Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5763 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שנה טובה וחג שמח לכולם!

אחרי שחיפשתי את הנושאים בפורום יש לי כמה שאלות קטנות:

1. ברשותנו פיאט פונטו שנת 2005. בספר רכב כתוב שיש "מערכת פיאט קוד". האם הכוונה לאימובילייזר?

2. האם מפתחות רכב של אותו הדגם שונים זה מזה? האם בעזרת המפתח שלי אוכל לפתוח איזשהי פיאט פונטו אחרת?

3.איפה פיזית מתקינים ברכב את האיתוראן?

תודה מראש,

פורסם

בודאי שלכל מכונית מפתח שונה, ומספר המפתח חרוט בד"כ על לוחית מתכת קטנה הצמודה לצרור המפתחות המקורי או חרוט על המפתח עצמו או מסופק בדרך אחרת עם הרכב (על מנת לאפשר הזמנת מפתח תואם מהיצרן במקרה אבדן).

כמוכן כאשר יש אימובילייזר הוא ייחודי לכל רכב.

לי אישית היה מקרה של תאימות מנעולים - היה ברשותי רנו 14. באחד הימים נכנסתי לרכב ורציתי להניע אותו - אולם המפתח לא הסתובב (בדגם זה מפתחות הדלת וההנעה שונים). התברר כי באופן מקרי מפתח הדלת של הרכב שלי תאם את הדלת של הרנו 14 של השכנים, שהיה באותו צבע וחנה סמוך לרכב שלי, אולם למזלי מפתח ההנעה היה שונה.

לפני 5 שעות, David32 כתב:

מה שאתה לא מבין זה שאתה מבזבז את הזמן שלך, את תעבורת האינטרנט שלך ואת אורך החיים של סוויצים במקלדת שלך.

פורסם
תודה! מה לגבי האיתואן-איפה ממקמים אותו ברכב?

בכל רכב במקום אחר (תלוי בהשקעה של המתקין).

בכל מקרה, בפונטו אין איתורן

אם זה לא מקולקל- אל תתקן את זה.

• תוכן חדש...