Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5761 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

יש לי פיג'ו 206 שנת 2000 מנוע 1400 עם 154000 ק"מ אוטומט

כאשר אני נוסע בכביש מהיר החום מנוע עולה עד 150 מעלות כאשר אני משחרר את דוושת הדלק הוא יורד חזרה ל90(בהדרגה)

כאשר הרכב בנסיעה בתוך העיר לא עולה החום בכלל(מכיוון שיש כל רגע עצירות ואין נסיעה רצופה)כשהוא מגיע ל150 מעלות הוא לא עובר יותר גם כי אני מוריד תרגל מדוושת הגז! יש טרמוסטת שנפתח ב 89 מעלות החלפתי רדיאטור חדש מישתמש רק במים ירוקיםיש לציין שלא חסר מים אף פעם)פעם אחת נסעתי בכביש מהיר ואז עלה החום ל 150 עצרתי מהר את הרכב בצד תוך כדי שאני עוצר פתחתי תמיכסה מנוע שמתי יד על הרדיאטור והרדיאטור קר והיה אפשר לגעת בו ואז פתאום התחיל להתחמם לאט לאט ואז המאווררים נכנסו לפעולה(כנראה שרק אז נפתח הטרמוסטט!! ולא יכול להיות שזה טרמוסטת לא תקין כי כשהרכב עומד הטרמוסטט נפתח בזמן!מה יכולה להיות הבעיה?ומה עלות התיקון?

פורסם

אני חושב, שאתה מסתכל על השעון הלא נכון.

עד כמה שזכור לי באוטו שלך יש שעון חום של שמן מנוע - בצד ימין של הלוח שעונים ושעון חום מיים - ממוקם בתחתית שעון טורים.

מה מראה כל אחד מהשעונים ?

פורסם

אני יודע איפה זה שעון חוםם!!

ודרך אגב בגיר ידני יש את השעון לחץ שמן אצלי יש רק טורים מהירות חום מנוע ודלק!

פורסם

לא בטוח שאתה יודע היכן השעון חום !!

ב150 מעלות, המנוע היה נתפס !

מה שבטוח שלקרוא את השרשור שלך ללא סימני פיסוק, עולה לי החום עד 3000מעלות צלסיוס!

תקשיב לבוקי, ואל תפסול אותו, בוקי יודע מה שהוא כותב.

החשד הוא לתרמוסטט תפוס. ולניקוז אוויר לא יעיל , ושלא בוצע היטב לאחר החלפת הרדיאטור.

בברכה

צביקה

צביקה נפטר בדצמבר 2016 ועזב אותנו לעולם טוב יותר. יהי זכרו ברוך

ליצירת קשר, בנושא קרבורטורים בלבד , פנה לנייד בלבד:054-4861318

פורסם

הינה סרטון של הרכב בנסיעה בכביש מהיר תראו את המחוג של החום מנוע איך הוא נע לכיוון האדום עד 105 מעלות ואז שאני יורד במהירות עד 0 הוא חוזר ל 90 וגם המשכחתי ליסוע אחר כך עוד פעם ואז זה שוב גדל ל 105 בערך וירד אחרי העצירה השניה ל 88 בערך!!העלתי גם תמונות!של הרכב כשהוא בנסיעה רגילה בעיר!

קישור לסרטון!

http://upload-il.com/he/0F77D95F04

פורסם

לא הבנתי, עולה עד 150 או עד 105?

בעיקרון מה שאתה נראה לי כמו טרמוסטט תפוס!

צרפתיה היא כמו אישה, אתה מוציא כרטיס אשראי רק בשבילה:brickwall: :brickwall: :brickwall: :brickwall: :brickwall:

פורסם

105 אחי תראה בסרטון למה הכוונה!!וטרמוסטט תקיןן כי החלפתי אותו רק לפני חודש וגם הוצאתי אוויר מהמערכת כמה פעמים !!וחוץ מזה כשהרכב עומד הרכב מגיע ל88 מעלות בערך ואז נפתח הטרמוסטט ונדלקים המאווררים גג עד 90 גם בנסיעה רגילה בעיר הרכב בסדר רק כשיש נסיעה ממושכת של 3 דקות רצופות אז זה עולה מגיע ל 105 לאט לאט ואז שעוזבים תדוושה זה יורד חזרה ל 90!!אני יכול להתחיל אחרי שירד החום ל90 נסיעה שוב ואז זה יעלה רק עד 100 או 95 זה משהו שלא סדיר!

פורסם

במידה ולא מדובר בתקלה חשמלית, או עניין של הארקה שמשפיעה על לוח השעונים, לדעתי מדובר ברדיאטור סתום.

בהנחה שזה הרדיאטור המקורי, לדעתי ישנה סבירות גבוהה ששם נעוצה בעייתך.

פורסם

זה רדיאטור חדש עבד בקושי 7 חודש!יש מצב שזה בעיה חשמלית?עכשיו נסעתי עם הרכב הו הגיע לפס הלבן האחרון(אחד לפני האדום)עצרתי תרכב במהירות בצד הלכתי לרדיאטור נגעתי בוא הוא בכלל לא חם אין לחץ בצינורות הכל עבד כשורה אני הולך לאוטו הטמפרטורה ירדה ל89 ואז שמעתי את המאוורר נדלקק !!איך אי מסדר תבעיה הזאת ששיגע אותי?

פורסם
זה רדיאטור חדש עבד בקושי 7 חודש!יש מצב שזה בעיה חשמלית?עכשיו נסעתי עם הרכב הו הגיע לפס הלבן האחרון(אחד לפני האדום)עצרתי תרכב במהירות בצד הלכתי לרדיאטור נגעתי בוא הוא בכלל לא חם אין לחץ בצינורות הכל עבד כשורה אני הולך לאוטו הטמפרטורה ירדה ל89 ואז שמעתי את המאוורר נדלקק !!איך אי מסדר תבעיה הזאת ששיגע אותי?

לפי מה שאתה אומר, הרכב לא התחמם למרות שזה מה שהראה מד החום. יכול להיות שחיישן החום תקול. או שאולי הטרמוסטט תקוע ובגלל זה לא הרגשת חום בראדיאטור ובצינור שמוביל אליו ...

תתחיל מבדיקה הפשוטה של הטרמוסטט. תניע את הרכב גם בצינור העליון שנכנס מהמנוע לרדיאטור הוא אמור להיות קר בהתחלה, וכשהרכב יגיע לטמפרטורה של סביבות ה 90 גם בו שוב הוא אמור להיות חם. אם הוא עדיין קר משהו לא עובד שם.

הייתי מחליף קודם את הטרמוסטט ואז עושה שוב את אותה בדיקה.

את הטרמוסטט בודקים על ידי כך ששמים אותו בכוס עם מים רותחים ורואים מיד אם הוא נפתח או תקוע.

פורסם

עשיתי את הבדיקה הזאת לפני שהתקנתי והוא נפתח עד הסוףף !חוץ מזה עשיתי את הבדיקהה של הרכב הוא אפילו לא היה מגיע ל 90 והיוא עובים מים מים לרדיאטור ואז המאווררים היוא נדלקים !זאת בעיה ממש מסובכת!

פורסם

יכול להיות טרמוסטט דפוק ,סתימה ברדיאטור ובגלל זה הוא מצליח לקרר בטורים נמוכים וכאשר הטורים גבוהים יותר אז הזרימה של המים החמים גדולה יותר ולכן המנוע מתחמם.

מה מצב הנוזל קירור? בדקת גם ברדיאטור עצמו?

צריך לבדוק גם את החיבור של היוניט חום אצלי בדרך לאילת החום היה צונח וחוזר לרבע כל הדרך ,עצרתי בצד ראיתי שהחוט התנתק והוא פעם נגע ביוניט ופעם לא .

"זול וזוגלובק - שניהם מתחילים בזין, ובשניהם תקבל נקניקיה"

חיפושיות 73-74

פורסם

רדיאטור חדש!לא מזמן עשיתי טיפול שהחליפו בוא מים למים של פריסטון !הכל נקי המים במערכת נקיים! טרמוסטת חדש!ועשיתי גם לפני 9 חודש משאבת מים עם טיימינג!

• תוכן חדש...