דין עם יציאה אופטית.

מה שקורה אצלו זה שהCARPC והכרטיס קול של רולנד מהווים רק מקור (אפילו על הווליום זה לא שולט - רק דרך הDRC)

שליטת הווליום של הDRC היא הדבר היחידי שהוא אנלוגי במערכת שלו עד לרגע שמגיעים לדרגות הסף של המגברים.

החיתוך ואיבוד האות מתבצע במגברים - אבל השליטה בהם מתבצעת דרך הBIT1 ולכן הוא משתמש בו.

הוא גם ניסה להשתמש בקרוסים הפסיביים של התסיסס אבל לאחר שהוא כמעט איבד שפיות ובריאות מנטליים ופיזיים מלרוץ לתא המטען ולכבל כוויות מהמגברים (כן כן - אתם לא יודעים לאיזה טמפרטורה מגברי קלאס A יכולים להגיע...) הוא החזיר את הקרוס הפסיבי למפעל ונשאר עם הביט1

המערכת היא פשוט חלום רטוב - רק חבל שבעמידה עם רכב מותנע היא לא מחזיקה יותר מרבע שעה לפני שהמגברים מכבים את עצמם בגלל וולטאז' נמוך מידי.

Pioneer TS-X150

פורסם

מלבד ניוטריק - אני זקוק לשמות של יצרני קונקטורים איכותיים.

אני צריך קונקטורי TRS, TRRS וRCA עבור בנית הכבל. המלצות?

כמובן שהם יוזמנו מחו"ל (אלא אם כן ניתן להשיגם בארץ במחיר דומה)

M-TECH E46

פורסם

כמובן

http://www.madisound.com

Pioneer TS-X150

• תוכן חדש...