Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5788 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם
אתמול בהרצליה במקום שומם וללא מוצא בחניה החנינו את הרכבים,שלפנו בקבוק ואן גוך איכותי ושתינו לנו 7 אנשים לבדנו באזור השומם כוסית לפני ההליכה למועדון.הגיע שוטר (חבוש פאה) בנסיעה מהירה נראה כמתנדב,לא מזדהה לא מסביר יצא בברוטליות והתחיל לצעוק מה אתם עושים זה לא חוקי נו נו יאאלה תשפכו תשפכו תפס את הבקבוק באלימות פתח שפך אותו וזרק אותו פתוח על המושב ברכב! לאחר מכו אמר לחבר שלי הנהג של הרכב השני יאאלה כנס לאוטו ותעוף מפה מי רוצה להסתבך יאאלה אני לוקח לתחנה זה פלילי.

חבר'ה טובים מתנדבים במשטרה שלא עשינו באמת בלאגן במקום שומם ומתנדב שחושב שהוא אלוהים.

מחר על הבוקר יוצא מכתב תלונה למשטרת ישראל ואני מתייעץ עם העו"ד שלי הגשת תלונה למח"ש.

.

מי ייתן שתפתח לו את הצורה , לאף שוטר אסור להתנהג כך , למרות שראיתי את זה קורה עשרות פעמים ..

הבעיה היא הבחנה בין עיקר לטפל , וחוק ה"שפיכת אלכוהול " הינו טפל .

העיקר הוא השתוללות ברחובות כביכול ואלימות שבהם אפשר היה להתמודד עם החמרת הענישה , כך שכל אדם יחשוב יותר מפעמיים , גם אם הוא שיכור , האם לנהוג באלימות . אבל בישראל כמו בישראל הולכים לחאפר ומכסים לעצמך את התחת . העיקר בשביל להראות שאתה עושה משהו גם אם הוא מעשה דבילי.

אם נערים משתוללים החוק הזה לא יגביל אותם מלשתות ולא יעניש אותם . לעומת זאת אפשר לעצור אותם בהפרעת סדר ודומיו .

לעניין החיילים -

אנו המדינה היחידה שמתנהגת ללוחמיה ככה , ואם לא היה שיפור מסויים גם היינו משלמים ממזמן .

מי שמע על מדינה שנותנת הנחה באגרה ללוחם שלה בעת ירידה מן הארץ . פשוט מטומטם . (למרות שבא איתן כבל וביטל אותה )

וכן לחיילים מגיע הטבות וגם זכויות יתר . במיוחד לקרביים ולמשפחותיהם הרי הם מסתכנים ולא אותו "אחר" בקרייה ודומיה ..

• תגובות 49
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

ימים פופולרים

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם

יש שני חוקים חדשים.

הראשון מתייחס לאיסור על מכירת אלכוהול אחרי 23:00 והשני שלא קשור אליו מתעסק באיסור שתייה במקומות ציבוריים.

וליאור, יש אנשים שלא יכולים להיות קרביים מסיבה זו או אחרת. לא אפשרי שתהיה לך זכות יתר על אחרים, ולא משנה מה אתה עושה בתקופה של 3 שנים מהחיים שלך.

פורסם
מאוד מצער לשמוע על דברים כאלו חשוכים שנאמרים מאדם שחי בעידן המודרני. אדם שירצה ללכת מכות, ילך מכות. אדם שירצה לרצוח, ירצח. בלי קשר לאלכוהול או לא. אז הפעם הם מצאו את השעיר לעזאזל שלהם, סבבה, פנאן, אבל על חשבונם של מאות אלפי בליינים אשר שותים ולא נוהגים באלימות?

בסינגפור אכיפה נוקשה וענישה דרקונית העלימו את הפשע כמעט לחלוטין. ג'וליאני הפך את הניו-יורק לאחת הערים הגדולות הבטוחות בעולם באמצעים פחות נוקשים מסינגפור אבל על עיקרון זהה. בעבר ביפן היה רק עונש אחד - מוות. פשע לא היה קיים. אם רוצים ליצור חברה בטוחה צריכים לאכוף את החוק בצורה הכי עיוורת ונוקשה.

פורסם

הבעיה אצלנו במדינה (וזאת דעתי האישית) שהחוק מתבסס על העבריינים ולא על האזרחים שומרי החוק.

יש תופעה (רעה) של שתיית אלכוהול ואלימות -נפסיק למכור אחרי ../ לא נאפשר לשתות בחוץ.

הראי כולם מבינים שאותם מקרים של אלימות ממש לא מייצגים את כלל החברה אלה את הפרט הבעייתי והעבריין.

צר לי שקובעים ומחוקקים בארץ חוקים דווקא לפי העבריינים ולא חוקים הגיונים שלא יפגעו באזרחים ההגונים.

HONDA CIVIC hatchback-RED

פורסם

א. הדיון הזה מתחיל לגלוש לפסים שאינם רלוונטים לפורום רכב. את הדיון אודות חיילי צה"ל, המחסומים ושות' אתם מתבקשים להשאיר מחוץ לשרשור הנוכחי.

ב. השרשור הועבר לפורום אוף-טופיק היות והקשר שלו לעולם הרכב מיקרי עד כדי זניח.

ג. נא להתנהג בהתאם.

מחפש סוזוקי ג'ימני סטיישן 1,600 סמ"ק אוטומט

• תוכן חדש...