Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

Gymkhana THREE, Part 2; Ultimate Playground; l'Autodrome, France

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5766 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אז לאחר זמן מה, הג'ימיקאנה שלישית של קן בלוק יוצאת, והפעם ב-2 חלקים :

חלק אחד שזה מן קליפ של איזה זמן שכל כולו כולל המילים של השיר מדברים על הג'ימיקאנה (וכמובן כולל קטעי נהיגה של קן בלוק מותאמים לקליפ)

והחלק השני של הג'ימיקאנה עצמה.

צפייה מהנה.

חלק ראשון : הקליפ

http://www.youtube.com/watch?v=EYUSlnXcYeU דרך יוטיוב
ERROR: If you can see this, then YouTube is down or you don't have Flash installed.

חלק שני והמעניין יותר הג'ימיקאנה עצמה : Gymkhana THREE, Part 2; Ultimate Playground; l'Autodrome, France

http://www.youtube.com/watch?v=4TshFWSsrn8&feature=player_embedded#! דרך יוטיוב
ERROR: If you can see this, then YouTube is down or you don't have Flash installed.

- BLUE HONDA CIVIC EX EF (ED4) D16Y8 1991

- BLUE HONDA CIVIC ES FD 2008

- Black HONDA CIVIC HATCH 5DR 2006 manual

• תגובות 35
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם

לאחר שש וחצי דקות היו הצמיגים האחוריים לאבק :evil:

גדול מהחיים, גם הסרטון וגם הלוקיישן. מאידך, יש מישהו בפורום שבטח ישמח לתת לו כמה טיפים לשיפור :roll::lol:

עם רגל בחוץ... :beerchug:

פורסם

קודם כל,

אני חושב שצריכים לעשות סרט איתו [משהו כמו מהיר וחלקלק 2].

דבר שני לא שמתם לב לכוכבת האמיתית פה :פייסטה עם 650 כ"ס

ובמילים שש מאות כוחות סוס !

וואו על כזה משקל .

אם שמתם לב היו לו כמה מיקרים שהוא מחליק ופוגע בבנקט [ 1.26]

מה שבטוח אוטו ממנו לא הייתי קונה :oops:

טוב שם טוב משמן טוב

פורסם

בכל סרט שלו יש קטע שהוא באחד ההחלקות משפשף איזה קיר/בטונדה או משהו כזה.

הוא ללא ספק מתנהג עם הרכב כאילו זה מכונית על שלט, או איזה משחק פליסטישן. זה פשוט מדהים.

הסרטון של הפורזה 3 נחמד ומעניין,האומנם נראה הזוי אבל די דומה לדברים שהוא עשה בסרט.

אני חושב שבמסגרת המשחק עשו כמו בניד פור ספיד את אופצית הדריפטינג ששמה גם עם סייויק אתה עושה דריפטים ברמה שלא תבייש סלביה,אז על אותו עיקרון עשו במשחק FORZA 3 עשו אפשרות של ג'ימיקאנה,שככל הנראה עשו שהרכב מחליק בקלות עם יכולות שליטה בדריפט יותר קלות. שים לב מבחינת השלב המתחם הוא מאוד גדול וניתן די להשתגע עליו בדומה לסרטיו של קן בלוק.

הנה עוד אחד שמישהו עשה עם הפיאסטה החדשה כביכול .

http://www.youtube.com/watch?v=pWgerX2_eNc&feature=related

אכן הוא יכול לעשות את הדברים הללו היות ויש לו כמו הספונסר שלו מפלצת אנרגיה עצבנית מתחת למנוע. הכמות כוח שיש ברכב זה משהו מדהים.

גם 2 האימפרזות הקודמות הלו היו מאוד חזקות וסביבות ההספקים הללו (הפיאסטה אבל יותר חזקה מהן אני חושב זכור לי שהכחולה הראשונה הייתה עם 530 כ"ס).

- BLUE HONDA CIVIC EX EF (ED4) D16Y8 1991

- BLUE HONDA CIVIC ES FD 2008

- Black HONDA CIVIC HATCH 5DR 2006 manual

פורסם

אהבתי במיוחד את המבט ההיסטרי שלו כשהוא כמעט ופגע בקיר כשנכנס למסלול בהחלקה. פשוט סרטון מדהים. לטעמי הכי טוב שלו עד עכשיו.

BMW 325i E46

שלום, רוכב.

נא לא לבקש ממני גישה לאוף טופיק

פורסם

Woohoooooo!

תקשיבו על 720p במסך Full HD 23" זה מטורף!

שוב הוא השאיר אותי חסר הבעה. :shock:

ליום יום: Alfa Romeo 147 2.0 TS 2002 with 4 Koni & 30mm MAD lowering springs

לאישה: Alfa Romeo Mito Multiair 135HP 2014

לנשמה: Lancia Delta GTi.e 2.0 16v

פורסם
אהבתי במיוחד את המבט ההיסטרי שלו כשהוא כמעט ופגע בקיר כשנכנס למסלול בהחלקה. פשוט סרטון מדהים. לטעמי הכי טוב שלו עד עכשיו.

הוא לא כמעט ופגע, הוא פגע.

אבל לא נשמור לו טינה על זה...

:)

• תוכן חדש...