Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5788 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם
לא קיים בניידות איתוראן? שיכול לנטרל את הרכב מרחוק?

למה אתה חושב שאיתוראן יכול להשבית כל רכב מרחוק? כדי שהרכב יושבת מרחוק ע"י האיתוראן, צריך להיות קודם כל מנוי באיתוראן, שנית כל צריכות להיות מותקנות ברכב מערכות רלוונטיות.

ZX 94 > קסנטיה 97 > לנסר 2007 > מונדאו 2007 > קורולה 2013 > קורולה 2015 > איוניק 2018 > סיוויק 2002 > מזדה3 2018

Everybody in the galaxy tries to take over the galaxy. The trick is to be left alone by whoever succeeds

• תגובות 49
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

ימים פופולרים

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם
הבעיה היא בשוטרים שעושים עלייך " ניסוי כלים " מבלי שעשית כלום.

הבעיה מתחילה מתי שהתכולה יקר ... ורואים שלא תעשה בעיות ...

אתמול בהרצליה במקום שומם וללא מוצא בחניה החנינו את הרכבים,שלפנו בקבוק ואן גוך איכותי ושתינו לנו 7 אנשים לבדנו באזור השומם כוסית לפני ההליכה למועדון.הגיע שוטר (חבוש פאה) בנסיעה מהירה נראה כמתנדב,לא מזדהה לא מסביר יצא בברוטליות והתחיל לצעוק מה אתם עושים זה לא חוקי נו נו יאאלה תשפכו תשפכו תפס את הבקבוק באלימות פתח שפך אותו וזרק אותו פתוח על המושב ברכב! לאחר מכו אמר לחבר שלי הנהג של הרכב השני יאאלה כנס לאוטו ותעוף מפה מי רוצה להסתבך יאאלה אני לוקח לתחנה זה פלילי.

חבר'ה טובים מתנדבים במשטרה שלא עשינו באמת בלאגן במקום שומם ומתנדב שחושב שהוא אלוהים.

מחר על הבוקר יוצא מכתב תלונה למשטרת ישראל ואני מתייעץ עם העו"ד שלי הגשת תלונה למח"ש.

שוטר שבאמת רוצה לאכוף את החוק לא אומר לבנאדם ששתה כנס ותנהג,יתנהג וידבר בצורה מתורבתת,יסביר ויכבד את האזרח ורכושו,אדם כזה יוצר רק אנטי ושנאה למשטרה.

גם אם היה מדבר יפה ומבקש למרות שהוא בכלל לא היה חייב לשפוך את האלכוהול היינו מצייתים לזה.

חוק טיפשי ומטומטם שנותן לאנשים דוחים כאלו לגיטימציה של שכרון חושים מה"כוח" שנתנו להם.

לא נורא המקפיא גם ככה מלא בקבוקים אבל מי שמתנהג ככה יטורטר טוב טוב למחלקת התלונות המשטרה כמה שאפשר.

אוטו זה כמו אישה.היית נותן את האישה שלך למישהו אחר?

פורסם

גוזל - יש חוק שאוסר עליך להשאיר רכב מונע ללא נהג.

בנוסף, בניידת ישנם דברים שאתה לא רוצה שמישהו ינצל את אותו הרגע שהשוטר לא שם לב ויקח חלק מהם, אז כן. צריך לנעול את הניידת.

לא מבין מה מצחיק פה, חוק מבורך.

פורסם

החוק הזה פשוט מגוחך, מזכיר קצת את 1984.

אסור לבנאדם ללכת ברחוב עם בקבוק בירה ולשתות... לאיפה הגענו?!

Auto Emoción

פורסם
לא נורא המקפיא גם ככה מלא בקבוקים

אבל מי שמתנהג ככה יטורטר טוב טוב למחלקת התלונות המשטרה כמה שאפשר.

למה אתה רוצה לטרטר את המתנדב ? זה לא בסדר . וגם תפסיק להתבכין , כי אתה כתבת שעברתם על החוק , ותפסו את כל ה7 אנשים שותים מבקבוק ,

פורסם
מאוד מצער לשמוע על דברים כאלו חשוכים שנאמרים מאדם שחי בעידן המודרני. אדם שירצה ללכת מכות, ילך מכות. אדם שירצה לרצוח, ירצח. בלי קשר לאלכוהול או לא. אז הפעם הם מצאו את השעיר לעזאזל שלהם, סבבה, פנאן, אבל על חשבונם של מאות אלפי בליינים אשר שותים ולא נוהגים באלימות?

+:mm_yeah:

לא פעם אני אני וחבריי ניהלנו וויכוח על החוק החדש הזה, ואני גם לא מבין את הקישור הזה של אלכוהול ואלימות, אדם שמסוגל לקחת סכין ולדקור אדם אחר יעשה את זה גם בלי אלכוהול לא חסר במדינה שלנו אנשים שיוצאים ורק מחפשים קצת אקשן ומדחיפה אחת קטנה אנחנו שומעים למחרת על הרוג מדקירה.

כבר עברנו את גיל הטיפש עשרה ואת התירוצים של הילדים של שתיתי לא ידעתי מה אני עושה, בולשיט אדם ששותה מודע לגמרי למה שהוא עושה אומנם הוא משוחרר יותר ומעורפל אבל שיכור כלוט אני לא רואה את עצמי בחיים דוקר מישהו או מתחיל לשהתולל בגלל שדחפו אותי או משהו מבקשים יפה סליחה כולם באו להינות ממשיכים.

ולגבי הגבלת השעה אני ממש לא רואה מה התרומה פה מי שירצה יקנה מוקדם יותר את האלכוהול שלו מה ההבדל? כולם מדברים על בני נוער שתויים שיתחילו לאכוף יותר את הגבלת המכירה לקטינים ושיוציאו כבר חוק נגד העניין של המוכר לא הסכים למכור לי יש מצב אני נותן לך כסף תקנה לי? ואז הבעיות יפתרו (אותו הדבר לגבי סיגריות).

פורסם

קראתי רק חלק מהתגובות.

לדעתי הסמכות שניתנה לשוטרים מוגזמת ואותי זה לא מצחיק - אותי זה מפחיד.

כששוטר שופך בקבוק אלכוהול לחבורת צעירים רועשים ומסטולים מהתחת באמצע הלילה- כן, זה בסדר גמור. אני בעד.

אבל כששוטר מכריח בנאדם שיושב בשקט ונהנה מהשקט, לשפוך את בקבוק הבירה הבודד שלו ביום שישי אחרי הצהריים על חוף הים בתל אביב- אותי זה די מפחיד. (וזה קרה, וקורה, למרבה הצער יותר מדי). כשנותנים לשוטרים בישראל סמכויות, הם בדרך כלל לא יודעים איפה להפסיק להשתמש בהם.

אסף.

פורסם
+:mm_yeah:

לא פעם אני אני וחבריי ניהלנו וויכוח על החוק החדש הזה, ואני גם לא מבין את הקישור הזה של אלכוהול ואלימות

צא לעשות סיבוב בתאי המעצר בתחנת המשטרה המועדפת עליך באיזור תל-אביב ביום שישי בלילה ואז כולי תקווה שתבין :-)

A man walks down the street in that hat, people know he's not afraid of anything

פורסם
מאוד מצער לשמוע על דברים כאלו חשוכים שנאמרים מאדם שחי בעידן המודרני. אדם שירצה ללכת מכות, ילך מכות. אדם שירצה לרצוח, ירצח. בלי קשר לאלכוהול או לא. אז הפעם הם מצאו את השעיר לעזאזל שלהם, סבבה, פנאן, אבל על חשבונם של מאות אלפי בליינים אשר שותים ולא נוהגים באלימות?

מצטער שזה מצער אותך.

אותי יותר מצער זה הדברים שאתה רושם ללא הבנה מינימלית, אתה למדת אולי קצת מחקרים על השפעת האלכוהול על גוף האדם?

אתה ידעת שבן אדם שביומיום יכול להיות הכי נחמד, הכי נגיש, מלומד, מה שתרצה, בין רגע יכול להיפך לנורא שבאדם בעזרת כמה משקאות בודדים, ולראיה יש לך את מר בחור מאבטח הרמטכל, חייל וקצין מצטיין מיחידה מובחרת שכל עתידו בצבא היה לפניו, ובין רגע מחק והרס הכל ואת חייו ואת אשתו ומשפחתו לעתיד בגלל שיכרות. אז כן ידידי, אלכוהול מקהה את החושים עד כדי עיוורון טוטאלי, אדם מסוגל לעשות דברים נוראיים ולמחרת לא יזכור דבר.

ואם אני ואתה שמשלמים מיסים, רואים שעושים בכסף שימוש ראוי כדוגמה המלחמה באלכוהול, אז בוא נגיד תודה ונפסיק לחפש סיבות לרדת על המשטרה.

ובכל אופן תגובתי התייחסה לסיפור של פותח השרשור, להבא תקרא טוב את התגובה לפני שאתה קורא לי אדם חשוך.

גועל נפש שאתה לא חושב שלחיילים מגיע להינות כמו שצריך כשהם חוזרים הביתה,

לפעמים אחרי שבוע לפעמים אחרי 21, כל מה שאני רוצה זה לצאת עם החברים שלי ולהינות ואז באים ימנים יפי נפש כמוך,

אתה בטח מאלה שמפגינים נגד חיילים במחסומים, אנשים כמוך הם בושה למדינה!

אני חייב להגן עלייך כמו על כל אחד אחר, זה בעיניי השוויון הכי גדול שתקבל ממני ומכל חיילי צה"ל, גם הג'ובניקים בקריה

שמשרתים בצבא הזה כדי שאתה תוכל להמשיך לחיות בדעותייך ובראיית העולם העקומה שלך.

אני לא מגן על דמוקרטיה, אני מגן על החופש של עם ישראל, של היהודים שחיים בארצינו, והדמוקרטיה ממש לא מעניינת אותי!

תשמע חיילצ'יק נחמד שמגן עליי, הזרם הימני הוא בעד מחסומים והוא בעד מדינת יהודית בלעדית ליהודים, הזרם השמאלני הוא נגד מחסומים נגד העוצר על עזה, נגד הפעולות של צה''ל בגדה ובאזח''ע. גם היה זמן שאני הייתי בצבא ולחמתי והגנתי ואיך שלא תקרא לזה. אנשים כמוהו לא בושה למדינה, המילים שלך הם בושה לעצמך בעיקר, ובוא נהיה אמיתיים, מעטים מאוד הלוחמים שהולכים לקרבי כי הם מרגישים חובת שליחות למדינה, הפטריוטיות נעלמה מזמננו, היא שייכת לדור הקודם, אז תכבד אותם ואל תדבר שטויות. נגיד ואתה הלוחם שבלוחמים, זה עדיין לא נותן לך את הזכות להשתכר בפומבי. בזמן השירות שלי יצא לי להיות רצוף בבסיס 54 ימים בלבנון 2, ובעופרת יצוקה 40 יום, אבל עדין לא הרגשתי צורך לצאת הביתה ולהתחיל לשתות כמו פסיכופט.

''גם דברים פשוטים יכולים להיות טובים'' - אביה בת ה-10

CBR600RR-sold

z-750-crashed

wrx run by ecutek-sold

פורסם

מי כמוני שונא את המשטרה אבל אני הכי שונא נהגים ששותים ונוהגים,אתה רוצה למות? בבקשה רק אל תיקח איתך אחרים בדרך!

אני בעד הענשה חמורה ביותר לכל אלה ששותים ונוהגים ומסכנים אחרים ואת עצמם !

זה רוצחים פוטנציאלים

Seat Ibiza Cupra 07:twisted:

פורסם
מצטער שזה מצער אותך.

אותי יותר מצער זה הדברים שאתה רושם ללא הבנה מינימלית, אתה למדת אולי קצת מחקרים על השפעת האלכוהול על גוף האדם?

אתה ידעת שבן אדם שביומיום יכול להיות הכי נחמד, הכי נגיש, מלומד, מה שתרצה, בין רגע יכול להיפך לנורא שבאדם בעזרת כמה משקאות בודדים, ולראיה יש לך את מר בחור מאבטח הרמטכל, חייל וקצין מצטיין מיחידה מובחרת שכל עתידו בצבא היה לפניו, ובין רגע מחק והרס הכל ואת חייו ואת אשתו ומשפחתו לעתיד בגלל שיכרות. אז כן ידידי, אלכוהול מקהה את החושים עד כדי עיוורון טוטאלי, אדם מסוגל לעשות דברים נוראיים ולמחרת לא יזכור דבר.

ואם אני ואתה שמשלמים מיסים, רואים שעושים בכסף שימוש ראוי כדוגמה המלחמה באלכוהול, אז בוא נגיד תודה ונפסיק לחפש סיבות לרדת על המשטרה.

ובכל אופן תגובתי התייחסה לסיפור של פותח השרשור, להבא תקרא טוב את התגובה לפני שאתה קורא לי אדם חשוך.

נאלץ לחזק פה מאוד את ליאור, יש משקה אלכוהולי מאוד מסוכן שנקרא אבסינט', שיכרון חושים זה במילים יפות מה שהוא יכול לגרום

Confidence In Motion

פורסם

הרעיון פה הוא בעצם להוריד את כמות המבלים השיכורים בשעות מאוחרות.

זה הגיוני ביותר כשאתה רוצה להוריד את הקטל בדרכים ואת האלימות.

אני מניח שהשלב הבא יהיה לסגור את המועדונים בסביבות 2:00 בבוקר, שזה גם צעד חכם כי ממש מעצבן שיוצאים לבלות רק בסביבות 1:00 בבוקר וזה פוגע ביכולת העבודה ביום שלמחרת (יש אנשים שעובדים גם בסופ"ש).

זו צורה יחסית טובה לשנות את ההרגלים האידיוטיים האלו.

שיהיה ברור שרוב התאונות שנגרמות משכרות מתרחשות בין 3:00 ל6:00 בבוקר.

פורסם

עצוב מאוד שנפתח דיון כזה ועוד יותר עצוב שזה מה שמעסיק אותך ולבטח מצחיק אותך.

שהמשטרה סוף סוף אוכפת חוק כמו שצריך, וממש משקיעה בשביל לאכוף אותו על מנת להוריד את מקרי האלימות, נהיגה בהשפעת אלכוהול ועוד הרבה דברים שההשלכות שלהם הם מהאלכוהול, במקום להגיד למשטרה כל הכבוד ולתת ח"ח אתה מתעסק בשטויות כמו "האם השוטר כיבה את האוטו או לא", זה פרט מאוד שולי, ואם זה מה שמעסיק אותך אז תסלח לי אדוני, עם כל הכבוד זו התנהגות ילדותית.

נכון שאין לנו בארץ את המשטרה הכי טובה בעולם, וגם אם היא היתה הכי טובה בעולם עדיין היה לנו תלונות כי אנחנו ישראלים, וברגע ששוטר ממלא את תפקידו, שזה אומר לאכוף חוקים שאתה עובר עליהם, אז אין סיכוי שתחבב את השוטר, צריך לדעת לפעמים לזרוק מילה טובה ולא לחפש בקטנוניות את המשטרה על כל דבר קטן.

שנה טובה ושבוע טוב.

פורסם
איזה חוק חדש?!

החוק החדש אוסר על פיצוציות למכור אחרי השעה 23:00

אני לא מכיר חוק נגד שתיית אלכוהול בסביבת רכב ממונע :)

יש חוק חדש שאסור לשתות במקומות ציבורים בלי קשר לשעה.

פיצוציות יכולות למכור תמיד אלכוהול.

אחותי שוטרת אני יודע מה אני אומר

פורסם
לא קיים בניידות איתוראן? שיכול לנטרל את הרכב מרחוק?

לא מספיק המדינה שלנו זורקת אותנו לכל הרוחות בתור סדירניקים עוד באים החבר'ה בכחול ונכנסים בנו!

מיותר לחלוטין! לאף אחד כבר אין כבוד לחיילי צה"ל? לפחות ללוחמים??

בשביל מה להכניס ראש בריא למיטה חולה, כאשר אפשר למנוע תרחישים מסוג זה אם פועלים בצורה נכונה.

צר לי שאתה חושב "שהמדינה שלך זורקת אותך לכל הרוחות", מבחינתי לשרת בחידה קרבית ולצאת הביתה כל 21 יום ולפעמים לסגור יותר ימים בבסיס, אינה קשורה לחוק שרוצים לאכף במדינה, אני שומרת על התושבים מפני אלו שרוצים לפגע בנו ואף לוחם או כל אזרח אינם מעל החוק, אם זה החוק וזה מה שהוחלט צריך לקבל אותו, או שלא ולפעול בדרכים כדי לשנות.

ל'

תגיש כזאת תביעה אזרחית ואחרי שבוע עוד תוכל להראות לחברים שלך את טביעת הנעל של השופט על התחת שלך לאחר שהוא בעט אותך החוצה מבית המשפט.

• תוכן חדש...